reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

ragna oby powietrze.
dawidowe ale masz bystrą córeczke pełna podziwu jestem.
wioli to jednak zrezygnowalas z pracy bo mi chyba gdzieś umknęło.

a wiecie już mi się odechciało a polowy nawet nie mam i chyba sobie podzielę to na dwa dni :tak:

reklama
ika bystra nie bystra ale dzieci w grupie i bez mam inaczej sie zachowują i łapią od siebie i nie tylko same dobre ale złe rzeczy niestety nie och chorób po zachowanie.

Dobranoc, Natolin, słodkich snów. Oby jutro było lepiej.
Ja już też zmykam, bo od kilku dni czeka na mnie prasowanko...
Widzę, Renata, że też spędzisz część wieczoru z żelazkiem:) Owocnego.
Ja biorę się wpierw za prasowanie, a potem prysznic, a mąż, się zobaczy. Coś niedomaga dziś...
Do jutra!

Ragna ikaa pisałam może nie zauwazylyscie zrezygnowałem mój k do tego tak podszedł ze gdybym poszła to miałabym wyrzuty sumienia:tak:
Ragna Renata nat kolorowych
Dziulka jak tam w skarbówce?
Kania a ty gdzie ucieklas?melduję się kochana

wziełam wkoncu ibuprom i lece spać. Narazie nie boli a smieszne jest to że nie mam ani biegunki ani żygranka tylko mam wrazenie i skurcze brzucha. ech a @ niedawno wyjechała wiec to nie to. Dzidzia z patrzenia przez kamere też się nie wykluje.

dobranoc

A ja się tylko przywitam :-)
Troszke pobuszowałam po wątkach pobocznych i na zamkniętym i szczerze mówiąc to już ledwo na oczka patrze :sorry:

Chciałam tylko przywitać ponownie efe! Mam nadzieje, że wiesz, że cieplutko o tobie myśle, ale niestety powrót do pracy i ciągłe choroby Ptyśka sprawiają że zbyt wiele czasu nie mam :-(

Ach no i dla sheeney ogromne gratulacje !!! :-) Dwóch synków to nie lada wyzwanie ale i ile radości :rofl2: Czekam na wieści o imieniu dla maluszka :tak:

kania, my też mamy zawsze dwie wigilie ;-) dolegliwości naszczęście przeszły, szkoda tylko że zmęczenie nie przechodzi :baffled::sorry: a Oliwka jak w żłobku ? Miała już mikołajki ?

dawidowe,
Laurka to żłobkowicz nr 1 :-D a tobie zdrówka, mnie też ostatnio takie przypadłości męczyły :ninja2:

Niestety nie mam siły na więcej :no:

reklama
natolin,renata,ragna,dawidowe dobrej nocki )***
renata prasowanie robi mąż a ty pod prysznic i do łóżka z mężem :-)
wioli widocznie musiałam przeoczyć upss
roxannka witaj :-)

Do góry