reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Z dnia na dzień będzie lepiej musi na nowo wpaść w "w rytm"
Najważniejsze ze da się zyc;-)
Dokładnie, choć zauważyłam że jak wraca stamtąd jest trochę pobudzona, dopiero po jakiejś godzince się uspokaja. Wczoraj byłam świadkiem histerii mojej córuni w domu, jak czegoś nie dostała tak płakała żałośnie i jaki foch był to maskara...
Jak reagujecie na takie histerie, czy w ogóle reagujecie ???
Poza tym widzę, że mi rośnie mała buntowniczka, wszystko jest na nie...

Ostatnia edycja:
A my na 14 mamy Usg
:-):-):-) Trzymajcie kciuki,zeby wszystko bylo dobrze i zeby Hania była!!!
Juz sie denerwuje az mnie brzuch boli a wczoraj długo nie mogłam zasnac..:baffled:

Tak w ogole to dzien dobry
Ide zrobic sobie kawe :tak:

Sheeney kciuki zaciśnięte :-) i czekamy na wieści
makuc, wioli już śpieszę z odpowiedzią na Wasze pytanie :-) Byłam...w kościele. Są u nas rekolekcje adwentowe i staram się w nich uczestniczyć.
i wioli dzięki za...no nie wiem jak to nazwać-spostrzegawczość :-) faktycznie to zupełnie nie moja godzina do wyjścia ;-)
Kurcze, znowu zapomniałam co chciałam napisać... :baffled:
aaa, wiem :-)
Maga zdrowia dla Was! i daj znać jak u lekarza.
Kania mój też wszystko na "nie" albo jeszcze coś w stylu "chcę". I to oczywiście takie stanowcze. Ja nie reaguję na fochy, rzucanie się na podłogę itp.
No i co ja jeszcze chciałam? ;-)
Alicja szkoda, że musiałaś już do pracy wybywać wcześniej.
Gdzie Dorisek?? Coś się nie melduje.
Roxannka w pracy, Dawidowepewnie też. Ale właśnie ciekawi mnie co u Dawidowe, bo jakoś przez weekend nie pisała, a później tylko, że męczący był weekend czy coś.
No nic, czekamy.
Elwirka a Ty się nie fochaj tylko wpadaj tu do nas.
Mamaagusi też się jakoś ociąga w pisaniu ;-)

kahaaa mój nr jest na zamkniętym
dziulka ty zero weny????????? no to faktycznie musisz nie mieć siły...:*
ikaa no to dużo zdróweczka:*
beti to samo byś już mogła się wyleczyć a nie tak...:*
i ja też bym chciała żeby Rysia coś tu napisała....:(
kania tobie życzę więcej czasu i przede wszystkim żebyć mega odpoczęła
sheeney kciuki zaciśnięte ale ty się nie denerwuj bo wszystko jest w porządeczku. i daj nam znać potem.
a ja właśnie kończe śniadanko. małż dał mi pospać dziś do 9 także źle nie jest ale coś mnie głowa pobolewa chyba za dużo ostatnio myślałam.... moje dziecko znalazło sobie nową zabawę. bieganie z zamkniętymi oczami:szok::baffled:. poprostu świetnie. mało tego wczoraj jak swoim odkurzaczem odkurzała to najpierw wszystko z podłogi posprzątała na łóżko, na stoliczek i wszędzie gdzie się dało i dopiero jak miała pusto to zaczęła odkurzać:-D. i teraz już nie tylko na słowa "idziemy spać" reaguje radością i leci biegiem do łóżeczka ale też na "idziemy myć ząbki" to po 3 sekundach stoi przy łazience :-)heh

mamaagusi mój też uwielbia myć ząbki, jak tylko wpadnie do łazienki to staje przy umywalce i krzyczy swoje "chcesz/chcę" no ciężko dokładnie określić ale coś co oznacza, że on chce :-p i oczywiście chodzi mu o to, że chce szczoteczkę

reklama
u nas mycie zębów jest na "nie" ale za to gryzienie szczoteczki super i upragnione :crazy:
SHEENEY kciuki trzymam! i czekam na wieści z niecierpliwością!

ja zaraz zajęcia zaczynam, więc więcej nie dam rady doczytać.

Do góry