reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Posiedziałam jeszcze trochę przed domem, bo przynajmniej wieczorem zrobiła się znośna temperatura. Zobaczymy jak będzie jutro. Ponoć ma się zmienić pogoda. Buuu :-( Ja chcę słonko!

Emiliab u was też nieciekawie???? Rany co tu się dzieje!!!

Roxannka mój P. po piwku zwykle bywa miły, ale zdarzają mu się odpały. Dzisiaj chyba słonko zrobiło swoje :wściekła/y:

Mamaagusi niezłe macie samozaparcie skoro nie jecie lodów :szok: Dla mnie to nierealne nie zjeść loda jak dają. Przez kilka lat (po pierwszej ciąży) nie jadłam słodyczy, bo mnie odrzuciło. Słodyczy czyli cukierków i ciasteczek, bo lody mogłam zawsze i w każdej ilości :zawstydzona/y:

Paolcia i tak nieźle, że do 20:00. U nas zakończenie dnia mamy o 18:00 :-( W sumie przyzwyczaiłam się już do tego, bo z córką miałam podobnie. Dopiero rok albo dwa lata temu można było odrobinę dłużej gdzieś zostać (max. 19:00-20:00). Super, że Julcia biega z pchaczem :tak: Mojemu on raczej nie przypadł do gustu, bo niekiedy pcha go stojąc w miejscu. Skutki można sobie wyobrazić. Zdecydowanie woli chodzić za rączkę :-)

Kania wyślę ci na priva a ty dawaj swojego linka. Zobaczymy czy mamy coś innego czy to samo :tak:

reklama
mimo poznej pory pisalam chwilke temu sms do IDY i MAKUC coby napisaly co u nich i zeby wrocily na bb. jak cos ktoras odpisze to wam dam znac. narazie cisza. :-(

witam wieczornie ze smakowitym desperadosem w rękach:-)
może zacznę od tego że zazdraszczam spotkania naszej sarisce i dorisce i liczę na to że ja też się kiedyś doczekam iż spotkam jakąś forumową mamuśkę:-)Emiliab co się dzieje w Twoim związku....jestem troszki nie w temacie ale liczę na to że Wam się wszystko poukłada,tego samego życzę Makuc i innym dziewczynom którym się nie układa z chłopami (tym naszym gorszym gatunkiem):-)I co się dzieje z Idą że jej nie ma???kurcze chwile nie miałam netu i jestem zupełnie nie na bieżąco:no:
Cdn jak się doczekam weny....;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MAKUC odpisala!!!!!!!!!!!! pisze ze ma problem z netem i jutro ktos ma tym sie zajac. ze u niej ok. stara sie nie myslec o problemach z D tylko napawa sie radoscia z pobytu u rodzicow, teskni za bb i ze moze jutro sie pojawi. Pisze ze ALutek poza kilkoma pobudkami w nocy (tylko kilkoma) grzeczny:))) nooo:))

Jakie tam pustki ... ja jestem :-D;-)

sariska, no ne uciekaj, wyspać się jeszcze zdążysz :-p

rysia, fajnie że jesteś, a tą wene to weź czymś postrasz coby szybciej się pojawiła :tak: Albo może na desperka sie skusi i cie nawiedzi :cool2:

dziulka
to cie uprzedze ... u makuc wszystko ok, jest u rodziców tylko jakiś problem z netem, pewnie jutro już bedzie :-)

edit. no uprzedzić mi się nie udało buuu ;)

Sariska nie mam foty żeby było widoczna cała ja hehe
kurcze nie bylo mnie kilka dni a tu takie nie fajne rzeczy czytam o makuc a teraz u emis:(((
a na wątku nic sie nie dzieje ,Emis pisz co sie dzieje

Rysiu jesteś słoneczko jak miło :-). 27.08 jest termin w kraku, a ze masz blisko to domyslam się, że będziesz :-)?? I fajnie by było wiedzieć ile Mamusióff da radę? cobym wiedziała gdzie iść i co robić ?? Ja się przymierzam do kielc, tylko pisałaś ze teraz na wakacje gdzieś po 20 lipca? no i te examy nie chciałam przeszkadzać
Dziulka super, ze Makuc zadowolony. Szkoda tylko, ze reszta mamus sie zapodziała i niewiadomo gdzie.

reklama
Mamagusi a skad czerpiesz przepisy? przesłabyś linka albo stronkę, bo moja mi się gdzieś zapodziała :-(. Oj juz mi smaka zrobiłaś tym sernikiem
Roxanko jezdem
Kasis to nie dobrze, ze fotki nie masz :-(. A juz myślałam, że pozazdroszczę wyglądu, bo z samego zazdraszczam już bardzo ;-)

Do góry