reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

KROMA u nas dzisiaj upały, więc do 17 na pewno nigdzie nie ruszymy :/
KANIA juz po pracy? wow. No ale cóż się dziwić skoro o 6 zaczęłas :laugh2:
MAŁA_MI ja szukam swojego dentysty i znaleść nie mogę... stąd te wyprawy to tu - to tam :dry: zazdroszczę, że Ty takowego znalazłas, bo momentami trafia się własnie na takich konowałów, co zęby bez powodu uśmiercają.
DORIS udanego polowania w ciucholandach.

Ostatnia edycja:
reklama
Kroma to moze kup coś w stylu zaqpu Makuc.
Makuc
u Laury dwójkę widać i nic się ruszyć nie chce żeby się przebić. Po wysypie zębowym 2 tyg temu teraz cisza. Super zakupu dokonałaś. No i gratuluję odwagi i umówienia się na romans ze stomatologiem. Ja miałam w styczniu iść i jakoś tak zleciało. W końcu wypada kiedyś pójść.
Doris może namów jeszcze jakis znajomych, żeby Twojemu nagadali jak on to się zmienił na be to może wtedy zacznie coś ze sobą robić. A ten sernik wcale nie taki trudny.
Mała_mi jest opcja wyprowadzić się. Działkę mamy i teraz chcemy odłożyć kasę i zacząć budowę. Może jesienią za rok wylewki się zrobi. W tej chwili mieszkamy na górze, a oni na dole.

A moje dziecię właśnie pierwszy raz samo stanęło w łóżeczku.

Ostatnia edycja:
Makuc tak już :-) jestem ranny ptaszek więc teraz cieszę się, że już pooo :-)
Mała_mi no to nieźle Cię ta stomatolożka urządziła :-( dwa zdrowe zęby uśmiercić a chory zostawić uuuu, ja mam teraz zaufaną dr i tylko do niej mogę iść, dzięki niej moja fobia znikła ;-)
Kroma u Nas też upały, ale moja córa z babcią na spacerze, siedzą w pobliskim parku w cieniu :-)
Doris udanych zakupów w lumpeksiku :-)
E-lona gratuluję Laurze wstania !!!

"Masz popier...oną matkę. Robi Ci tresurę z głowy. Nie słuchaj matki, bo masz babcię i dziadka." - to właśnie moja super qrva matka mówiła do mojego syna, bo mu powiedziałam, żeby od niej nic nie brał.

E-LONA ja też się na romanse z dentystą od roku praktycznie umawiam i jakoś dojść do niego nie mogłam. a że mam wizję rychlego zakupu sztucznej szczęki to w końcu się przemogłam.. no i brawo dla Laury! a to hasło Twojej mamy :wściekła/y::szok::crazy: że jaaak?

Ostatnia edycja:
E-LONA pogrzało ją? współczuję i podobnie jak KANIA tulam. a ty mimo iż to trudne najzwyczajniej ją olej...
LADYGAB FARAONKI? brrr....

A i jeszcze zapomniałąm dodać, że na końcu była groźba/ostrzeżenie: "jak tak to inaczej to załatwimy".

Ladygab znajdź drogę mrówek i jakimś preparatem je potraktuj, bo nie wiem czy perfumy coś dadzą. Najwyżej będziesz miała pachnące mrówki.

Ostatnia edycja:
reklama
E- lona bardzo mi przykro z tego co mówi Twoja mama do Twojego synka. A jak na to synek zareagował? Pewnie mu się bardzo przykro zrobiło. Ja myślałam że tylko mój G. ma taką beznadziejną matkę i ojca:dry:.

ladygab kup jakiś preparat specjalny dla mrówek, bo perfumami nic nie zdziałasz.

Do góry