reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Smerfetka bo się obraże ileż można czekać .................................................
Małami, Kasis gdzie jesteście??
Ida jak tam wiedza siostrzyczek ??
Strip nie można wspominać tego co było trzeba żyć dniem jutrzejszym...........bo zawsze tak jest, że jak daleko do tego co sie przeżyło to człowiek myśli jak mi dobrze wtedy było ijakby człowiek tak sobie dobrze poprzypominał to tak kolorowo by nie było
Dziulka miłego spotkania jutro

ja neichciałabym nic zmieniać. tylko mieć więcej miłości od mojego A. ja go kocham i hcciałabym tego samego, wspominam tylko bo tęsknie za uczuciami od niego.

Chiałam tylko podzxiękować, że jesteście. Czasem jest mi gorzej i muszę się wyżalic. nie wiem dzisiaj co będzie, póki co staram się ocalać pewne sprsawy.

Słoneczko kciuki trzymam :*

na Roxi się nie doczekałam :-( akszyn dziś ją nazwac nie można hehe

idem spać tak więc życzę Wam miłej nocki

Rysia jutro 23. trzymam kciuki. I rota odpuścił Wam??

Ostatnia edycja:
Ale zamieszania narobiłam :szok: a nie napisałam odrazu bo musiałam od kompa sobie iść, kiepsko się poczułam a potem mąż mnie podsiadł, obejrzałam sobie geslerowa i wziełam gorącą kąpiel bo coś mnie zaczeło telepać i mam nadzieje, że się nie rozchoruje :-(

kroma, ale żeś narobiła hahaha wierze że byłaś w szoku jak sie dowiedziałaś o drugiej ciąży
laugh.gif

Smefrefka gdzieś Ty??
Kroma u Roxi to raczej nie drugi dzidziuś......................................tylko co oj ta Smerfeka czekam i czekam i zaraz pewnie odpadnę jak ALICJA :-(
a skąd ta pewność
rolleyes9im.gif
ta smerfetka to już średnio do mnie pasuje
p.gif
no i nie obrażaj się misiu ;-)

alicja, kroma, kania, sarisa, dziulka, ida i inne zainteresowane ;-) nie jestem w ciąży!!! a ten "wielki news" dotyczy żłobka :happy: pewnie jesteście zawiedzione :sorry: więcej na zamkniętym, tylko nie wiem czy dam rade jeszcze dzisiaj :-(

kania, przykro mi że o twoich urodzinkach wszyscy zapomnieli :-( ja też zauważyłam że im jestem starsza tym rodzina coraz mnie wagi przykłada do składania życzeń :zawstydzona/y: szybkiego pogodzenia się z mężem bo takie ciche dni sa wykańczające :sorry: i oby Oliwka jednak ładnie nocke przespała :tak:

sarisa, no ta moja koleżanka urodziła synka, a ta druga spodziewa sie dziewczynki :-) nie są to jakieś super bliskie koleżanki ale i tak się ciesze jak głupia
rofl.gif

alicja, u mnie w liceum też były synchrony @ ;-)

dziulka, fajnie że Leane ma nowe koleżanki :-) miłego spotkania jutro!

elwirka, strip, przytulam :*

faktycznie mała mi i kasis, gdzieś nam zagineły w akcji :unsure:no i rysia, ale ona to usprawiedliwiona bo mam nadzieje, że teraz pilnie się uczy ;-) trzymam kciukasy za egzamin!!!

Patryk przed chwileczką zrobił taką pobudke, że chyba cały blok go słyszał :szok: z noska mu się leje dosłownie buuu i nas dopadło to cholerne katarzysko :-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry