reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

ROXI skubancu!!! pisz co dusisz w sobie bo tu spac zadna nei pojdzie???????????? w ciazy jestes z drugim??????????????????????????????????

a ja po poludniu powiem wam ze dziecko aniolka mialam:) prasowalam sobie a ona w swoim pokoju sie bawila zerkala na mnie gadala bez marudzenia, baaaardzo grzecznie. potem spacer do parku -fotki na glaerii znowu sztuk 23:)))) poznalalysmy dziewczynke kolejna o dzien starsza od Leane:))) pogoda zarypista:)) a jutro widze sie z Amelka z BB, tzn Asia a jej corka to Amelka, ta ktora kiedys sie pojawila na naszym watku ale z braku czasu sie nei udziela:)))

Leane postepy robi coraz bardziej, w lozeczku po siescie probowala stanac, pomoglam jej i jak stala to az podskakiwala. poza tym jak sie czolga to kolankami sie tak odpycha ze az dupka podrzuca:)))

reklama
pusto tu:-(
no ale ja też się do tego przyczyniam, wiec czepiać sie nie będę:rofl2:
roxi, dajesz tego newsa czy nie???bo zaraz mi się będą śnic wszelkie prawdopodobne prawdopodobieństwa i będę musiała sie spowiadać jutro z durnego sna:rofl2::-D:-D:-D
elwirka, dziadkowie dziadowscy i tyle:crazy:co do zamkniętego: podejrzewam że zależy ci na tym, bo bezpieczniej bys sie czuła pisząc tam o swoich problemach... tak?
beti, nie mam czasu na inne wątki, ale: moja Miśka je jak smok (o proszę: 330ml wody i do tego około 12 kopiastych miarek kaszy mannej mlecznej!!!) a nie przybywa jej wagi jakoś znacznie... waży niecałe 8,5kg więc do potrojenia mamy kawałek, raczej nie do pokonania w 2 tyg:baffled:i zaczęłam się zastanawiać co ma niedoczynność tarczycy do wagi - ale czytać w necie nie mam czasu/siły/mobilizacji... ale myślę, że przyczyna w dużej mierze może leżeć po prostu w jakichś predyspozycjach genetycznych (nie znam twojego M:rofl2:), bo np u nas młoda chyba po mnie ma przemianę materii:je a nie widać tego... to dobrze, bo jakby po tatusiu miała to uuuuuuuuuu:-D:-D:-D:-D:-Di nie martwiłabym się raczej tym, bo Amusia jeszcze nie chodzi - poczekałabym i zobaczyła jak "mobilność" wpłynie na jej wagę a na razie wycałowałabym te wszystkie baleronki za wsze czasy i już:laugh2::laugh2::laugh2:
i nie pamiętam co jeszcze...
aha coś kojarzę, że dorisek się na mnie obraził chyba... maqc i kilka innych mamuś chyba trochę też - a obrażajta się!!! i tak was kocham:rofl2::rofl2::rofl2:
i spadam spać, bo obok słyszę już chrapanie i jakoś mnie to nastraja tak a'la podusiowo;-)
:*

Kania nie szkodzi.......każdemu może się zdarzyć taka pomyłka.....a swoja drogą to nie spodziewałam się, że jest jeszcze na tym forum ktoś o prawie takim samym nicku jak ja;)) zdrówka dla Oliwki !!!

dobranocka trzymam kciuki!!!

Elwirka super dziadki......

Aluś nie Ty jedna masz takie odczucia....też mi jest przykro, że omija mnie coś co już nie wróci........niunka też nie płacze jak ją zostawiam u dziadków ale myśle, ze super bo jakby cieżko mi bylo jechać do pracy z myślą, że zostawiłam płaczące za mną dziecko. Oj na pewno nie mogłabym wtedy w ogóle pracować://

Roxi ale tajemnicza dziś jesteś...dalej dalej mów o co chodzi bom ciekawa na maksa a do łóżeczka skoczyć już chcę bo straaasznie śpiąca jestem;)))

Iduś a coś Ty sobie kobitko ubzdurała? nie sądze, żeby którakolwiek z dziewczyn się na Ciebie obraziło ot co?:-)

Ja też uciekam.......dobrej nocki

Nie chcę strzelić gafy bo może nie doczytałam ale coś małej mi chyba dawno nie było?

reklama
STRIPUS wiem zes na zamknietym:))) bylam tam:)) a zaraz ide spac bo rano trza wstac.... echhhh ta robota.... jakby udalo mi sie zmienic to bym zaczynala najwczesniej o 8.30:)

Do góry