Ale zamieszania narobiłam
a nie napisałam odrazu bo musiałam od kompa sobie iść, kiepsko się poczułam a potem mąż mnie podsiadł, obejrzałam sobie geslerowa i wziełam gorącą kąpiel bo coś mnie zaczeło telepać i mam nadzieje, że się nie rozchoruje :-(
kroma, ale żeś narobiła hahaha wierze że byłaś w szoku jak sie dowiedziałaś o drugiej ciąży
Smefrefka gdzieś Ty??
Kroma u Roxi to raczej nie drugi dzidziuś......................................tylko co oj ta Smerfeka czekam i czekam i zaraz pewnie odpadnę jak ALICJA :-(
a skąd ta pewność
ta smerfetka to już średnio do mnie pasuje
no i nie obrażaj się misiu ;-)
alicja, kroma, kania, sarisa, dziulka, ida i inne zainteresowane ;-) nie jestem w ciąży!!! a ten "wielki news" dotyczy żłobka
pewnie jesteście zawiedzione
więcej na zamkniętym, tylko nie wiem czy dam rade jeszcze dzisiaj :-(
kania, przykro mi że o twoich urodzinkach wszyscy zapomnieli :-( ja też zauważyłam że im jestem starsza tym rodzina coraz mnie wagi przykłada do składania życzeń
szybkiego pogodzenia się z mężem bo takie ciche dni sa wykańczające
i oby Oliwka jednak ładnie nocke przespała
sarisa, no ta moja koleżanka urodziła synka, a ta druga spodziewa sie dziewczynki :-) nie są to jakieś super bliskie koleżanki ale i tak się ciesze jak głupia
alicja, u mnie w liceum też były synchrony @ ;-)
dziulka, fajnie że Leane ma nowe koleżanki :-) miłego spotkania jutro!
elwirka, strip, przytulam :*
faktycznie
mała mi i kasis, gdzieś nam zagineły w akcji
no i
rysia, ale ona to usprawiedliwiona bo mam nadzieje, że teraz pilnie się uczy ;-) trzymam kciukasy za egzamin!!!
Patryk przed chwileczką zrobił taką pobudke, że chyba cały blok go słyszał
z noska mu się leje dosłownie buuu i nas dopadło to cholerne katarzysko :-
-
-(