reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Bry.... powitanie chłodne bo poranek chłodny, a wręcz bardzoooo chłodny. Oliwia z tatusiem zrobili sobie drzemkę a ja jakoś nie mogę zasnąć po porządnej dawce kofeiny więc zasiadłam przed kompem :-)

Mała_mi uwierz w siebie i to migusiem :-) Zdolna z Ciebie dziewczyna !!! Ja planów na weekend nie mam, pewnie jak zwykle sobota na sprzątaniu przebiegnie a niedziela u teściów...
Roxannka jak nocka??? bo moja z jakimiś 3 pobudkami i od 6.20 nie śpimy, nawet z synkiem się nie podzielisz ;-)? Kochana przemieszczanie z czymkolwiek w ręce mojej panienki budzi strach w moich oczach, przedtem raczkują teraz już chodząc. Udanego wypadu na ślub !!!
Sarisa to super, że już tak szybko, pewnie urządzanie mieszkanka sprawia Ci dużo radości? Bo mnie dwa lata temu dużooooo, bardzoooo dużo sprawiło.
Dziulka moja mówi mama jak mnie nie ma, rzadko w mojej obecności.
E-lona, Dziulka ooo super, że uczycie swoje dziewczyny dmuchać świeczunie... ja taka zamotana że nawet o tym nie pomyślałam, może też wdrożymy ten pomysł.
Rysia zatem mam nadzieję że ten ambitny plan wprowadzasz już w życie i zakuwasz !!!
Happy witaj, super że nocka przespana, może po prostu Amelka już tak tęskniła za tatusiem, że jak w końcu jest to teraz będzie spokojniejsza i będzie spać po nockach !!!
Natolin mam nadzieję, że Piotrusiowi katar szybko przejdzie a Twój nastrój mimo nadchodzącej jesieni będzie dobry, masz Nas nie smutaj się, zawsze tu jesteśmy i będziemy więc w razie chandry itp. będziemy rozweselać !!!
Elwirka współczuję kolejnej kłótni z mężem, i że Oliwia taka niespokojna, życzę żeby te zębiska szybko wyszły.
Ida mam nadzieję, że filmik nadal jest :-) A jak Michalinka???

W ogóle jak się dziś czują zafasolkowane mamusie???

Schorowane dzieciaczki i ich rodzice???

reklama
beti, cieszę sie że "inhalator" pomógł:-)a wczoraj najlepsze było z tymi kroczkami to jak jej się to spodobało!!!:-Dbo na początku biegała ode mnie do tatusia i spowrotem, a potem zaczęła się delektować chodzeniem i coraz wolniej szła patrząc na stópki:-Da ta przerwa w nagrywaniu (szkoda!!!) to była akcja, że zaczęła zawracać między nami, tylko ciocia trzymająca kamerę się przestraszyła że złapać jej nie zdąży i przerwała:-(
nocka od 20:30 do 7:30 PRZESPANA W CAŁOŚCI:-):-):-)
ELWIRKA, rozumiem, ale nie chcę wrzucać na otwartą galerię, bo jakoś tak... nieufna jestem...
RYSIEK, udanej podwójnej impry;-)
SUGAR, co ty tam naszej Efie proponujesz??? my to zweryfikować musimy:-D

dzisiaj u nas tak o:
-akcja montowanie kominka
-akcja rocznica ślubu teściów=posiadówa rodzinna
ergo:
- nic co wzbudziłoby zachwyt tudzież entuzjazm Idulca:crazy:

edit: Kania, :***:-D

Ida filmik zarębisty, Michalinka normalnie super śmiga i tak jak już napisałam na zamkniętym że jest stabilna :-) Cieszę się, że nocka przespana w całości :-) To pewnie z nadmiaru wrażeń Michalinka się zmęczyła tym chodzeniem a Wy patrzeniem :-) Sprawnego montażu i udanej imprezki.

