reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Hejka:) nocka całkiem całkiem mimo pobudki już na dobre o 6 rano;///zapałki w oczka i do roboty:)

nic-girl, concita, Sivle, nancy zdrówka dla Waszych pociech:)

Renata
a to kawalarz z tego Twojego Boryska, kawał mamie chciał zrobić:)) ja też już kilka takich akcji miałam:)

Dziulka każde dziecko rozwija się w swoim tempie i nadejdzie pora i na Twoją niunię....może rzeczywiście nie będzie w ogóle raczkować tylko od razu podrepta:)

aniawa faktycznie nieodpowiedzialni Twoi teściowie...najpierw deklarują opiekę a potem taki numer wywijają już na początku:// wrrrrr dobrze że na rodzicach możesz polegać:)

Kania no to ładnie dziś Oliwka pospała....no właśnie to jest najgorsze.......dzieciaczki sobie smacznie śpią a tu do pracy trzeba wstać:///

Elwirka udanych połowów super spacerówy:)

doris ale Wam zazdroszczę tego spotkania w Krakowie:)) oj będzie się działo:)

Werka teraz dosypia i jak wstanie jedziemy odwiedzić moją babcię a po południu do znajomych, którzy też mają córeczkę 10 miesięczną:))
Miłego dnia:)

reklama
dziulka a na jakim programie to masz?

to bylo na francuskim TF1

witam porannie:)))

najpierw: Nice, Concita, Silve, Nancy suwaczkowe cmokaweczki dla waszych smykow:)

u nas upalu ciag dalszy.... oglupieje...wstalam rano doslownie mokra jak nurek, kark i wlosy to masakra.
mloda sie przebudzila zanim poszlismy spac wiec dojadla butle. spala do 8.10. teraz wlasnie "gra" na cymbalkach a mnie zaraz leb rozerwie:)))) oprocz tego nalozyla se kolko na noge i teraz mysli jak je zdjac.....

program ktory ogladalam wczoraj byl superowy. pokazali tatusia- wlocha z pochodzenia, gadula jak cholera, jego kobita skurcze i rozwarcie na 9 a ten gada i gada i sie smieje i gada jak nakrecony- osobiscie bym go wywalila za drzwi na miejscu tej kobitki,no i jak przyszlo co do czego i dziecko wyszlo to facet padl trupem na glebe!!!!!! ta rodzaca sie smiala ze jak tak to taki cwaniak i gadula a teraz zemdlal:))))) lalismy z mezem rowno:))) a inna laska rodzila blizniaki to ryczala po pordzie ze szczescia jak bobr i jej chlop tez az poloznym sie udzielilo i wszyscy plakali:))))))))))))

zaraz lece do fr zusu zaniesc papierki a potem do piekarni i bede dzwonic po powrocie w mojej sprawie do syndykatow. nooooo :)

cholera BETI jak nei wrocisz to cie pogryze!!!!!!ja chce twojego psota z rana mega posta!!!! MAKUC!!! spisz dalej????????? jak to mozliwe???? a ktora to na Majorce sie wakacjowala??? SHEENEY ??? chyba na fejsbuku wczoraj widzialam ze wrocila! noz kurde NATOLIN rob liste obecnosci!!!!!!!!!!!!!!!!

ika miłych odwiedzin u babci

natka czyzby Pudzianek tez spał tej nocy niespokojnie?

dziulka no ja nie wiem , jak Ty wogóle sypiasz. Chyba z workiem lodu zamiast kołdry :p. A takie programy ja tez lubię. Choć jak widzę poród to az mnie ciarki przechodzą , bo mi sie przypomina.

Jestem!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
Wrocilismy wczoraj(wakacje nam sie troszke przedluzyly;-).Oczywiscie znowu tyle sie dzialo,ze hoho....Ale jedno slowo przychodzi mi na mysl najpierw,ze bylo bardzo RODZINNIE!!!Dziadkowie sie spisali na medal ,siostra Tomka tez(brat troche nie bardzo ale trudno).Odpoczelismy bardzo i wrocilismy z nowym zapaalem i optymizmem(ciekawe na jak dlugo nam go tu wystarczy??).Pogoda nie za bardzo ale i tak na plazy bylismy tylko dwa razy na chwile( po tej Majorce to odechcialo nam sie kapieli w zimnej wodzie;-)

Musze sie troche zaklimatyzowac i juz na pewno nigdzie od Was nie uciekne.

Pewnie Emiliab Wam pisala,ze udalo nam sie spotkac i bardzo sie z tego powodu ciesze i dodam,ze z Tomkiem do tej
pory wspominamy Emiliab Frania i jej rodzinke.Caly czas mam przed oczmi jak moj Tomus gryzie Frania po palcach od nogi:-D:-D
Mam tylko nadzieje,ze Happybeti mi wybaczy......:zawstydzona/y::-( obiecalaam,ze zadzwonie i nie zadzwonilam:sorry2:...
Troche ogarne chate,poczekam az maly zasnie i chociaz troche nadrobie co tam u was bo jestem bardzooo ciekawa..

Aha....juz nie karmie!!!!!!Synus w dzien wyjazdu zalapal butelke od pierwszego razu wiec mam juz spokoj...:tak::-)

sheeney no to swietnie ,ze tak rodzinnie spędziliscie wakacje. Emiliab też z entuzjazmem pisała o Waszym spotkaniu i o Waszej trójce. Miałysmy okazje tez zobaczyć kilka fotek z tego wydarzenia. Musisz jednak pochwalić się zdjęciami z całych wakacji :-)

Dzisiaj jest wesoły dzień dla nice-girl i concity. Wszystkiego najlepszego dla Waszych dzieciaczków z okazji suwaczkowego swięta.

A dla mnie to jakis taki smutny dzionek: 18-ta rocznica smierci mojej mamci :-(

Ostatnia edycja:
Dziękuje Wam Kochane za dobre słowo - bardzo się boję. I mam trochę patową sytuację...
Bo do pomocy zostaje jedynie Teściowa, która ma nie do końca pełnosprawnego męża na głowie, a nie chciałabym nadwyrężać nikogo sobą i Justyną tym bardziej.... Szczególnie że to jeszcze tyle czasu!! A dzisiaj od rana brzuch kłuje i przypomina że mam odpoczywać. Więc się obijam...
Natolin, myślę o tym czy mnie stać na to, żeby opłacić znajomą opiekunkę, by przyjeżdżała choć na 3 godziny dziennie zabrać Justynę na spacer, pobawic się z nią zanim M. wróci z pracy, zająć trochę... Ale już sam dojazd do nas to dla niej 40 minut. Nie wiem czy się zgodzi... Poprawy nastroju życzę :*
Doris, podejrzewam ze dla świętego spokoju za tydzień poproszę o założenie krążka. A dużo za to płaciłaś? Pamiętasz jeszcze...? Ściskam Kochana w tę smutną rocznicę :*
Elwirka, fajny pomysł z tym wózkiem na roczek! Może zaproponuję to moim Rodzicom...? ;-) Ja właśnie wybrałam wózek spacerowy dla Jusi. 3 stówy to i tak mało jak na spacerówkę.
Sheeney, fajnie ze jesteś już! :-)

reklama
Do góry