reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

IKAA tak na dobra sprawe skoro mu nie jest potrzebny to szkoda i pieniędzy i czasu. Ja niby mgr mam ale co z tego? i bez dyplomu robiłabym to samo co robie więc.... ;-)
IDA uuuu biedna Misialinka :angry: ale, że odparzenia u Was w parze z zębami idą? szok. poza tym znaczenia "szczoszki" chyba prędzej niż "dziadówy" bym się domyśliła :-p a ja nazwy dla tej częsci ciala nie mam. Ot najzwyczajniej na nią mówię :nerd:

reklama
makuc- dziadówa, bo wygląda jak taka dziadówa, u nas się tak mówi na kogoś prawie jak lumpiarz, a ta rozklapiocha to chyba Chylińskiej tekst jak u wojewódzkiego kiedyś była i wypowiadała się na temat porodu.

Ida- szczoszka dobre, powiem M dzisiaj :-) a co do odparzenia to u dziewczynek często się zdarza z byle powodu, tylko smarować teraz szczoszkę.

Jestem tego samego zdania co do mgr bo i tak już wyższego stopnia nie bedzie to bez sensu.lepiej na cos innego tą kase wydać.zobaczymy czy w przyszłym roku coś bedzie gadał.

elwirka, przystojniak to on średni, ale widze, że w dziewczynkach wzbudza ogromną chęć zaopiekowania się :-D

ikaa, widać za krótko spać źle, ale za długo też niedobrze ;-) a ten mój szkrab to właśnie nie podrywa, same do niego lgną :rofl:

makuc
, spokojnie, nie ty jedna taka niekumata z tą dziadówą, chociaż kroma, musze przyznać że się troszke domyślałam ;-) swoją drogą śmieszne określenie :-D
będę trzymać kciuki za obrone twojego D i żebyś ten czas do przyszłego czwartku jakoś z nim przetrwała bez uszczerbku na psychice ;-):-p co do mgr to ja troche jak twój ślubny, zebrać się nie moge :-( więc i tak powinnaś być z niego dumna :-)

ida, biedna Inka :-(

edit.
makuc, my to naprawde chyba telepatycznie się porozumiewamy :szok: jeszcze nie przeczytałam co napisałas w ostatnim poście a o tym samym pomyślałam :rofl::-D

Ostatnia edycja:
Ale normalnie jestem wyedukowana;-). Mój mąż mówi tak jak ty,paolcia tylko bardziej pieszczotliwie: "broszka"

Ida no to smaruj szczoszkę,albo polej olejem lnianym...A tych korków to trochę masz? Masz branie;-)

roxi no to Ptyś ma branie! A zobaczysz,jak się znajdą właśnie takie starsze,które uwielbiają małe dzieci,lubią się nimi opiekować:tak:. Mój Kuba miał takie dwie"opiekunki"-jeszcze nawet nie potrafił dobrze wypowiedzieć ich imion. Dziewczyny wszędzie za nim chodziły i się nim zajmowały. Teraz inne dziewczynki "zajmują się" Frankiem:tak:
Co ja to miałam napisać? Acha, właśnie dopijam łomżę miodową(pyyyyychotka) i chyba zaraz idę do łózia. Wkurzam się za żużel(ika pewnie się cieszy;-):wściekła/y:), Małż ciśnienie 120/90,ale brzuch coś go boli,a ja zapomniałam kupić tabletki na wątrobę:zawstydzona/y:.

Ostatnia edycja:
reklama
znam historię gdzie babka urodziła córcie no i ofkors oszalała ze szczęścia! Do tego stopnia, że podczas zabawy tarmosiła ją po "szczoszce" i krzyczała moja pipa moja pipa no i to była taka niby zabawa! :szok: do czasu aż córcia podrosła troszkę. Podczas wizyty w sklepie dziewczynka podleciała do matki, zaczęła gmerać jej po dziadówie i wołać moja pipa moja pipa :rofl2::rofl2::-D:-D Matka spłonęła ze wstydu!! i na tym skończyły się zabawy matki i córki!!!

Do góry