reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam wieczorkiem znad puchy pifffka:)

Luty Małgoś,Mona gratulacje suwaczkowe

Oddałam kupkę do badania na posiew i pasożyty. 43zł mniej w portfelu.
I teraz siedzę i ryczę, bo... zaczęłam wysyłać CV-ki. Ja nie chcę do pracy, ale mój mąż szybciej zostanie pradziadkiem, niż rodzinę utrzyma... Już się umówiłam z sąsiadką, że jakbym jej płaciła 900zł, to by się Olkiem zajmowała. To znaczy, że musiałabym zarobić grubo ponad dwójkę, żeby móc mieszkać w Bydgoszczy z mężem, a nie kątem u rodziców.
Tylko czy ja znajdę taką pracę? W tym mieście pensje są śmiesznie niskie, tylko wymagania wysokie. Wymagania akurat spełniam, tylko niech mi ktoś da porządną pensję :(
EFA jak chcesz robote powyzej 2, to pisz na przedstawiciela handlowego marsow, snickersow itp-moj ex pracowal w tym to mial miedzy 2000-2500, i zwracali mu iles % za paliwo bo wlasnym autem jezdzil. takie zawody japk przedstawiciel handlowy czy medyczny dobrze platne sa, ale markowe rzeczy a nie syf piatej kategorii. tyle moge ci doradzic. albo... udzielaj lekcji ze spiewu??
Kobiety, ja rozumiem wirusy drogą kropelkową, ale po kablu ??? Jak, to tak ?? Zuzia z gorączką, śpi, pije i znowu śpi. I takie smutne oczka ma :( doplątał się jeszcze katar.
BB dzieciaczkom życzę zdrówka coby się zarazki nie roznosiły
taaaak!!! i niech w koncu ktorys brzdac przestanie slac mojej Leane sms o tresci " nie zryj tyle wieczorem! po co!! lepiej obudzic starych o 5h!!" znowu z 210 zjadla 60 i serek bialy 100.
A propos umiejętności to ja chcę Laurę nauczyć zdmuchiwać świeczki. Miesiąc został. Może się uda, bo już trochę dmucha.
haaaaaaa witaj w klubie bo u nas juz za dwa tygodnie. Leane dmucha albo pluje na hektary:))))))))

poza tym znowu dzisiaj Leane sadzila "maman" po francejsku jak mnie nie bylo, a jak jestem to slyszalam RAZ!!!!!!

no a tak to w pracy ludzi do zesrania, pol dnia na kasie siedzialam dzisiaj bo piatek a poza tym jakos w miare dzisiaj dzien zlecial.

reklama
ida Ja też, ja też widziałam! Super! Wzruszające są takie chwile :))
roxi no właśnie jeszcze planów u nas brak, pewnie coś mój mąż znowu wymyśli :)) A Tobie się ciekawie weekend zapowiada.
Udanej zabaw na ślubie jutro. Jaka kreacje na siebie włożysz ??

Witam się wieczornie. Czy ktoś za mną tęsknił?? się pytam..........?? Misie kolorowe zakecony dzień na maxa małż wolne miał :-) i od rana szyłam poszewki na jaśki, potem jeszcze pojechalismy oglądac płytki, bo jak większość naszych pomieszczeń zarys w głowie jest tak łazienka to jeden wielki znak zapytania :-(, ale po wieczornych rozwiązaniach i tu się pomalutku wyjaśniło co chcemy i jak będzie. A potem pojechaliśmy do znajomych co mają córeczkę starszą od Zuzka 2 miesiące i bawiliśmy się wybornie.... Zuzek też dopóki Paulinka nie krzyczała i nasze dziecie się popłakało...................... mam nadzieje, że uda mi się Was nadrobić??
Idek zaraz looknę :-)

mała mi, mam jedną dyżurną, na takie okazje ;) oby tylko pogoda jutro dopisała :)

sarisa, nadrabiaj nadrabiaj :) to zobaczysz że tęskniłam :p

no i znowu cisza.....

aaa juz wiem co zapomnialam napisac. dzisiaj rano jak zaszlam do mlodej to jej lozeczko wygladalo jak po przejsciu traby powietrznej:))) misiek taki wiekszy na jej poduszce, inne maskotki ktore do tej pory siedzialy w nogach spokojnie po calym wyrku porozwalane a mloda myslalam ze ma buzie podrapana a ona miala odgnieciona od kolderki-spala na kolderce, nogi na poduszce, a tak to na boku na koldrze buzia:) cudak po mamusi:) ja czesto spalam wp oprzek lozka z nogami na scianie pod katem prostym- jak juz mialam nie lozeczko tylko tapczanik.

no nic, spadusiam spac.

Ostatnia edycja:
hej kochane:-)
jestem....żyje.....i tęsknie za Wami,ale czasowo jestem nie czasowa by być tu z Wami na bieżąco...

Edit: wiele z Was pytało jakie buty kupiłam Miłoszowi...a więc firmy beppi (są super wygodne)jak znajdę chwile to na odpowiedni wątek wstawie fote:happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Roxi jak konkurs? przeszliscie dalej?? Ojej co to sie Ptyś tak przewraca?? Przykro mi, że takie wypadki. U nas dziś zuzek siedzą c na pupci chciała sobie zdjąć stopki od pajaca( a ze się nie dało) to przydzowniła głową w szafkę ehh :-( . Bafcie się jutro dobrze
Ida słodkości
Elwirka podziwiam, że małą oddajesz co łikend na łikend.
Editka a no ;-)
Maqc mam nadzieje, ż ten opis łork to dla mnie speszyl? bo ja cię pytać co i jak :-) a jak zdórkwo w maqcowej rodzince ??
Sugar TVN chyba nas tekstów na pamieć uczy :szok:
Dorisek ale że jak szef zdenerowawał?? nie ładnie z jego strony...
Emis, Dawidowe ja też chce jakaś książke poczytać, ale na tą jedną przyjemność ostatnio czasu brak..........na szczęścię w ciązy się oczytałam ;-).
Emis zdrówka dla Kuby
E-lona zdówka. Winko dobry pomysł tak sobie pomyślałam
Kromcia fajnie, ze w wolnych chwilach jestes na BB miło realy
Efa trzymam kciukasy :-) i może SUGAR poważną ofertę ma :-). Kciuki trzymam i czekam na wieści wyników....a i pytałaś o DObranockę to bidulka ma wyrzytu, że jej na BB nie ma :-(... Tescia wypuscisli ze szpitala .........a wiecej musze jutro do niej napisać
Dziulek to uderzaj do rządu :-) trzymam kciukasy :-) i Leane słodkości też bym sie skupić nie mogła..

Do góry