reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzień Dobry :-)
Nocka standardowa, z kilkoma pobudkami ale chyba się już przyzwyczaiłam i nawet czuje się wyspana :shocked2: może dlatego że pobudki były tylko na smoka i dalej spał, wogóle się nie rozbudzając dzięki czemu i ja w półśnie wstawałam ;-)

margerrita, Patryk idzie do żłobka od października :-( póki co do prywatnego ale jeszcze próbujemy z państwowym, bo to jednak połowe taniej :sorry: Teraz czekam na telefon, żebyśmy zaczeli wykorzystywać godziny adaptacyjne.

kania, ja to mało powiedziane, że nerwusek, raczej nerwus, szczególnie do bliskich bo przy obcych to jakoś tak głupio i się hamuje :sorry: i dziękujemy za kciuki, napewno się przydadzą od października :tak:

kroma, jak samopoczucie ? katar przeszedł ?

happybeti, elwirka, współczuje nocek :-(

happy,
kciuki za szczęśliwy powrót twojego lubego już zaciągnięte ;-) a co do wszelkich programów, serialów itp w tv to ja też się wkręcam strasznie, więc czasem lepiej wcale nie zaczynać bo potem ciągnie oj ciągnie :rofl2:

emiś, ty się meldujesz i ja wiem że jesteś ale czasu ciągle brak, więc nie wywołuje :sorry: nikt tu cię nie zapomni, spokojnie ;-) TLC ja też lubie, tylko nie te programy o chorobach :no:
Wszystkiego co najlepsze dla Kuby :-)

natolin, ja tylko czasami ;-) niestety wiem też że alkohol może wyrządzić dużo krzywdy :-(

dziulka, pokaż co potrafisz na tej rozmowie i będzie dobrze!!! :-)

rysia,
jak tam wczorajszy romans z książkami ?

dawidowe,
jak nocka ?? jak sie czujesz ty i Laurka ???

sugar,
gratki suwaczkowe dla Artura :-)

co ja jeszcze chciałam :eek:

a wiem już ... dzisiaj ostatni dzień głosowania :biggrin2:
Bebiko � 12 uśmiechów na 2012 galeria zwycięzców

wiem wiem upierdliwa jestem :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
EMIŚ cieszę się, że jesteś i mam nadzieję, że znajdziesz dla nas ciut więcej czasu. Jak z Twoim poszukiwaniem pracy? ruszyło się coś? i STO LAT dla Kuby!
NAT tm = top model ;-) w sumie to oglądałam do wczoraj po raz pierwszy do niewiadomokiedy i nie wiedziałam czy się śmiać, czy płakać.
HAPPY łosz jaaa. co za nocka :confused2::eek: może Amelka podświadomie przybycie taty czuje, stąd te harce? poza tym kciuki za bezpieczną podróż Twojego lubego trzymam! mocno!
DORISKU nooo wreszcie jesteś :laugh2::tak:

u nas dzisiaj leniwie i jakoś tako chorobowo chyba znowu. Alicja znowu się z katarem obudziła :crazy:

[edit]

ROXI zagłosowane! :*

ELWIRKA bo ja z Leane to wieczorem w pokera gram, jak ona przegra to znaczy ze ma spac cala nocke, jak wygra, to ma prawo do pobudki na zarcie ale tatus wstaje:))))))))) nic, spadam sie robic na bostwo:)

makuc, zdrówka dla Was!

elwirka
, moje dziecko też nie odsypia w ciągu dnia nieprzespanych nocek :no: poprostu mały cyborg i snu nie potrzebuje :-D teraz walczy w łóżeczku coby tylko przypadkiem nie zasnąć :confused2:

dziulka
, musze wypróbować te metode z pokerem ;-) wylaszcz się na dzisiaj :cool2::-)

doris,
mam nadzieje, że właśnie produkujesz megasuperwypasionego posta, a nie odbierasz jakieś głupie telefony w pracy :-p:rofl2:

Witam porannie, my na nogach od 6 bo Wojciech zadowolony i wypoczęty obudził mnie cmokaniem:d JEgo kojec w którym śpi stoi blisko mojego łóżka więc jak się wychyli może mnie dosięgnąć więc mnie cmokałi szarpał za włosy;p
Ja już posprzątałam, zrobiłam z kilku kilo pomidorków wiejskich polnych przecier na zimę zawekowałąm ostatnie słoiczki się właśnie wekują.
MAły śpi, ale wierci się więc pewnie niedługo, ja się spróbuję zdrzemnąć.
Miłego dnia, dziewczyny całusy dla bobasów.

jestem na minut 5.................
przyznaję się bez bicia, że nie nadrobiłam :-(. Mielismy wczoraj gości więc wiecie jaka jestem wyspana ............... i chciałam sie na chwile położyć zanim Zuu wstanie...
Sugar gratki suwaczkowe dla Artka
Roxi jeszcze muszę oddać 1 głosik, bo 3 już zaliczone. A i wiem u Was jest tak, że komputer może być ten sam tylko dostawca net może być różny ;-)i stad się udało 5 głosów a nie 3 :-), a u mnie d..................... z punktami i już nawet się znajomi z e-maili skonczyli ....

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki wszystkim za kciukaski:)***- oj,przydadzą się bardzo,zważywszy ostatnie przygody ze złomingo...:/
Pospałyśmy do 8.50.Tzn. Amelka pospała z przerwami na marudzenie,przewracanie się i jęczenie,a ja zrywałam się i latałam do niej.No,ale chyba oś tam spałam,bo jakos w miarę się czuję,ale woda na kolejną kawę i tak wstawiona...ech...idę zalać i wracam;),by dalej pisać:)

Do góry