reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
makuc gratki suwaczkowe:))

Elwirka
masakra, współczuję nocki....może pomyśl o tym, żeby ją później kłaść......powodzenia u dermatologa!

happy, Roxi oj bidulki i Wy nocki nieprzespane miałyście:***

Roxi daj znać jak po wizycie!!

Dziulka oby telefon zadzwonił:))

doris gratuluję Doriankowi...super, że już sam śmiga:)))

Kaniuś jak nocka i jak Oliwka?

Dzień doberek!!!

Ale miałam nockę!! Od niepamiętnych czasów!! Od 3 do 4 nie spałam, bo małż obudził Julkę i musiałam ją uśpić!! Coś sobie mój chłop ubzdurał i od 2 w nocy wciąż mnie szturchał, że mam iść Julkę przykryć bo napewno się odkryła!! Nie wiem co mu strzeliło bo nigdy się nie budził (podejrzewam, że zbliza się u niego stresik związany z moim powrotem do pracy i tym, że będzie musiał więcej Julką się zajmować!). A ja byłam wściekła, że mnie budzi i mu powiedziałam, że ma iść sam sprawdzić czy jest odkryta! No i faktycznie była :tak: ale o godz 3 znowu mnie budzi i mówi, że mam iść do Julki zobaczyć czy się nie odkryła :szok::eek::crazy::angry: i znowu mu mówię "idz sam" no i poszedł i ją obudził! A jak już ją obudził to mnie zawołał, żebym ją uśpiła a sam poszedł spać!!! Wrrrr...... tekże butla w ruch i lulanko! Nie znam tego i mało co się nie poryczałam tak mi się spać chciało! No ale najważniejsze, że mój Królewicz sobie smacznie chrapał :tak:
także happybeti, Elwirka, Roxi, Natolin współczuje nocek i łączę się z wami w niewyspaniu! :-(

dziewczynki witam się na szybko z pracy i mam nadzieje że do wyjścia z pracy będę miała opowiedz ponieważ chce zaliczyć aptekę. Niunia już się obudziła z katarem i mam nadzieje że mi się nie rozchoruje. Jakiej nazwy , za ile i czy działały te krople do spryskania łóżeczka. To była chyba Happy i Ida ale nie mam pewności. Jedna miała jakieś tańsze.

bry dzień :-)

makucinku wszystkiego naj dla Alutka, wycałuj ją od nas koniecznie :***

Doris wow! gratki dla Dodusia! :-)

Dziulka abrakadabra, czary mary dzwoooń, no dzwooooń! telefon zadzwonić musi, nie ma innej rady ;-)

happybeti, Elwirka, Roxi, Natolin współczuje nocki :-(

roxi zdrówka dla Patrysia :****

rysia super że wreszcie masz wszystko co złe (czyt choróbsko i egzamin) za sobą :tak: ściskam kciukaski za wynik :-) !

kasis tulam :-( :***

paolcia zębolkowe gratulacje :-)

u nas nic nowego ;-) a nie jest jedna nowość : Isia ugryzła dziś kota w ogon :-) :szok: liczy sie jako nowość? ;-) :rofl:

ide nadrabiać i obiad gotować :-p

My już po wizycie, wszystko napisałam na odpowiednim wątku :tak: Mam nadzieje, że Patrykowi ten katar w tym tygodniu przejdzie bo za tydzień do żłobka i nie ma przebacz :no:

Póki co was nienadrobie bo mąż od dzisiaj na urlopie i ciągle coś jest do zrobienia, zaraz bierzemy się za porządki chociaż żadne z nas się do tego nie pali ;-):rolleyes2:

Aaa właśnie w tej chwili moja koleżanka męczy się na porodówce, trzymajcie za nią kciuki :-)

reklama
Melduję się...

Makuc dla Ciebie i Alicji gratulacje suwaczkowe :-):-)
Dagisu dla Was również suwaczkowe gratki.
Emiliab super, że porządki w szafach zrobione a firanki udało się odprasować?
Paolcia ja to zazdraszczam Wam takiego ząbkowania, gratulacje dla Julci, super prezencik na roczek :-)
Mamaagusi całkiem nieźle ale przyniosła do domu jakiegoś wirusa i od czwartu w domu siedzimy, szacun za nadrobienie całego tygodnia :-)
Ika216 katarek niestety nadal jest :-( nocka znów do d...
Rysia bidulko czasu Ci brakuje, no tak na etacie jesteś więc rozumiem :-) ale i tak czekam na mega wypasiony post.
Margerrita niestety dziś powtórka z rozrywki, co Was tak w niedzielę natchnęło na mycie okien?
Ikaa29 współczuję zgrzytów, ale mimo wszystko chyba dzionek zaliczasz do udanych?
Elwirka nasze Oliwki chyba się zmówiły :-( współczuję nocki, powodzenia na wizycie.
Happy Tobie również nocki współczuję, avatar super.
Paolcia, Roxi, Natolin uuu u Was też nocka ciężka :***
Roxannka trzymam kciukasy za wizytę, o doczytałam że już po, zdrówka dla Patryczka, trzymam kciuki za koleżankę a co do porządków to miłego i owocnego sprzątania.
Dziulka telefon zadzwonił??? trzymam kciuki !!!
Doris Oliwia dziś została jeszcze w domu, szkoda że znów między Wami zgrzyty :-( Gratuluję Doriankowi już takie samodzielności, ja też uwielbiam patrzeć jak moja córa już tak śmiga, wszędzie jej pełno :-)
Maga współczuję takich ciężkich nocy... masz jakieś stresy? Mąż limo pod okiem ma?
Dawidowe zdrówka dla Laury, znów katarzysko??? o ranyy.
Alicja hmmm może chciała posmakować :-) ... i lecę pranie powiesić...

Do góry