Witam z wieczora wszystkie dziewuszki
Tak wiec zaczynam,moje dziecko dziś mi prezent zrobiło i spało do....uwaga 8.15!!!! normalnie jestem w szoku że tak długo,fajnie bo sie wyspałam ale jak wstalam to taką jakąś dziwną głowe miałam i stwierdziłam już więcej nie chce tak długo spać,no i wogóle to dziś tylko jedna drzemka pólgodzinna była i już śpi od godziny 19.
Byłyśmy u mojej siostry cały dzień prawie,Lenka wyszalała się na placu zabaw bo u nas niestety niet takiego czegoś.
hapyybeti udanego wypoczywania a co to takiego te Trzy Wiedzmy?
kahaaa nie ładnie cię potraktowali w LIDLu a niby klient nasz pan tylko ciekawe gdzie się pytam?
emiliab super że z mężem już lepej i że do szkoły zdążyliście
Editek dobrze że małemu nic nie jest,masz racje czasami lepiej iść prywatnie niż jakieś większe cholerstwo załapać,mój też jest tego samego zdania.
doris normalnie kopa w d... bym zapodała twojemu i na Marsa.
efa super że mama Ci pomoże,mimo że tak daleko mieszka.moja koleżanka jest w ciąży a jej mama już jej powiedziała że tylko na początku jej pomoże a później już nie bo jej też nikt nie pomagał,nie rozumiem takich ludzi.
kroma fajny domek,nam sie też marzy własne podwórko nu ale niestety pozostaje nam tylko blok chyba że w totka wygram jak zaczne grac.
sheeney ajajaj jak miło z ich strony zazdroszcze.
roxanka mały podrywacz ci rośnie
elwirka Lenka się boi przyszywanego dziadka ale mi to nawet pasuje bo go nie trawie.
to tyle narazie chyba nie pominęłam nikogo.A ta moja mała wiercipięta to zaraz chyba z łóżka spadnie tak się wierci.