reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam sie wieczornie.

sugar gratki suwaczkowe dla synusia

happy zdrówka dla małej
emilab wszystkiego naj naj naj dla Kuby
dziulka,editek ja też swego czasu w sklepie pracowalam to wiem co to znaczy,zapierdal ze hej i ludzie upierdl....ale narazie nie mam zamiaru tam wracac,posiedze w domu:-)
Roxanka nerwusku:-)witaj w klubie a i głos oddany
mamaagusi zdrówka dla córci,oby szybko dziadostwo poszło sobie
paolcia gratki zębolka
no to nadrobilam główny,jeśli kogoś opuściłam to przepraszam ale jeszcze mi to tak bystro nie idzie.

My dziś od 5.30 na nogach i prawie cały dzień na wyjeździe na zakupach,poźniej do teściowej ale grzeczna dziś była (oczywiście teściowa:) )i teraz juz sobie śpimy.oczywiście nie obyło się bez zgrzytów między mną a S ale to ostatnio normalka u nas.

Ja tez TM nie oglądam bo nie mam czasu siedze na kompie albo spie a kiedyś może badą powtórki to się obejży.

a za mną nikt nie tęskni więc megahiperwypasionegoposta nie budjet:-p
happy no taki sms znaczy ,ze wszystko super. Cieszę się,ze odbylo się to zgodnie z planem ;-). Na pewno nie będzie mial zalu o brak ciasta!!! Szkoda tylko ,ze Amcia taka biedna z tym katarkiem. Katar u takich szkrabków jest okropny. Nie dość,ze one nie cierpią tego calego zakraplania i czyszczenia fridą to niestety są za male ,ze same wydmuchac nosek :-(. Oby w nocy jakos spokojnie spała!
ja też bym takie życzenia spokojności prosiła...
E-lona kupiłam jedno opakowanie naklejek i wiszą sobie nad łóżeczkiem Laurka jest nimi zachwycona
taaa, moja też była aż je pozrywała z pomocą babci:crazy:i to z kawałkami tynku coby weselej było:angry:

alarm za alarmem alarmem pogania... oj, nie wyśpimy się dzisiaj chyba...
stukam się wareczką

ikaa, dobrze, że teściowa grzeczna była ;-) tylko te zgrzyty ze ślubnym nie potrzebne :no:

ida, oj tam oj tam, zaraz tam nikt nie tęskni :sorry: makucia poprostu przyuważyłam że był i jakoś go nima :crazy: a na ide wieczorną to chyba każdy czeka :tak: U nas też ulubione zajęcie w łóżeczku to zrywanie naklejek wrrr.... już jedną podarł a nie mam gdzie ich dokupić :confused2: teraz odsuwam łóżeczko od ściany, tak na wszelki wypadek :rofl2:
stukam się drineczkiem i życze tobie i sobie przespanej nocki :*

emiś, miłej lektury :-) a jak książka się juz znudzi to pamiętaj bb czeka :-p

reklama
ja wypiłam piastowskie dosłownie szklankę i mam fazę, co oznacza że się nie nadaję do picia i żadna ze mnie alkoholiczka nie będzie.
Ida- ja też tęskniłam :)

Do góry