reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Pospaliśmy dziś do 10:szok::-D pierwszy raz tak dlugo od ur boryska ale od 21 do 7 rano zeszly 4 butle mleka po 260:szok::szok::szok: no zadziwia mnie to moje dziecko ostatnio,później byliśmy w przychodni (pisalam na alergiach jak miło było),obiad,sprzątanie i borek śpi...

w sumie to przeczytałam wszystko ale jakoś nie moge się rozpisać więc tylko życzę tylko zdrówka happy i kani,a happy jeszcze aby 10 dni zleciało jak 10h

alicja,kahaa,dawidowe,doris krótkiego dnia w pracy

ida,rysia,elwirka jak tu zajrzycie to dajcie znać

sariska i sheeney Wam to w ogole zdrówka bardzo dużo,sarisce tak już na wyrost aby Cie nic nie dopadlo a sheeney aby odpuścilo

wioli każdy ma czasem takie leniwe dni

makuc i natolin mam nadzieję że choć troszkę Wam lepiej już

a i jeszcze cass,concita,maga i moriam witamy

i Dziulce zdrówka jeszcze bo coś też Cię tam zaatakowało

lecę rozpalić w kominku chyba i jakies prasowanie czeka a może pozwolę sobie na lamkę wina:rolleyes2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ragna ja bez forum to już żyć chyba nie mogę takie uzależnienie hehe co zajrzalam w week to mój k zaraz mnie "przylapal" i mówi czy chociaż w week mogę sobie darować a ze ja mu jecze ze w niema grać na grze to musiałam sama mu pokazać ze można
Wspoczuje braku wszystkich ulepszaczy życia bez których nie da się żyć ale przynajmniej obiad masz z głowy życzę hani zeby te zebiska dalyjej już spokój u Kubusia póki co wychodzą niezauwazalnie

Renata 4 butelki w nocy?wow
A z tym leniem. To by było dobrze gdyby było czasem a mi się coraz częściej zdarza

Ostatnia edycja:
ja na sekunde, nadal zdycham://// nocka hmmm, o 5.45 mloda sie przebudzila smiala sie jak zakrecona, gadala wszystkie slowa ktore umie do tej pory ze zamiast spac to sluchalam tego gadania.... padam na pysk, w robocie ludzi ze masakra.... bede wieczorem:)

ja na sekunde, nadal zdycham://// nocka hmmm, o 5.45 mloda sie przebudzila smiala sie jak zakrecona, gadala wszystkie slowa ktore umie do tej pory ze zamiast spac to sluchalam tego gadania.... padam na pysk, w robocie ludzi ze masakra.... bede wieczorem:)

No to trzymaj się, Dziulka, oby Ci czas szybko i bez większego stresu zleciał.

Nie wbiję się noooooo Nie nadrobię. Daję tylko znać że żyję. Chrzciny PIĘKNE! Bardzo dziękuję za kciukasy i modlitwę! Było masę ludzi a Justyna ze szczęścia chodziła i wrzeszczała - nigdy jej nie widziałam w takiej euforii.

Ostatnia edycja:
hello,

dopiero teraz usiadłam na tyłku, bo od rana coś robię. Dzisiaj na 8 poszłam na zajęcia z dydaktyki biologii, potem podskoczyłam do sklepów na chwilę i kupiłam sobie po przecenie sukienkę na święta jak i sweterek. A co! Wydałam mało, ale i tak trochę obwiniałam się bo potem dowiedziałam się że mąż mi zakupił telefon pod choinkę dotykowy! Jupi! On to mnie jednak kocha:tak:. Po powrocie do domu, dziecię było tak uradowane że trzeba było się z nim pobawić na dywanie, potem obiad dla męża bo do pracy poszedł na po południe, potem zupę ugotowałam dla Łukasza, musiałam opracować taki jeden artykuł na psychologię no i na koniec sprzątanie. No ale mam już to wszystko za sobą na szczęście.

Boję się potwornie jutra, bo to właśnie jutro Łuki zostaje pod opieką teściowej i ja nie wiem czy ona sobie da radę...:-(

Teraz nadrabiam Was:

happybeti kuruj się kuruj!
kania dla Ciebie też zdrówka no i oby na Oliwcie się to nie przeniosło. Może coś zjadłaś nie tak?
natolin odmeldowuję się, trochę późno ale usprawiedliwiłam się wyżej:-)
emilab co kupowałaś na allegro:-)?
alicja gapa, gapa ale cieszę się że doczytałaś, w sumie to jak mogłabym nie opisać tak miło spędzonego czasu z Wami:-). Jakby to Twoja córcia powiedziała jesteś "ciapa" :-D
dobranocka śliczne te Twoje pociechy i cieszę się że uroczystość się udała.
dziulka dla Ciebie też zdrówka!

reklama
witajcie ja przelotem, siedziałam pół dnia nad fotkami, nad dziećmi i nad książką, teraz wysyłam zamówienie ze zdjęciami do wywołania mam ich aż 440 i przez neta taniej. Byłam w kulkowie z dziećmi, w nagrodę, bo moja córka w końcu sama z siebie usiadła i zrobiła coś do nocnika co już dawno normalnie nie robiła. Młody wstał i ma zły humor w nocy uprawiał wędrówki ludów i łaził po pokoju.

Zdrówka dla chorych tyle wiem że są jakieś chorujące.

dobranocka- śliczne dzieci a Justysia chyba coś chciała że tak na zdjęciu energicznie krzyczy, albo płacze :)

Do góry