reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

:-):-)Witam się i ja
U nas nocka ojj średnio, ale dajemy radę heh...
Widzę, że większość dzieciaczków ma katarek, mój mały na szcęście nie, ale
za to starszy tak:-(i jak go zarazi to będzie masakra bo piątek wybieramy się do Zakopca.
Czy Wasze dzieci też tyle jedzą:szok:? Mój dzisiaj już kasza, kanapka, jogurt i ciągle niam, niam
Dawidowe oby z małą już było wszystko dobrze powodzenia u lekarza.
Sarisa tak jestem ze Staówki a co to też i Twoje rejony:-)?
Elwirka a Ty biedulko znowu ciężka noc.Moja też nie lekka, ale ja to chyba nie potrzebuję , aż tyle snu. Obyś się wreszcie wyspała:-)
ikaa29 udanych zakupów. Ja ostatnio wszystko kupuję na allegro. Na chłopców jest tam większy wybór niż w sklepach.
Happy oj współczuję ogromnie i biedna malutka :-(tak się męczy.Oby szybko doszła do siebie.
Dziulka co do autka to audiczki to super bryczki:-)wiem co mówię heh..
No nie wkurzaj się Fajna z Ciebie Babka:-)Twoje rady co do chłopa wypróbowałam na swoim i działają heh:-D
Roxanka mój też często upada tylko,że za szybko raczkuje po prostu heh i ostatnio sobie rozciął cale dziąsło.
Ach te maluchy ale one są prędkie.
Rysia powodzenia obyś miała Farta.
kroma może musisz częściej trenować wtedy faza przyjdzie później

Miałam wczoraj do Was wieczorkiem dołączyć no nie mam nic na swoje
usprawiedliwienie nie dałam rady ale
za Wasze zdrówko wypiłam nie ma to tamto

reklama
Ja jak szpilkach-M. nadal nie ma i zaczynam się niepokoić...pocieszam się,że jakby co,to chyba dałby znać...a może nie,żebym się nie martwiła...Nawet smsa nie moge wysłać przez ten cholerny zepsuty przez Amelke telefon- mam nadzieję,że M. będzie pamiętał,że obiecał mi tam kupic nowy (są o wiele tańsze,niz u nas,takie bez simlocka).
Ida- oj,paluchem pogrożę- czyżbyś myślała,że ja zawistna jakaś maupa?:-DCieszę się,ze choć Ty się wyspałaś- dziś kupuję tego Vicka!!!!
A skoro jeszcze przy niewyspaniu,to i inne mamusie zakatarzonych maluszków tulę.
Makuc-cóż to się tam "urodziło",że nawet parę słów napisac nie mozesz?????
Cos jeszcze miałam i z głowy mi wypadło...:/

HAPPY ogólna marność istnienia mnie dopadła :confused2:
ale właśnie się mobilizuję i mam ambitne plany nadorbienia wszystkiego od wczoraj rana :laugh2:;-)

doris, o Pulmexie nie słyszałam nawet, a użyłam tego, co miałam pod ręką:zawstydzona/y:podziałał i jestem:happy:aha, gwoli wyjaśnienia: ja mam rub arom ale to to samo co vick vaporub a cena o wiele niższa:tak:
WICK VapoRub maść 50g | Przeziębienia, grypa | Przesiębienia, grypa | i-Apteka.pl
RUB-AROM maść 40g | Układ kostny, nogi | Stawy, Reumatyzm | i-Apteka.pl

beti, kciuki za expresowy i bezniespodziankowy przyjazd M!!!

spadam myć łeb i naczynia bo na spacerek wybędziemy pewnie a później korki mam:nerd:

Dzień doberek!!!

U nas nocka super, wogóle to mała już przesypia każdą nockę, a ostatnio budzi się o 7 więc super! Zauważyłam, że jęki nocne zaczynają się u nas zawsze jak mamy skok rozwojowy, a że teraz go niet więc śpi pięknie! Ja za to mam mega lenia dzisiaj, no nic mi się nie chce!!! Siedzę przed kompem i niby czytam ale nic nie pamiętam :eek: może to przez @ która przyszła :wściekła/y:
Muszę umyć włosy i wziąć się za prasowanie zanim mała się obudzi!

z tego co zapamiętałam odpisuje:

kania pytałaś, jak mała zniosła przebicie uszków, a więc wesoło nie było :-( samo przebicie jej nie bolało, ale bała się tego trzymania i obcych babek. Ja byłam cała spocona i oczy miałam zamkniętę, mój małż okazał się twardy :tak: i Julcie trzymał. Ogólnie gorzej my to znieśliśmy, niż Julcia ;-)
happy współczuje nocki i katarku, oby szybko minął! No i żeby mąż wkońcu dotarł, żebyś się tak nie denerwowała! Na pewno nic mu nie jest :tak:
editek wow, to pięknie Twój maluszek je!!! Moja pije 210 mleczka z kaszką jak się obudzi i po 2 h kanapkę i więcej jej nie da się wcisnąć :-)
Roxi mojej już też krewka leciała :-( a ostatnio to chodzi jakby pijana była i wiecznie się obala :-( Fajnie, że jesteś pozytywnie nastawiona do pracy, jeszcze troszku i zaczynamy :tak:
dziulka trzymam kciuki za znalezienie "kasowej" pracy :tak:

Heloł :-) nocka standardowa, 3 wstawania ja, 3 maż więc jest git ;-)

dziulka,
za taką kasiore to i ja bym się przeprowadziła :rofl2:

maga, jak Zuza się dzisiaj czuje ? Zdrówka życze albo kolejnego zebolka ;-)
no a taką zachciewajke to i ja mam :sorry::tak:;-)

rysia, fart fartem ale myśle że tu bardziej nasze kciuki pomogą :-) chociaż do książek nie zaszkodzi chociaż zajrzeć :-p

dawidowe, jak przystało na mianiaczke komediową, oczywiście ten film równiez oglądałam :-D Powodzenia na kontroli i czekamy na wieści! Dobrze, że ciebie już ucho nie boli :-)

emiliab, ej co to za tajemnice książkowe, ja też chce wiedzieć co to za książki :tak: Wow ale masz samodzielnego syna, sam już do szkoły chodzi :-) moi rodzice mnie nigdy nie odprowadzali ani nie odbierali, no ale szkoła była przy samym bloku, a jak jest u was ? też bliziutko pewnie ? No i zdrówka dla Frania!

nat, ja to mam nadzieje, że jednak będę mniej rozdrażniona jak wróce do pracy, bo jakbym miała być jeszcze bardziej to już masakra :baffled:

kroma,
na ten katar dzisiaj to jakąś lufe sobie walnij :cool2:;-)

happy, elwirka, współczuje nocki :***

happy, oby M spokojnie i szczęśliwie do was dojechał, trzymam kciuki! ooo już jest super :-) tylko teraz nie zapomnij o nas ;-)

elwirka
, wiem, że się powtarzam ale zazdroszcze tego że odstawiasz Oli do dziadków i się wyśpisz, mnie to czeka najwcześniej jak Patryk pojedzie na kolonie albo może pójdzie nocować do kolegi za kilka lat ;-)

ida,
naklejki zakupiłam w Lidlu kilka tygodni temu, akurat jakaś promocja była a teraz nigdzie ich nie ma :no: o tyle są fajne że są wielokrotnego użytku i nie dochodzą z tynkiem ;-) a ta dobra nocka to nie zasługa jakiegoś tam specyfiku tylko moich wczorajszych kciuków i wypiciu drinka w tej intencji, o! :-p:rofl2: i ciesze się razem z tobą :-)

sheeney
, oj Tomuś kolejny zakatarzony, zdrówka życze! a ty jak się czujesz ?

makuc, fajna ta muza i teledysk :tak: ale nic więcej ci nie napisze bo mam focha i tyle :ninja2:

paolcia,
no mój też się ostatnio wywala co chwila wrrr... oj tak zaczynamy zaczynamy i to już niedługo :baffled: a ty jak z nastawieniem ? dojazd już załatwiony ?

mona, luty małgoś, suwaczkowe gratulacje!

Powiedzcie mi dlaczego to moje dziecko tak się broni przed pójściem spać w dzień wrrr... :wściekła/y: dzisiaj postanowiłam go troche przetrzymać i nie kłaść po 9 jak zawsze, ledwo dotrwał do 10 :sorry: Położyłam go ale o spaniu nie było mowy :no: to zmieniłam pieluche posmarowałam dziąsełka bo łapki pchał do buzi i znowu nie było mowy o spaniu :crazy: 10:30 dałam mleczko i myślałam że z pełnym brzuszkiem to już napewno padnie, ale oczywiście się myliłam :dry: dopiero 15 minut i jedną kupe później poszedł spać :eek: ja chyba oszaleje :baffled::confused::rofl2::ninja2::growl:

Ostatnia edycja:
reklama
ide do garow.... na razie odwalilam spacer z mmloda bo slonce duuuuuze i gorrraco:))

a moja gorsza polowka spi! zaraz mu czym pi....ne!!!!!!

Do góry