reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

KANIA u Leane jest dzika zlosc jak zabiore jej zyrafke ze smoczkiem -jej dudusia kochanego to wtedy jape drze tak ze mozna oglupiec i placze od razu.ale reszta rzeczy to zlewka. jak cos chce dostac a nie daje rady to daje se siana.

KAHAA u nas jest zapeirdziel nietegi bo i na kasie czesto siedze, palety zasuwam (i to jest najgorsze), ustawiam promocje , dostawy, zwroty towarow, zamowienia itp. i szczerze mowie ze nawet jakbym miala pracowac za mniejsza kase i np jako kasjerka to ide w to, dla swietego spokoju. ze blisko domu- 3 minuty pieszo = nie place za paliwo 100 euro jak teraz.

serio jutro sprobuje dac z siebie wszystko. wiadomo ze jak mi zaproponuja malo godzin i ch... place to podziekuje i jeszcze sie przemecze i poczekam na lepsza oferte.

reklama
kania, mnie też tap madl wkurza wrrr ... szczególnie jurorzy :confused2: a co do denerwowania się naszych maluszków to może faktycznie taki wiek, ale Patryk ma po kim być nerwuskiem niestety :sorry2: Chciałabym żeby Ptysiek tak dobrze znosił żłobek jak twoja Oliwka :tak:

Ja uciekam bo ledwo na oczka patrze, dobrej nocki :-)
no a wy głosujcie :rofl2:

u nas plan jest taki, ze misiek do 2 lat z babcia a potem przedszkole ;) a roxanka ty kiedy sowjego Patryka do zlobka oddajesz
dziulka musi byc dobrze, jak my tu grupe wpsarcia organizujemy

Roxannka Patryk da sobie radę :-) Będziemy z Oliwią trzymać kciuki :-) a Ty taki nerwusek??? ja niestety tak i Oliwia też.
Dziulka u Nas też tak było, ale zauważyłam ze odkąd jest mobilniejsza, dużo rzeczy wpada w jej rączki i jak się jej zabierze wówczas są złości, płacz, krzyk itp.

Ja też idę złożyć swe ciało w me łoże :-)
Dobrej nocy Wam życzę.

wlasnei sie dowiedzialam ze mloda jak szla na spacer z mezem i juz w wozeczku byla to wyjechala "mama" i patrzyla na drzwi:((( bidulka , pewnie jej brakowalo mnie na spacerku:((((((((

dziulka- ja też trzymam i co do palet to cię rozumiem bo ja tak 1,5 roku robiłam na magazyny jeżdziłam po towar zwykłym paleciakiem. Powodzenia.

Ja mam katar idę spać pa

KROMA ja jak cos to mam elektryczny podnosnik ale co z tego jak kartony z towarem sa ciezkie i do tego tempo i wogole. reczny paleciak to nam sluzy na cos lekkiego typu box z jajkami, albo jakas mala paleta. a tak to elektryczny bo by mnei szlak trafil chyba.
modla sie ze wszystkich sil zeby jutro wypalilo na tej rozmowie zeby mnie przyjeli. i zeby przy okazji ich oferta byla dobra dla mnie jesli chodzi o kase. nie wiem tak w ogole jakie mi zaproponuja stanowisko. wiem ze ci co towar wykladaja (tylko i wylacznie) to maja 1500 euro do tego 13stka, premia jakas tam i ubezpieczenie zdrowotne dodatkowo. dla mnie najwazniejszy jest spokoj, nawet jakby mnie na kasie zatrudnili to wiem ze u nich bym tylko robila kase a nie palety, nie porzadki na sklepie, nie miliardy innych rzeczy.

to ja mowie wam DOBRANOC bo nikt nic nei skrobie. oczka mi sie kleja;)
zanim jutro pojde na ta rozmowe to na pewno wskocze na bb:)

reklama
Ja dzis jak Makuc i Sheeney...- dzień dla kogo dobry,to dobry:no:.Noc fatalna- Amelka tyle razy się budziła i płakała,że już o 2.00 myślałam,że to rano.Dostała butlę i przysnęłysmy jeszcze,ale o 4.00 znów alarm.Wzięłam ją do siebie,w ndziei,że moze jak będe przy niej i od razu dam smoka/herbatkę,to będzie spała.Nic z tych rzeczy- jak tylko zorientowała się,ze jest u mnie na łóżku,to dalej harce wyprawiać.O 5.00 zrobiłam kolejną butlę i poszła do łózeczka.No i teraz jęczy tam...Pewnie katar jej przeszkadza- psiknęłam Nasivinem do noska,moze pomoże...Niestety,i nas dopadło jakieś dziadostwo- obie smarkate .No i tak to jest- a dziś miałam tyle planów " na ostatnią chwilę" i nie wie,jak dam rade po takiej nocce.Mam nadzieję,że zaśnie,to i ja jeszcze się prześpię.
Rysia - ciesze się,ze wreszcie czas na knigi znalazłaś:tak:.A znajomym mówić jasno- że się uczysz i przepraszasz,ale nie da rady dłużej posiedzieć.Jak porządni,to powinni szybko się zwinąć
Dawidowe-widzę,że nocka u Was taka była,jak u nas dziś.A jak Ty i Laura teraz?Lepiej?Zdrówka:***
Mała mi- super,że taki fajny wypad we dwoje a osobno Wam się udał- jednak mozna:-D:tak:.Oby tak dalej:***
Ika- bezczelność Twojej teściowej w kwestii wychowania Werki przechodzi ludzkie pojęcie.Ja bym jej chyba powiedział,że jak taka mądra,to ok- wynajmę nianię,ale ona wnuczki na oczy już nie zobaczy- noż co za babsztyl!!!!:wściekła/y::szok::no:
TM nie oglądam- z kilku powodów- po pierwsze- ja "się wciągam" w te wszystkie programy,a czasu niet i jak M. przyjedzie,to na pewno by mnie obśmiał i chciał przełączać.A po drugie,jakbym oglądała,to chyba żeby się ponabijac z tych lasek- przypadkiem w szpitalu obejrzałam jeden odcinek i ...;-):laugh2:.Niektóre laski naprawdę żałosne:-D.Starczy,ze TzG zaczęłam oglądać:zawstydzona/y:- po raz pierwszy w życiu,a to 13 edycja,hehe:-D.
No,nic- prosze o kciukaski za szczęśliwy i szybki przyjazd mojego lubego...Ide jeszcze się zdrzemnąć,bo Amelka padła.Ciekawe,do której pośpi...?
gratki suwaczkowe dla
Artka sugar-wszystkiego najnajnaj dla Was:-):tak:.
Dziulka-
będe pamiętac o 10.30:tak::***
to do potem:)

Do góry