reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

HAPPY ja przez Ciebie jutro za skladnikami na pizzę chodzić będę :-p
RYSIA to dzisiaj ten ostatni wieczor z % na dłuugi długi czas?
WIOLI witam Cię oto ja - maquc, wieczorową porą ;-)

*zaczyna mi powoli coś na dekiel siadac. chyba czas iść spać.

reklama
no,właśnie nie wiem...:(((nie odzywała się ostatnio.Musze jej maila wysłać.kiedyś dnia nie było,bysmy nie gadały całe rano na gmailu,a teraz cisza jakś:no::-(.Ale już się tak zbieram do tego maila i zbieram i dobrze,że zapytałas,to może będe pamiętała,bo ja ostatnio strasznie jakas rozkojarzona jestem:no::zawstydzona/y:
a pizza nie przeze mnie,bo Dziewczyny tu ostatnio pokuszały nią
wioli,co pijesz?:-D

A ja właściwie wpadam tylko życzyć dobrej nocy. Jutro rano trzeba wstać do pracy. Buuuuuuuu :-(
Jakoś tak przeleciałam co napisałyście.
Czarodziejka, a po jakiej szczepionce ta gorączka wystąpiła.
Dawidowe zdrówka dla Laurki.
Alicja i dla Ciebie życzę zdrówka.

napisalam posta i niewiem jakim cudem ale znikl pisze w slowniku dalam wytnik wklej i pojawilo sie jakies g....o zaraz szalu dostane

HAPPY przez Ciebie ta pizza, bo rozmów o niej jakoś nie zarejestrowałam wcześniej :eek: a MINIU nawoluj do nas ja zagubioną owieczkę, bo tęskni mi się za nią i jej postami.

wioli odkąd tu jest "przywróc zawartość",to juz bez obaw pisze bezpośrednio tu.:tak:
elona​- z tego,co wiem,to odra-swinka- rożyczka,ale czy MMR czy Priorix ,to nie pamiętam
makuc- ja ja zawsze nawołuję,ona obiecuje,że się poprawi i juz będzie z nami ,a potem znów jej nie ma...ja bardzo za nia tęsknię,bo poznałam ją na zywo i jest super:tak:

RYSIA blanoć :* a te 2 tygodnie to masz racje to TYLKO 2 tygodnie. O!
gdzie IDEK?
WIOLI wierzę w Ciebie i na dłuugaśnego posta czekam.

reklama
ja juz pisałam,ze zastanawiam sie czy Ida prąd ma po tych wichurach...
Nawet miałam do niej esemeska napisac,ale oczywiście,z pustej łepetyny wyleciało:sorry:

Do góry