Poranne dzień dobry.
Ambitne plany nadrobienia głównego w toku. Od wczoraj rana czasu na więcej niż kliknięcie w "dziękuję" nie miałam i jakoś mi z tym źle. Tym bardziej, że i zamknięty na swoja kolej czeka a i tam nie mam kiedy się wypowiedzieć
no nic - mam nadzieję, że uda mi się wszystko napisać. Ciekawe tylko jak długo bedę posta "męczyła". No nic -
ZACZYNAMY
IKA szkoda, że z tym mieszkaniem na które mieliście oko nic nie wyszło. może tak miało byc? Może gdzieś tam czeka na Was to wymarzone co do którego żadnego "ale" mieć nie będziecie? trzymam kciuki żebyście szybko jakieś fajne lokum znaleźli!
DORISKU czujesz się gorsza bo mgr nie masz? no weee. Kobieto o czym Ty mówisz wogóle? Tak szczerze powiedziawszy to ja właśnie żałuję, że na studia filologiczne poszłam. Zmarnowałam 5 lat. Tak, tak - niestety tak to wygląda. Języka nauczyłam się tam tyle co nic a jedyną zasługę, że mam taki poziom germańskiego jaki mam, mogę wyjazdom za granicę przypisać. I wiem, że w momenckie kiedy mogłabym cofnąć czas i jeszcze raz wyboru odnośnie swojej kariery zawodowej dokonać, to wybrałabym zupełnie inaczej. Technikum zamiast LO i jakieś studium a nie studia. O! Bo teraz mgr przez imieniem nic nie znaczy. liczą się umiejętności.
Odnośnie nazw męskich części ciała to fistach wymiata
u nas był (jest?) "stojny"
bardzo oryginalna nazwa jak by nie patrzeć. I kiedyś było coś jeszcze. Ale zapomniałam
na imprezke wybywacie dzisiaj? fajnie! bawcie się dobrze!
KROMA czy będziemy obronę D. świętować zależy od tego, czy zda ;-) a tak serio to pewnie cośtam wymyślimy. poza tym jak to Ci Ola w nocy po domu chodzi? lunatykuje?
SARISKA Twoi teściowie w miarę ok są? bo jeżeli tak to sądzę, że powinniście im na spokojnie kwestię wychowania Zuzka wyjaśnić i będzie dobrze!
KANIA dużo zdrówka Oliwce ślę? a jak się dzisiaj miewa? mam nadzieję, że lepiej. jak relacje ze ślubnym? u nas po dzisiejszej nocce masakra. Doszło do tego, że D.w innym pokoju spał tak mnie wkurzył swoją bezmyślnością i egoizmem. ech :-( doczytalam że dzisiejsza nocka do bani była. Tulam... mocno, mocno.
ELWIRKA współczuje teściów
nie przyjadą na roczek Oli, bo pieniędzy na paliwo nie mają? pogięło ich?
MARGERRITA a Twoi zmęczeni tesciowie? nie no przegięcie totalne. Skąd sie takie oszołomy biorą powiedz Ty mi?
poza tym
ELWIRKA nie śpisz od 3
masakra. Chociaz powiem Ci, że ja zasnęłam po 3 jakoś i o 6 już na nogach byłam. Ale to kwestia sprzeczki z D. buuuu
z chęcią bym tego mojego faceta na księżyc wystrzeliła czasem.
ALICJA cieszę się, że Is tak sobie ładnie radzi w momencie kiedy jest z ciocią. A że Ci jest przykro to jest zrozumiałe. mamy powinny siedzieć z dziećmi przynamniej przez pierwsze 1,5 roku a nie musieć pomiędzy pieniędzmi na godne życie a opieką nad własnym szkrabem wybierać. Przykre to.
ROXI gratki dla koleżanki. Mnie zawsze wzrusza jak na świecie noy dzidziuś się pojawia. Poza tym zdrówka dla Ciebie i Ptysia. Jakoś tak nas ostatnio te choróbska omijać nie potrafią
IDEK obraził się? a za co? a po co? ja Cię lubluje i oooo! Ty mi tu nic nie insynuuj
STRIP :***
i tyle od wczoraj rana
a gdzie
mała_mi, kasis, emiś, e-lona..?