kazdy dzien przynosi nowe tematy i sprawy, wiec jak tylko zaczniesz bywac tu na nowo wsiakniesz na pewno
)
dokładnie tak
ciesze sie zę znów jestescie
concita, moriam, maga i cass :-)
ragna a widzisz, w sklepie obok mnie widziałam te skoczki, nawet sie nad nimi zastanawiałam..hmm..kurcze to mi teraz zrobiłaś ochotę
musze sie jeszcze dziś tam przejść i je obejrzeć... o
dawidowe też macie takiego? cholera no
i widzice jak to forum działa, pójde i kupie
bardzo dziękuje wszystkim mamusiom za ciepłe słowa dotyczące mojego spotkania z
małą mi :***** mam nadzieje że uda sie nam za jakiś czas spotkać w większym gronie
nie ma nic cudowniejszego niż widok takich małych ludzików bawiących sie wspólnie czy dogadujących ze sobą :-)
bardzo mi brakuje
idusi :-( ja rozumiem dlaczego jej nie ma i naciskać nie chce ale co z tego jak i tak mi jej brakuje? normalnie jak w tej reklamie serce i rozum buuuu... wracaj :*****
mamaagusi to prawda że nie ma nic gorszego niż dłuższa przerwa w jeżdżeniu. Mam nadzieje ze sie jednak przełamiesz i wciągniesz na nowo. wiesz nawet małe dystanse - do sklepu, do rodziny, do parku gdziekolwiek byleby mieć styczność z kierowaniem. Ja przyznaje ze odkąd zdałam prawko do jeżdże niemal non stop, w srode do szpitala Isie rodzić a we wtorek i tak jeździłam bo jeszcze, to, jeszcze tamto
a później postawiłam sobie za cel żeby chociaż raz w tygodniu pojechać gdzieś autem żeby nie wyjść z wprawy ;-) teraz jeżdże codziennie bo praca, odwożenie niuni..a pamiętam jak sie bałam, małż mnie wręcz zmuszać musiał do zrobienia prawa jazdy, kompletnie nie mogłam sobie siebie wyobrazić za kółkiem taki wielki samochód, tyle funkcji i ja taki trzpiot = katastrofa
maga wspaniała wiadomość, ciesze sie razem z Wami! :-) nie ma nic piekniejszego niż narodziny dziecka i do tego tak wyczekiwanego
a Wam życze duuuużo zdrówka :*****
sheeney, dziulka zdrówka Kochane :****
happy Ciebie też Słońce coś dopadło? no nie, co za wirus, buuu :-( zdrowiej szybciutko :****
dla wszystkich Chorowitków na rozgrzanie:
a że do herbatki najlepsze jest ciacho to
kania :-( tulam :*** zdrówka , duuużo zdrówka!
makuciek na poprawę humorku speszyl dla Ciebie:
doris widze że niezłe układy masz
4 dniowy weekend no nieźle sie niektórym powodzi
:-)
sariska co u Ciebie, jak sie czujesz? masz już wszystkie badania za sobą czy jeszcze musisz w kolejkach czekać? kurcze zeby tylko Ciebie jakieś choróbsko nie złapało :-( głasknij Fasolke od nas :****
nat :*