reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

ROXI ooo Twój jest świetny! pin up girls? daj linka :happy2: ten czarno biały ok tylko za ciemny jak się na niego patrzy :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Witam po nieprzespanej nocy calutką zeszłą noc bez zmrużenia oka pisałam mgr... Ale opłacało się, sesja przedłużona do grudnia, mam nadzieję, że się obronię i w tym roku zostanę opóźnionym mgr;p

makuc, tamten fajny, ale faktycznie ciemny :dry: a ten mój to taki przypadkowy ze starych książek kucharskich :-) ale to nie do końca to :sorry2:

dziulka, ale post :szok::-) w takim razie nadal trzymam kciuki za tą prace, oby się wkońcu sami odezwali byli na TAK ! :tak:

STRIP Ty widzę z tta mgr masz tak jak mój D. współczuję :* trzymam kciuki z owocne pisanie i tytuł mgr :tak:
DZIULKA wow ale wypracowanie nam strzeliłaś. zaraz siadam do czytania.

kania, emiliab, to makuc mnie tak natchneła na zmiany, a że my prawie jak siostry to i ja szukam czegoś co bedzie mi pasowało ;-)

nie dziw sie bo laska prawdopodbnie stosuje procedury wymagane w wiekszosci Lidlow, u nas np trzeba "przykleic" wozek do kasy, kazac wyproznic wszystko, zostawic tylko wode i zajrzec mim owszystko czy pdo spodem cos sie nei kryje. po drugie czesto na lildach sa tzw tajemniczy klienci podstawieni -ostatnio jak siedzialam na kasie mialam takiego tajniaka, ale nie zlapal mnie na niczym bo ja przetrzepuje zawsze mocno. jesli tajniak np schowa pod zgrzewke wody artykuly to wtedy dyrekcja stosuje sankcje. porypane to jak jasny gwint. mozliwe ze ta laska sie bala ze ty tajniak jakis albo dupe umoczyla wczesniej i teraz woli trzepac ludzi.

)

dziulka, ale to, ze mnie sie traktuje jak potencjalnego zlodzieja wkurzylo mnie oczywiscie niezmiernie, ale jeszcze bardziej wkurzyla mnie jej niezwykla "uprzejmosc". "torebke podniesie..." oraz to, ze |"ona nie jest od wysluchiwania moich zazalen". gdybym byla tajniakiem, to bym taka jej laurke wymalowala ze na bank by prace stracila.

no i mialam sie uczyc, ale jeszcze "tylko na chwile na bb zajrze" i co....

ja nie lubie jak wy avki zmieniacie, bo ja wzrokowcem jestem i potem mi sie mylicie...

reklama
Dziewczynki ja spadywuję do wyrka.piszcie sobie ładnie ale za długo nie siedźcie cobyście jutro miały siłe i moc dla dzieciaczków,mężów no i na forum;-)

Do góry