Helloł, helloł :laugh2::laugh2::happy:

Rzeczywistość jest jaka jest tzn. są rzeczy na które wpływu nie masz, więc trzeba się pogodzić z tym jak jest. Ale to na co masz wpływ to dąż do tego, żeby było lepiej dla Was, dla Alutki wówczas myśli m-d odpuszczą, będzie dobrze :-)Wierz mi, że gdyby nie ten żłobek to bym nadal za kierownicę nie siadła, robię to wszystko dla Oliwki :-) Też mi jest smutno, przykro zostawiać ją taką płaczącą ale co mam zrobić :-(pozostaje mi się wyryczeć za drzwiami, tak by mnie nie widziała, a odbierając ją cieszyć się tak jak Ona :-)Co ciekawego dziś oglądacie???
ad1. święta racja. Tylko u mnie ostatnio jakoś sił na dążenie do tego żeby było lepiej nawet w tematach w których da się coś zmienić brak :eek:
ad2. chyba i ja musze sobie taka motywacje alutkową obrac i goł za kółko.
ad3. wierzę, że Ci smutno :-( jeszcze trochę i się przyzwyczaisz. Ech. Przykre to wszystko.
ad4. oglądaliśmy film o rzezi w Rwandzie w 93 roku bodajże :cool2:

makuc jak nadrabianie?
nadrobione :laugh2::rofl2:

Aaaa Ptysiek dzisiaj odkrył, że można się przemieszczać z jedzeniem w rączce :eek: przełamał takiego dużego flipsa na dwie części i szorował nimi po podłodze na czworaka, po drodze się zatrzymując i kawałek zjadając :rofl2: Całą podłoge mam w chrupkach :baffled:
dobrze, że to tylko chrupek był ;-)ja ostatnio nieopatrznie na stole miseczkę z Alicjowym deserkiem z owoców czerwoniastych zostawiłam. I domyśl się co się stało :no::confused2:

jak mi się nie uda wstawić filmiq na zamknięty to się pochlastam!!!:angry:
a duma taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mnie rozpiera:-):-):-)
przerwałam czytanie, pajszła, sprawdziła i o! MEGA GRATULACJE!!!!!

a jak zdórkwo w maqcowej rodzince ??
a dziękuję, dziękuję ;-) Aliczka zakatorzona, D. zakaszlany a ja zdrowa :eek::confused2::crazy: u Was upiększanie mieszkania w pełni, widzę. już się nie moge doczekać, aż się rezultatami Waszej pracy pochwalisz.
RYSIA 23.IX tak? kciuki bedą zaciśnięte i telepatyczne mysli ku Twemu powodzeniu tez wysyłane będą.

ja za godzinę lekcje zaczynam. nie sce mi siem :baffled:

Ostatnia edycja:
Makuc oglądałam ten filmik..., zdrówka Alicji i D. życzę. Czemu Ci sił brak??? pewnie dlatego, że mało jesz !!! Motywacja musi być bez tego ani rusz!!! Miłej pracy choć kto to widział w sobotę pracować???
Rysia ja oczywiście kciukasy będę trzymała, mam nadzieję że wiedzą którą nabijesz do główki nie ulotni się podczas imprezki wieczornej.

witam sie porankowo. dzisiaj mloda przespala nocke do 8h. nienajgorzej:) wlasnei demoluje salon a za 85 min zostana wogole zgliszcza:))))

nie wiem jakim cudem wlasnie u nas burza jest.... noz szok:))

HAPPY super ze malzunio dotarlwszy:))))))
IDA mowisz ze Misiowa spala cala nocke???????? woooow!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ELWIRKA: ty wiesz co??? patelnia 28 cm i jedziesz z koksem:)))
RYSIA na twoim miejscu zamiast na egzamin poszlabym na impreze:ppppppppp a co!

wlasnie pozarlam tabletke coby zasrany @ sie zatrzymal zanim mnie szlak trafi, bo niby juz wczoraj wieczorem nic nei bylo prawie juz a dzisiaj rano jeszcze troche sie ciurczy.... nienawidze tego i nei wiem skad to jest. leczenie mialam 3 tygodnie przeciez. jak sie wkurze to odwiedze moja gin. chce miec normalny @ 4-5 dni i koniec a nie jakies tydzien lub nie wiem ile.

no i do pracy mi sie nei chce isc...

a MAKUCIOWA to juz do mnie nic nie pisze od hohohoho.... masz w pale jak nic:)

ELWIRKA jak jest antyodpryskowa, z podwojnym dnem i do tego zrobisz to z rozbiegu to patelni nic nei bedzie....zadzwon tylko zawczasu na pogotowie coby juz na dole stalo po takim wystepie z twojej strony :))))))))))))))))))))))))))))))

moje dziecko wlasnei siedzi pod kocim drapakiem i drazni kota a kot czuje mini stracha....:)))) zaraz sie zleje:) jak Leane zacznie chodzic to kot bedzie po suficie sie przemieszczac:)

reklama
Do góry