reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej!
Kompletnie nie mam czasu na nic. W ciągu dnia Franek i Jakub mnie tak absorbują,że ciężko mi nawet w spokoju wypić kawę(więc piję ją "w biegu";-)). Wieczorem idę spać z kurami,czyli o 21.30-21.40 już śpię:szok:. A od 6 to samo. Dzisiaj też-Kuba ma na 10.45 do szkoły,a już od 6 nie śpi. Kiedyś zajął się sobą,a ostatnio nawet bajki chce oglądać ze mną przy boku... A wczoraj Franek odstawiał takie cyrki przy spaniu wieczornym,że już nie miałam siły. Nie spał skubany po południu i dlatego tak marudził...

Życzę wszystkim,którzy mieli suwaczkowe święto,samych radości, Artkowi dzisiaj gratki suwaczkowe. Za dziulkę kciuki będą zaciągnięte o 10.30. Dla wszystkich chorowitków zdrowia.

A TM też nie oglądam-nie oglądałam i nie będę oglądać. Absolutnie mnie to nie kręci-wolę włączyć TLC:tak:.

Buziaczki dla wszystkich,a zwłaszcza dla maqc ,która jako jedyna zauważyła brak mnie:*****

reklama
MAKUC widzisz jaki spostzegawczy mąż, zauważył, że nieposprzątane ;-)
ROXANNKA ale o tym alkoholu to ja tak nie tylko czasem myślę ;-)
MALA MI gdzie tam głupio samemu pić??
wczoraj widzę było jakieś zbiorowe oglądanie tv, a ja nawet nie wiem o jakim programie piszecie ;-)
DZIULKA trzymam kciuki!
HAPPYBETTI współczuję nocy! :-(
no i trzymam kciuki za szczęśliwy powrót
EMILIAB wszystkiego co najlepsze dla Kuby!!!!!!!!

jestem nie przytomna nie wiem jak się nazywam i gdzie jestem.Moje dziecko dało popalić w nocy okropnie.Czekam na ojczyma żeby mi system postawił w kompie,gdy to było takie proste to umiem sama,ale jeszcze coś gorszego sie porobiło dobrze żę jeszcze chodziaż mogę na forum popisać.Przepraszam za błedy.
Ika dołączam swoja beznadziejna teściową i współczuje.Zdrówka dla was
DZiulka kciuki zaciśnięte
Kaniadobrze że OLiwce sie podoba
Roxannka oczywiście zagłosowane[
Happy współczuje nocki,Kciukasy zaciśnięte
Emilabwszystkiego naj naj najlepszego dla Kuby
Sugar gratki suwaczkowe

Przepraszam że nie wszystkim odp ,ale nie wiem co bo nie myślę.Miłego dnia

witam

happy- zdrówka dla malutkiej, katar to dla mnie jak najgorsza sprawa u dzieci, jeśli chodzi o uspakajanie i usypianie, ciężko uśpić takie smarkające, co nie może oddychać przez nos.
sugar- gratulacje suwaczkowe.
emilia- następna co jej nie zauważają, nie martw się każda o tobie pamięta i już raz pisałaś, że masz dużo na głowie, rozumiem ciebie, bo mi też dzieciaki dają popić i popalić i spać nie chcą, wstają o 6tej, ciągle coś. Więc wpadaj kiedy możesz, ja na bank pamiętam o starej forumowicze. A co do TM, mnie też nie kręci ale lubię sobie popatrzeć na ładne nogi i się pośmiać z niektórych lasek, a co do TLC też lubię :)

Hello

Witam się z pracy :-). Wczoraj jeszcze miałam wolne (powód-targi na terenie , na którym znajduje się nasz biurowiec) i nie udało mi się być z Wami.
Lecę teraz nadrobic (może się uda zanim znów rozdzwonią sie telefony :no:).

witam porannie puki glizdusia spi:)

nocka chyba przespana bo malz wstal o 6.30 napompowal mloda(wczoraj zjadla malutko wieczorem i i tak sie dziwie ze nie obudzila sie o 2h), no i glizdunia spi dalej:)) wiec jap ije kawe, odhaczam sie na BB, czytam. udalo mi sie wygolic nieco brwi coby nie szumialo mi nad oczami jak chodze, walnelam juz makijaz:) maz pojechal zlozyc podanei o prace tez. ma wrocic najpozniej na 10h bo bym go chyba utlukla jakby zawalil.

HAPPY, ELWIRKA wspolczuje nocek.... moja jak biore do lozka to moge zapomniec o spaniu. dostaje wtedy powera i daje czadu:)

SUGAR gratusie dla Artusia:))))))

zauwazylam ze w robocie sie laski boja ze ja moge odejsc. ale... WALI MNIE TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam się i ja z rana ;-).U nas nocka super bez pobudek od 19 do 6.
Mały oczywiście udał się na drzemkę więc i ja mam chwilkę na BB oczywiście, a nadrobić
Was od wczoraj ojj ciężko było.Niestety nie dałam rady wczoraj popisać wieczorkiem, ale obiecuję poprawę i dzisiaj się zjawię;-).
Happy współczuję nocki, wiem co to znaczy katar mały miał go cały maj dopiero w szpitalu po inhalacjachmu przeszło.
Dziulka dołączam się i ja do trzymania kciuków. Co do pracy w sklepie to wiem coś o tej orce ;-).
MałaMi wcale nie jest głupio samemu pić heh.. ja jak nie miałam z kim to siadałam na BB i piłam;-) z Wami tzn. podczytując Was:zawstydzona/y:.
Kania dobrze ,że Oliwka ma apetycik tylko się cieszyć ;-)
Rysia właśnie dlatego do Was dołączyłam bo wiem, że jesteście najfajniejsze heh.. współczuję nauki.
Dawidowe życzę powrotu do zdrówka Tobie i niuni:tak:.Widzę, że nasze dzieci podobnie się rozwijają jak na wcześniaki.Mój też wygadany i sam się zajmie sobą i sam usypia tylko jeszcze nie chodzi sam.
Elwirka widzę, że i u Ciebie ciężka nocka może za to niunia w dzień będzie odsypiać ;-)to troszkę odpoczniesz.
Ika216 ja tez nie żałuję tylko tak sobie myslę, że mogłam to zrobić już wcześniej jak w ciąży byłam ;-)
ikaa29 dobrze , że teraz mamy już swoje skarbeczki ukochane, wyczekane, zdrowe:-) ta ciąza była dla mnie ciężka ale dzidziek wszystko mi wynagradza:-)
Sugar gratki suwaczkowe dla Arturka:-)
Myślę, ze jako tako Was nadrobilam no starałam się przynajmniej:-).
No to do później spadam domek odgruzować( chociaż nie wiem po co:confused2:):-D jak zaraz będzie to samo:-D

Do góry