reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Sarisa może być tak, że wyślesz coś przesyłką nierejestrowaną i kupujący ją otrzyma, a mimo wszystko upiera się, że nie dostał i chce zwrotu kasy.
Doris a jak z innymi komentarzami u tego sprzedawcy? Dostał też ostatnio negatywy? Pisałaś do allegro?
Sheeney i na ebayu moze sie trafić nieuczciwy sprzedawca. Tu nie chodzi o serwis,a o ludzi.

reklama
ida, oj wredne to życie wredne ;-) mój się do pluszaków raczej nie przytula, ale okazuje im swoje uczucia w inny sposób ... poprzez bicie i tarmoszenie :-D a mnie bardzo lubi przytulać ale głównie w jednym celu, coby dorwać się do moich włosów i ich troszke powyrywać, widac uważa że jest ich za dużo na moje głowie ;-)
a jeszcze przy okazywaniu mi miłości bardzo lubi sobie rzygnąć :confused2: ostatnio brokułowy obiadek miałam w oku, uchu i dużą część we włosach :baffled: więc może się ciesz, że Inka nie okazuje ci "takiej" miłości :-p

kroma, uuu to Aruś biedaczek poturbowany troszke, a siostra widze baaardzo go koffa ;-)

doris
, super, że Miki dotarł i wszystko ok, a w pociągu pewnie choroba lokomocyjna go dopadła, zdarza się :tak: no i nie dziwie ci się że się wkurzyłaś tą sprawą z allegro, mnie też by cos takiego wyprowadziło z równowagi i jeszcze nie wykluczone że my z tym ostatnim zamówienie też bedziemy się użerać wrrr.. ale ciesze się, że w ostatniej chwili zmieniłam tryb przesyłki, a wcześniej myślalam tak samo jak ty, ale na stronie tego sprzedawcy przeczytałam żeby dwa razy się zastanowić przez wybraniem przesyłki i właśnie w komentarzach mieli sporo skarg że te zwykłe listy nie docierały :no:

dziulka
, ja to ciągle się zastanawiam, która to bb-owa ciocia takie piękne wdzianko Leane przesłała :rolleyes2:;-)

Dorisku tulam i mam nadzieje, ze pozytywnie się wszystko wyjaśni :-)
E-lona po jakich ćwiczeniach Ty jesteś?
Ulisia gratki dla siostry podwójne :-). I super, że zawitałaś

edit. Zuzek się tula do maskotek, do psa i do nas też lubi takie tulanki, a najbardziej jak jest zmęczona i to jeden z symptomów, że czas już spać :-)

A już wiem miałam napisać. Ze jak jesteśmy w knajpce, na grilu , obiadek , imieniki to oczywiście winko albo piffko pijam ;-). Tylko nie wyobrażam zajmować się mała jakbym miała się nią zajmować jakbym się upiła i mój też i co wtedy?? Dlatego ja mam blokadę przed upiciem się i piciem dużo. A i chować się przed małą nie będziemy. Mam nadzieje, że ją nauczę jak korzystać z % i madrze i kulturalnie pić - tak jak Happy pisała. Ale z Roxi też się zgadzam, że rodzice mogą nie pić, i dzieci z takich domów sie upijają dzień w dzień i na odwrót ehhh. Nasz rola w tym, żeby pokazać jak mądrze wychować, żeby umiały korzystać z uzywek.

Strip bafcie się dobrze i mam nadzieje, że wyjazd Wam pomoże
Makuc a Wy kiedy jedziecie do Nałęczowa? i z Alutkie czy sami?

Ostatnia edycja:
e-lona widzialam ,ze wczoraj np. dostał tez negatyw , ale kupujący przesyłkę dostalł tylko miał pretensję o jakosc i kontakt ze sprzedającym.

Wiecie co , ja sobie nie wyobrażam ,ze kupuje cos , przesylkę otrzymuję a mimo to chce zwrot kasy (ze niby nie otrzymalam.) No nie wiem , moze jakas dziwna jestem , ale nawet przez mysl by mi cos takiego nie przeszlo!!!! To jakis wogóle szczyt bezczelności.

Sarisa a robię 2 ćwiczenia z A6W i 2 inne. Głównie o mięśnie brzucha mi chodzi i klatę :)
A właśnie Doris jak tam biust po tabsach?

e-lona bez zmian :-( . Koncze wlasnie pierwsze opakowanie i zero efektu. Cierpliwie jednak poszczekam do konca drugiego opakowania... wtedy na pewno bedzie jakas poprawa - hahaha :-D
A Tobie kochana szcuneczek ,ze ćwiczysz . Ja tez mialam od poczatku roku robić tego weidera i do dzis nic nie zrobilam. No a teraz to mi sie juz nie oplaca , bo za 2 tygodnie jade juz na wczasy to efektu jeszcze nie będzie więc chyba odpuszczam. W ubraniu i tak nie widac mięsni brzuszka :p :-D

Doris a własnie miałam powiedzieć, ze Ty wszystko masz na swoim miejscu:-) to po co te tabletki na biust- bo jak na moje oko on jest fajowy :-)

edit: Elona weidera robisz?wow może i mi by się przydało, ale tak mi się nie chce, że szok. Ale muszę 23 dni do godziny zero ;-)

Ostatnia edycja:
Doris wymyślasz :-p

a Mój Zuzek właśnei ogląda Beyonce i nic jej od tv teraz nie odciągnie, no chyba że nelly furtado właśnie zapodali i poszła sobie na przedpokój ;-)

reklama
Sarisa ale tylko 2 ćwiczenia, (a w zestawie weidera jest ich 6) bo nie wiem co z tymi rozlazłymi mięśniami wzdłuż brzucha. Czy ma ta linia całkiem zniknąć czy trochę ma być. A pozostałe 4 ćwiczenia właśnie tą przerwę między mięśniami mogą pogłębić moim zdaniem.

Do góry