reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
rysia, właśnie chwal się chwal, suknia obrączki ubranko dla Miłoszka :)
ja przygotowania miło wspominam, ale jak byłam w trakcie to tak miło nie było, ciagle coś ... ale potem człowiek przynajmniej wie jakie to miało znaczenie :)))

sarisa, no właśnie miałam pisać, że z ciebie to podróżniczka pełną gębą ;) niedługo całą pl zwiedzisz :) i widze, że z grouponem podróżujesz, ja też o tym myślalam własnie w kontekscie kraka w sierpniu, ale jakoś ostatnio ofert niet :/
a w łazienkach właśnie dzisiaj na spacerku byliśmy :D

też spadam spiulkać bo pewnie niedługo i tak pobudki mnie czekają, a już do naszego łóżka Ptysia nie wezme :(
Kolorowych snów!

Dzień dobry...u nas deszczowo,więc i humorek mam taki sobie,nie mówiąc o wenie...jakos tak się czuję niefajnie...pewnie to z tęsknoty- musi minąć trochę czasu,zanim przywyknę znów do samotności.Jeszcze wczoraj miałam czym myśli zająć,bo te urodzinki Mimi,ale dziś już...:-:)-:)-(.
Dziewięć miesięcy dziś kończą
Franek
i Pawcio
Lolisza,Onesmile- dla Was i chłopaków-łobuziaków wszystkiego naj:-):-):-):tak::tak::tak::***

No i nie wiem,co pisać....jakaś podminowana jestem i skupic sie nie mogę- przeczytałam,co pisałyscie i wszystko mi ze łba momentalnie uleciało...To buziaki dla Was wszystkich...może potem sie rozkręcę...

Dzień dobry.
Obdziłam się z mega wielkim bólem gardła:-(. Aż szyja mnie boli na zewnątrz:szok:. Oczywiście tabletek w domu nie ma,do lekarza nie pójdę,bo akumulator się w domu ładuje,a autobusem mi się nie chce. Do tego znowu u nas padało:wściekła/y:. Super mi się zaczął dzień...

Gratulacje suwaczkowe dla loliszy i onesmile i ich dziewięciomiesięczniaków.

dobry noc standartowo z pobudkami ale tylko trzema dzisiaj.teraz oli bawi sie grzecznie.dzisiaj na 15 do okulisty z oli trzymajcie kciuki.oli podniosla wczoraj pupe do raczkowania ale ogolnie to chce stawac na nogach ale sa postepy w cwiczeniach.
emiliabzdrowka
kania nic nie kupil poszlismy specjalnie tylko po buty
rysia pochwal sie sukienka i ubrankiem dla malego
mamaagusi moje dziecko tez nie miala stycznosci z dziecmi ciekawe ale obserwuje bardzo jak sa wkolo jakies.to obrxe ze imprezka sie udala
loliszy i onesmile suwaczkowe gratki

Ostatnia edycja:
helloł ewrybady

melduję się z rańca :-) .

lolisza i onesmile wszystkiego najlepszego dla Waszych pociech z okazji suwaczkowego święta i biegusiam nadrobić chociaż wczorajszy dzionek.

reklama
Do góry