reklama
dawidowe
Fanka BB :)
polecam jak ktoś lubi komedia coś ala romantyczna
Zgadnij Kto / Guess Who (2005) [Lektor] - Filmy Online Seriale Online Filmy Online bez limitu Filmy Online za darmo w KinoLive.pl
obejrzałam i lece do łóżka bo rano na kontrole do lekarza
Zgadnij Kto / Guess Who (2005) [Lektor] - Filmy Online Seriale Online Filmy Online bez limitu Filmy Online za darmo w KinoLive.pl
obejrzałam i lece do łóżka bo rano na kontrole do lekarza
piwo wypite, kinder bueno zjedzone, pora siku i lulu
a moj chlop tak sie podpial do kinder bueno ze przedwczoraj jak kupilam pake 10 sztuk to wieczorem wczoraj zostaly 4 a on z mina winowajcy" no coooo zachcialo mi sie" ))
spadam spaaaaaaaaaaaaac
a moj chlop tak sie podpial do kinder bueno ze przedwczoraj jak kupilam pake 10 sztuk to wieczorem wczoraj zostaly 4 a on z mina winowajcy" no coooo zachcialo mi sie" ))
spadam spaaaaaaaaaaaaac
emiliab
emiliba czy tą książke o której myślę czy już inną?
Jeszcze inna;-). Już skończyłam czytać,więc sę wezmę za 'wieszjaką;-)"
Idę Kubie robić śniadanie,bo dzisiaj idzie sam do szkoły. Chce iść,już kilka razy wracał sam,mój samodzielny siedmiolatek:-).
A tak w ogóle to dzień dobry. Chyba muszę was mniej czytać,bo Franek się "zaraził" od was katarem. Poczytam ciutkę później.
kroma
witam
ja na chwilkę, katar ciągle męczy, ale odpukać tylko mnie. Widzę, że wieczorem nie wiele się działo i każdy sobie rzepkę skrobał, mało sobie pogadałyście.
Maga- mój M podobnie ma czasem dość pogoni za kasą i za tymi opłatami na DG.
Natolin- a ja bym chciała wrócić, ja jestem w domu rozdrażniona, ciągle to samo, całymi dniami z dziećmi idzie oszaleć.
ja na chwilkę, katar ciągle męczy, ale odpukać tylko mnie. Widzę, że wieczorem nie wiele się działo i każdy sobie rzepkę skrobał, mało sobie pogadałyście.
Maga- mój M podobnie ma czasem dość pogoni za kasą i za tymi opłatami na DG.
Natolin- a ja bym chciała wrócić, ja jestem w domu rozdrażniona, ciągle to samo, całymi dniami z dziećmi idzie oszaleć.
padam...w nocy była masakra i to taka konkretna...nic nie pomagało.w końcu o 3.00 zasnęła mi na kolanach przy włączonym telewizorze.Już jej nie odkładałam do łóżeczka,tylko ostrożnie,delikatnie z nią w objęciach sie położyłam.O 6.00 pobudka na mleczko.Teraz śpi dalej- no,nic dziwnego- pół nocki zarwane,to odsypia.Ja,oczywiście,już nie mogę...Lubego wciąż niet jeszcze- pewnie się zdrzemnął po drodze na jakimś parkingu.nie lubię,jak on tak na noc jedzie- zawsze mu powtarzam,że lepiej niech jeszcze tę jedną nockę się wyśpi porządnie i rano rusza.no,ale cóż,mój "twardziel" ma w nosie moje dobre rady.Dobrze chociaż ,że jak zmęczony to zjedzie i się prześpi-no,wyjąwszy ostatni raz,kiedy to wjechał w jakieś pachołki i o mało germańskiej polizie nie rozjechał.
Doris,Roxi- :***- ja wiem,że on nawet nie zauważy,że nie jest,jak zawsze,jak to faceci,ale mi samej jakoś milej by było,gdybym miała wszystko "dopięte na ostatni guzik"- wiecie,taki obrazek- w domu błysk,pachnie ciastem,uśmiechnięta zadowolona żonka z uśmiechniętym zadowolonym dzieckiem go wita...no,cóż,tym razem wszystko na odwrót,bo i dziecko zasmarkane i ryczące...a ja pewnie jak zombie już po dwóch takich nockach wyglądam....
Emilka,to u Was tak wolno pierwszakom samym do szkoły chodzić?Ja pamiętam,ze przez całą pierwszą klase musiałam chłopaków odprowadzać i odbierać ze szkoły,co wcale mi nie pasowało,jak szkoła była tuż za rogiem i spokojnie sam by tam doszedł i wrócił,a tak miałam cały dzień rozwalony .
Margerrita - tej Ukrainy zazdraszczam-nie śmiejcie się,ale to nasze marzenie z M. wyprawa tam- jeszcze nie byliśmy,a bardzo byśmy chcieli- no,jak Amelka podrośnie na pewno się wybierzemy.
Rysia- mimo wszystko knigi "przeleć niechlujnie",a nuż na poprawce akurat trafisz na coś,co w pamięć zapadło.
Dziula-no,to na razie kciuki wciąż zaciśnięte do poniedziałku.Skoro warunki Ci odpowiadają .Ale ta praca w Parlamencie eur.- wow!!!Super by było....A to "maman" musiało być słodkie....
Więcej nie pamiętam- sorry.I maruda już znów jęczy...ech...
Gratki suwaczkowe dla
Krzysia i Nadii
Luty Małgoś,Mona - dla Was i dzieciaczków wszystkiego najnajnaj:-):-):-):***
Doris,Roxi- :***- ja wiem,że on nawet nie zauważy,że nie jest,jak zawsze,jak to faceci,ale mi samej jakoś milej by było,gdybym miała wszystko "dopięte na ostatni guzik"- wiecie,taki obrazek- w domu błysk,pachnie ciastem,uśmiechnięta zadowolona żonka z uśmiechniętym zadowolonym dzieckiem go wita...no,cóż,tym razem wszystko na odwrót,bo i dziecko zasmarkane i ryczące...a ja pewnie jak zombie już po dwóch takich nockach wyglądam....
Emilka,to u Was tak wolno pierwszakom samym do szkoły chodzić?Ja pamiętam,ze przez całą pierwszą klase musiałam chłopaków odprowadzać i odbierać ze szkoły,co wcale mi nie pasowało,jak szkoła była tuż za rogiem i spokojnie sam by tam doszedł i wrócił,a tak miałam cały dzień rozwalony .
Margerrita - tej Ukrainy zazdraszczam-nie śmiejcie się,ale to nasze marzenie z M. wyprawa tam- jeszcze nie byliśmy,a bardzo byśmy chcieli- no,jak Amelka podrośnie na pewno się wybierzemy.
Rysia- mimo wszystko knigi "przeleć niechlujnie",a nuż na poprawce akurat trafisz na coś,co w pamięć zapadło.
Dziula-no,to na razie kciuki wciąż zaciśnięte do poniedziałku.Skoro warunki Ci odpowiadają .Ale ta praca w Parlamencie eur.- wow!!!Super by było....A to "maman" musiało być słodkie....
Więcej nie pamiętam- sorry.I maruda już znów jęczy...ech...
Gratki suwaczkowe dla
Krzysia i Nadii
Luty Małgoś,Mona - dla Was i dzieciaczków wszystkiego najnajnaj:-):-):-):***
ELWIRKA 25
Mamuśka
masakra nic nie dało wczorajsza jedna drzemka moje dziecko dało popalić tak więć spałam tylko 4 godz.Ale dzisiaj zawoże ją do dziadków to sie wyśpie.
Paolcia gratki ząbka
Dziulka powodzenia w poniedziałek
Happy współczuje nocki
Mona suwaczkowe gratki
dla wszystkich chorowitków dużo zdrówka
Paolcia gratki ząbka
Dziulka powodzenia w poniedziałek
Happy współczuje nocki
Mona suwaczkowe gratki
dla wszystkich chorowitków dużo zdrówka
reklama