reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

To teraz mnie zdziwiłaś bo miałam wrażenie że to u Was lepiej sklepy są zaopatrzone szczególnie w warzywa i owoce:)6 lat to juz kawałek czasu-więc pewnie sie zaklimatyzowałaś?A nie tesknisz?Ja przeprowadziłam się z Katowic do Warszawy a jest mi trudno a co dopiero do innego kraju?No ale wiadomo serce nie sługa:D

reklama
To teraz mnie zdziwiłaś bo miałam wrażenie że to u Was lepiej sklepy są zaopatrzone szczególnie w warzywa i owoce:)6 lat to juz kawałek czasu-więc pewnie sie zaklimatyzowałaś?A nie tesknisz?Ja przeprowadziłam się z Katowic do Warszawy a jest mi trudno a co dopiero do innego kraju?No ale wiadomo serce nie sługa:D

Tesknic teskni mi sie czasami, za rodzinka i za jedzonkiem, a potem i czasem nostalgia do przyjaciol i miejsc przychodzi, ale ostatecznie dobrze mi tutaj :D No moze gdyby ten kryzys nie nadszedl byloby lepiej, ale jest wszedzie nie tylko we wloszech wiec lepiej chyba nie narzekac ;)

Co do zaopatrzenia w warzywa i inne owszem, ale nie ma niektorych naszych warzyw i zdarza sie ze i owocow naszych nie maja (z reszta te maja calkiem inne smaki, jakby mniej intensywne, np maliny czy jagody sa gorzkie w porownaniu do naszych ;)).

witam

Joanna- powiem ci ze mieszkac we Wloszech to moje male wielkie marzenie, gdzies w okolicach Napoli z widokiem na morze..moze powiesz jak wyglada zwykle zycie??? ja mialam sposbnosc bycia raz we wloszech i wlasnie mialam okazje zajrzec do neapolu, ludzie zrobili na mnie super wrazenie, wszyscy mili usmiechnieci, natomiast syf na ulicach...hmm moze sie to juz zmienilo:-)

Witajcie,
Ja też mam termin na październik. Szkoda tylko że znalazłam Was tak późno bo dość dużo się tu ciekawych rzeczy dzieje :) Mam nadzieję że można jeszcze się dołączyć :)
Pozdrawiam serdecznie
Ula

Ja też fanka makaronów, problem, że dupa tez je lubi i rośnie jak zbyt czesto jem :)
A dziś zjem naleśniki w wykonaniu mojego męża - najlepsze pod słońcem. Coś mi się suwaczek popsuł, hmm...

ja właśnie jem naleśniki, ale zrobione przez mojego tatę i jak dla mnie najlepsze na świecie, bo takie cieniutkie i beztłuszczowe jakie uwielbiam.
witamy uska :)

reklama
Postaram się pisać tak często jak się da. :)
Próbowałam przeczytać co pisałyście wcześniej ale jest tegooo tyyyylllleee że szok :)
I nie wiem ogólnie nic :)
Ja mam na imię Ula i mieszkam i pracuję w Rzeszowie. Mam starszego synka Kubę który w tym roku miał komunię i zdał teraz do 3 klasy.

Do góry