reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

KANIA Ty też chora? :szok::confused2: kuruj się szybciorem! zdrówka. U mnie wczoraj wszystko w miarę ok poszło, dziękuje. Mieliśmy jechać na wielkie zakupy a zamiast tego zabraliśmy Alicję do salonu zabaw i tak szalała z innymi dziećmi, że pod wrażeniem jej możliwości byłam. Mój humor jest dzisiaj taki jak ostatnimi czasy, więc totalnie bez zmian i ochoty na większe radości...
KAHAAA, ALICJA spojojnego pracowania. na mnie też full zajęć firmowych czeka z tym, że jakoś nie mam tymczasowo weny, żeby się za nie zabrać :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Makuc weny Ci życzę dużoooo, (ale fajnie, że u Was też są takie miejsca zabaw).
Alicja Tobie miłej pracy z dzieciaczkami
A Ty Sarisko co tak ciuchutko siedzisz???
Chwalić się nocką nie będę bo zapeszę, ale tfu tfu całkiem niezła ;-) Nie wiem czy na urlop jakiś nie pójdę co by mamie pomóc robić coś przed świętami. Może pod koniec tygodnia bo w przyszłym już nie mogę...

Dziękuję za zyczenia....i innym chorowitkom tez zdrówka życzę....
Nat,no,akurat teraz nie ma kto,bo Maksio też chory....:((((.
Ech....nawet nie nadrobiłam,co pisałyście....:-:)-:)-(.Jeszcze 10 dni do przyjazdu M..Jakoś wytrzymam....

HAPPY 10 dni to już z górki! :* a Maksio ma takie same dolegliwości jak i Ty?
KANIA mamy takowy salon praktycznie pod blokiem nawet ;-):-D i to nawet sporszy, bo 3 poziomowy. Wczoraj Alicję na te trudniejsze place zabaw, które sa wyżej, wzięłam i w sumie to nawet nie myślalam, ze ona będzie potrafiła np. po ruchomej kładce sie poruszac a tu ooo :shocked2: fajnie, ze przynajmniej nockę spokojną miałaś. a z tym urlopem to racja - i odpoczniesz i w przygotowaniach do świąt mamie pomożesz.

Witajcie

Melduję się poweekendowo ( dla mnie trwał on 4 dni:-D).... i jest jeden minus : po takim długim weekendzie totalnie nie chce się pracować. Cięzko 'ruszyć z kopyta' , no ale trzeba. Weekendzik minął superowo:tak::-)

Miłego dnia wszystkim

KANIA mamy takowy salon praktycznie pod blokiem nawet ;-):-D i to nawet sporszy, bo 3 poziomowy. Wczoraj Alicję na te trudniejsze place zabaw, które sa wyżej, wzięłam i w sumie to nawet nie myślalam, ze ona będzie potrafiła np. po ruchomej kładce sie poruszac a tu ooo :shocked2:
Widzisz jakie masz zdolne dziecko :-)

Happy dla Maksia też dużo zdrówka. 10 dni to niewiele, nim się obejrzysz a już będzie obok Ciebie :-)
Witaj Doris, fajnie, że weekend miałaś milusi :-)

Makuc właśnie doczytałam o tym, że byliście na takim placu zabaw i to na dodatek u Was pod blokiem takowy się znajduje - super macie!
Happy wiem, wiem, że właśnie Maksio też chory. 10 dni to już niedługo.
Doris​ super, że weekend udany.

Kurcze, ja to chyba jestem jakaś dziwna, bo rodzice i mąż pytają mnie co chcę na święta dostać, a ja nie mam pojęcia...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry