reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Cześć kochane.Ja jak wiecie jestem tylko na zamkniętym obecnie,ale chciałam Wam tutaj, gorąco podziękować za gratki i życzenia dla Krzysia.Buziaki i tulaski od nas :-******:-)

Kroma pewnie tak
Efcia no to fajnie ze bilansik udało się zrobić, i że opieka nad Olkiem się znalazła i że wszysscy będą zadowoleni jak pójdziesz do pracy. A nie myśliliście, żeby przywieźć mamę do opieki?? Bo ja bym nie dała rady bez małej i jak ja już wrócę do pracy to zamieszka u nas babcia na zmianę co 2 tygodnie.

Kochana sarisko, moja mama nie trawi mojego Tomka i zresztą odwrotnie też jest naciągane... Niby nikt sobie tego nie powie w twarz, ale ja zawsze słucham. Także mama zaopiekuje się Olkiem, ale tylkow Starogardzie, niestety.

witajcie Kochane :***

oo Efa do pracy wraca? super że Ci się udało!

jakieś jeszcze mamusie do pracy wróciły?

Skarbie, Alicjuniu, ja dopiero szukam pracy, ale to i tak rewolucja u mnie...

Witam z wieczora wszystkie dziewuszki:)
Tak wiec zaczynam,moje dziecko dziś mi prezent zrobiło i spało do....uwaga 8.15!!!! normalnie jestem w szoku że tak długo,fajnie bo sie wyspałam ale jak wstalam to taką jakąś dziwną głowe miałam i stwierdziłam już więcej nie chce tak długo spać,no i wogóle to dziś tylko jedna drzemka pólgodzinna była i już śpi od godziny 19.
Byłyśmy u mojej siostry cały dzień prawie,Lenka wyszalała się na placu zabaw bo u nas niestety niet takiego czegoś.

hapyybeti udanego wypoczywania a co to takiego te Trzy Wiedzmy?
kahaaa nie ładnie cię potraktowali w LIDLu a niby klient nasz pan tylko ciekawe gdzie się pytam?
emiliab super że z mężem już lepej i że do szkoły zdążyliście
Editek dobrze że małemu nic nie jest,masz racje czasami lepiej iść prywatnie niż jakieś większe cholerstwo załapać,mój też jest tego samego zdania.
doris normalnie kopa w d... bym zapodała twojemu i na Marsa.
efa super że mama Ci pomoże,mimo że tak daleko mieszka.moja koleżanka jest w ciąży a jej mama już jej powiedziała że tylko na początku jej pomoże a później już nie bo jej też nikt nie pomagał,nie rozumiem takich ludzi.
kroma fajny domek,nam sie też marzy własne podwórko nu ale niestety pozostaje nam tylko blok chyba że w totka wygram jak zaczne grac.
sheeney ajajaj jak miło z ich strony zazdroszcze.
roxanka mały podrywacz ci rośnie:)
elwirka Lenka się boi przyszywanego dziadka ale mi to nawet pasuje bo go nie trawie.

to tyle narazie chyba nie pominęłam nikogo.A ta moja mała wiercipięta to zaraz chyba z łóżka spadnie tak się wierci.

Makuc- ale się uśmiałam, normalnie mnie rozbawiłaś, a już wieczorem nie do śmiechu mi było. Z tą dziadówką, to moja córka już dawno wykąpana i śpi, a mi chodziło o inną dziadówę. A na córkę mówię Osama :)
to pewnie znowu Ci humor wieczorną porą poprawię ale ja dalej nie rozgryzłam tej Twojej dziadówy. I mam do siebie, żal, że HAPPY jest mądra i wie a ja pustak i nie potrafię rozkminic o co kaman :-p

przeczytałam wszystko. nie napisze nic, bo sił braknie :no: D. jakimś cudem pracę złożyl. Wrócił po 16 do domu dopiero i to z informacją, że obronę ma za tydzień w czwartek :szok::szok::szok:

makuc to już widze jakie nerwy z powodu tej obrony,mój w zeszłym roku się bronił na końcówce ciąży mojej to masakra była tyle nerwów i się okazało że niepotrzebnie bo pikuś podobno.

IKA ja nawet wiem, że to pikuś :) ale mój D. to taka panikara jest i chodzi jak jeden wielki klębek nerwów. a mnie to wkurza tak, że nie mogę. Obroni się za tydzień i w końcu spokój bedzie. Bo on studia rok temu skończył a z ta mgr jakoś mu się nie śpieszyło. Zresztą ze studiowaniem też nie, bo 4 kierunki studiów przerobił zanim jakieś skończyć mu się udało ;-)
KROMA Aaaaaaaaaaaaaaa to teraz juz wsio jasne :*************** ale ze mnie ciemna masa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a o takiim okresleniu jak "rozklapiocha" nie słyszałam nigdy. Aaa wiem - dziadówa, bo że niby "własność" dziada? :-p

Ja polazłam na miasto, byłam na kasztanach, teraz myślę jak je dzieciom dać, żeby Arek nie jadł
[/B]
super glue do podłogi przyklej:-Da dziadówę dobrze obstawiałam!!!:-Dja mówię "szczoszka":cool2:

znowu nikt za mną nie tęskni... a propos to z tą tęsknotą za dzieckiem to fakt - dobrze robi... ja przez te korki mam taki odpoczynek. i dzisiaj jak ją po kilku godzinach zobaczyłam to banan tylko szkoda że ona płakała i to strasznie!!! powód? tak sobie odparzyła szczoszkę że masakra!!!!!!!!! tak mi jej szkoda... poprzednie dwa odparzenia poprzedzały ząbki:szok:a ja miałam nadzieję że będzie chociaż krótka przerwa... jak nie sraczka to przemarsz wojsk...

reklama
makuc to mój jak narazie licencjat zrobił i to tylko dlatego że w pracy potrzebował do stopnia wyższego,a nad mgr się w tym roku zastanawiał ale kasą nie wyrobił.

Do góry