Mała mi ty doczytałaś a ja jestem 20 stron do tyłu. Do jutra może nadrobię

Na razie staram się być na bieżąco w dniu dzisiejszym. Fajnie, że milutko spędziliście ostatnie dni. Zazdroszczę wspólnego przebywania. Poza urlopem mogę o tym tylko pomarzyć.
Doris dziękuję za wspólną kawkę i miło spędzony czas. Mały zasnął, ale kilka minut po tym jak wręczono mi mandat

Jakby nie mógł 5 minut wcześniej. Mówi się trudno. Przynajmniej później, praktycznie do końca był grzeczny, chociaż obudził się w Czechowicach. Nie wiem jak to u niego działa. W dzień prawie nie spał a potem wyspał się w pół godziny czy jakoś tak

Co lepsze po powrocie poszedł spać dopiero przed 22:00!!! Aaa, mojej towarzyskiej Zuzce twój syn przypadł do gustu, bo jak tylko odjechałyśmy, pytała kiedy znowu przyjedziemy się z wami zobaczyć ;-)
Po co ci dietka

???
Doris przy twojej figurze! Jakbym nie widziała, to bym nic nie mówiła, ale tak to chyba w uszach chcesz się odchudzić
Sheeney super, że wizyta jest udana. Oby tak dalej!
Kasis dlaczego niby nie przysługują ci pieniądze? Z powodu 1 dnia wychowawczego???!!!
Dobranocka mój nawet planów sprzątania nie miewa.
Strip współczuję domowej atmosfery. Szkoda, że tak się dzieje. Ciekawe czy dasz radę namówić swojego A. na terapię. Mój małż raczej by na to nie poszedł. Życzę, żeby ci się wszystko poukładało.
Sarisa słodziutkie zdjęcia.
Efa dobrze, że Oluś już doszedł do siebie. Mocno się potłukłaś? Może warto by się pokazać lekarzowi? Z siniakami doskonale cię rozumiem. Co chwilę przybywają mi nowe
Wczoraj wieczorkiem ustaliliśmy, że w poniedziałek jedziemy na wieś, do babci mojego P. a za tydzień nad morze :-) Zresztą już od weekendu będzie imprezowo, ponieważ w sobotę wybieramy się na zlot ciężarówek pod Opole. W niedzielę mój małż zapowiedział, że zabiera Zuzię na spływ kajakowy (miałam wybór, która z nas pojedzie, więc odpuściłam na rzecz młodej

). Potem wieś i morze a jeszcze w międzyczasie (akurat jak wrócimy na weekend poprać wszystko i przepakować się) u nas na wsi będzie duża, dwudniowa impreza. Zapowiadają się intensywne 2 tygodnie