reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
makuc- to ja leń smierdzący jestem,bo czasem poprawie,ale częściej mi sie nie chce,za co plasiam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry:
A jutro to "cofne sie wstecz",otworze drugie okienko i będe wiedziała,ło:-p
dawidowe- to miłych i kolorowych ,z koniem i rycerzem i zamkiem:)))*

Ostatnia edycja:
Tak,zasnęla po 21.00,więc nie wiem,czy mam się cieszyć,czy nie- czy wstanie o 3.00 jak zwykle,czy pospi do 5.00- co byłoby dla mnie idealnie:-p.
Aaa,juz wiem- Ty i Kania o doktorka pytałyscie.Zapisałam się.Za tydzień:cool:-moglabym jutro,ale nie mam ochoty sterczec bladym switem pod przychodnią:no:

uu to przyszalałaś z terminem wizyty :ninja2: i mam nadzieję, że Amelka jednak pośpi dłużej niż krócej. Chociaż dla nas chyba ta 1wsza opcja by lepsza byla, bo wtedy z rana megawypasionewiadomoco na BB budziet :-p

IDA drugiego bobasa zrobie jak mi dasz na pismie ze ty tez!:)))))))))))))):-D

WIOLI ja sie oduczylam juz sporo czasu temu pokazywac jej nerwy czy cos, mowie do niej spokojnie i nawet z usmiechem mimo ze sie we mnie gotuje to potrafie tak. a co do branai do salonu to nieraz cos jej sie przysni i wiem ze na sile nie ma szans zeby w jej pokoju nawet z nia siedziec bo co spojrzy na lozeczko to ryk.

MALA MI ja nie okazuje jej mojej zlosci, wyladowywuje ja na forum:ppp albo klne pod nosem zanim wejde do niej. tu nie ma opcji zebym krzyczala na nia

RAGNA witaj w naszych skromnych progach:))))ja mieszkalam w Olkuszu ponad 25 lat.tak wiec blisko:))

DOBRANOCKA - moja Leane tez ma spust:)))) a poza tym to chyba bedzie pracownikiem energetyki bo od wczoraj non stop gada " lampa".

ELWIRKA Leane tez jeszcze nie chodzi, ale dzisiaj jak widzialam ze probowala wstac na podlodze i to bez podparcia to zlapalam sie za glowe bo mialam wizje ze wyglebi, a ona klap na dupe. na kucka juz byla. jak psotawie to stoi, w lozeczku kombinuje tez z wwstawaniem, no i mam nadzieje ze bedziesz wiecej skrobac teraz:))

ALICJA jak nei chcesz @ to wiesz co sie robi???? drugiego dzidziusia:)))):rofl2:

MAKUC jaj estem z piwkiem oooooooooo:-D

HAPPY aaaa, bom ja myślała, że te pobudki o 3ciej są motywacją do porannych postów ;-):-D:cool2:
DZIULKA a kuku. Widziałam, że jesteś a zapomniałam :zawstydzona/y: poza tym u Was "lampa" a u nas "szyba" od 2 tygodni jest na topie. I że niby co to oznacza? :eek:

reklama
Do góry