reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

MAKUC moja jak na przewijaku siedzi przy ubiraniu to widzi ulice przez okno i gada ciagle jedzie!!! jedzie!!! jak auto zobaczy:))

a zapomnialam wam pwoiedziec dzis skoczylismy do ikei po taki metalowy regal do loggi gdzie trzymamy w kacie zgrzewki wody, soki itp, i mloda ze ma hopla na tle wozkow sklepowych to doslownei w tym w ikei to szal. no i jak wyszlismy z ikei to na paringu tym wozkiem krecilam wkolo siebie ze mloda jezdzila jak na karuzeli:))) jaki kurde smiech!!! ludzie jak przechodzili obok to nie bylo osoby zeby sie nie usmiala:))) przy okazji w ikei kupilam jej pacynke - krowke i jaja odprawialysmy w skelpie przy kasie:)))

a przy okazji - jak gadala z kumpela z mojej bylej pracy to mi opwiadala jakie jaja tam sie wyprawiaja. jedna laska mloda zostala zlapana na kradziezy -zwinela doslownie siatke zakupow nie placac za nia.jak wychodzili ze sklepu wieczorem to szefowa zapytala gdzie ma paragon a ta mowi ze chyba wywalila albo zgubila bo znalezc nie moze. to szefowa zapytala kasjerki -ktora kasowala zakupy tej dziewczyny? zadna. na drugi dzien dyro jak wpadl to zdjal ja z kasy i dyscyplinarny wylot natychmiastowo. wstyd jak cholera.
poza tym z tego co mi mowila kumpela to ja dyro robil nabor to jak sie okazalo nie ma w czym wybierac, bo albo jakies zaspane anemiczki powloczace nogami po glebie albo wiece zmotywowana a cale 30 kilo wagi i 140 wzrostu. wiadomo ze mozna byc malym i chudym i miec sile i pare jak slon ale podobno ta laska to wygladala jakby za chwile miala sie przewrocic i na pytanie: " jaka ma pani motywacje i czemu wybrala pani nasz sklep zeby zlozyc cv" odpowiedziala ciezko powaznie" nie wiem... tak jakos...". polewka.

reklama
Beti no tak pisałaś że nie lubisz fusiastej (a ja zakodowałam to odwrotnie).W taki razie zapraszam na rozpuszczalną bo ja też tylko w takich gustuje...
Makucku to najwyższa pora byśmy napiły się czegoś z gwinta (bo ja też gustuje w takowych sposobach spożywania %)

HAPPY yes, yes, yes!
RYSIA no to zdrówko! (stukam się z Tobą winem czerwonym, wytrawnym - a raczej jego resztkami)
DZIULKA Ty to szaleniec (pozytywny of kors) jesteś.

BETI jesli wszystko pojdzie po mojej/naszej mysli to do PL zawitam w drugiej polowie czerwca najwczsniej. i serio: doslownei swiruje jak mysle o zlocie z wami!!!
MAKUC a bo jak nieraz z mloda jestem to z samej radosci ze czas mnie nie goni to glupieje z mloda jakby mi rozum odebralo:))))))a ona druga madra:)))

a ja winko mam,a boję sie pic po tych ilościach paracetamolu,które od paru dni pożeram:-:)-:)-:)no::crazy:.nic to,jeszcze sobie odbiję:-D
Dziulka no,własnie,jakos termin musimy do ciebie dopasowac,bo Ty masz najgorzej pod tym względem

ja też się rozmarzyłam na samą myśl...fajnie no fajnie,no bardzo fajnie by było zobaczyć mi wasze "ryjki" w realu:-)

Beti odstawiaj paracetamol...winko działa lepiej na wszelkie dolegliwości:)

reklama
haaaaaaaa!!!!!!!! wlasnei ulozylam list motywacyjny:))) a oto on:

Podanie do dzidziusia:

cel: przespane noce:)

Drogi dzidziusiu,

Ja nizej podpisana twoja mama zwracam sie z prosba o przesypianie nocek jak Pan Bog przykazal od teraz do bezterminowego terminu:)

Prosbe swa motywuje ciaglym zmeczeniem, wstawaniem po nic w nocy, a rankiem worami pod patrzalkami :rofl2:

Szanowny dzidziusiu: tak dluzej byc nie moze, poniewaz ja, twoja mama pracuje nei tylko zawodowo ale i domowo co dodatkowo wiaze sie ze zmeczeniem.

Mamusia prosi dzidziusia, aby czasami tudziez czesciej - w nocy w razie potrzeby wypowiadal/a slowo TATA glosno wyraznie zamiast plakusiac albo wolac "mama".

Z gory dziekuje za pozytywne rozpatrzenie moje prosby:)

twoja mama:)))

Do góry