reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Makuc co to było za danie???????? pulpety???? mój by z puszki chyba nie zjadł no chyba żeby był bardzoooo głodny.... oooo może przejdziemy na puszkowe, słoikowe, nawet wczoraj bratowa mówi do mnie - postaw przed mężem dwa słoiczki Gerbera - zupkę i obiadek i powiedz mu że to dziś jego obiad :-) a co do wariatkowa to może pójdziemy razem do jednego, będzie niezła jazda hahah...
Sarisa ja czasami też leniwa jestem i kilka kółek zrobię, ale czasami mam ochotę gdzieś iść to nie ma gdzieeee.

MAMAAGUSI, PSZYLASZCZKA, USKA, ELUSIA, MONIA gratki dla miesiecznice

aniawa to moze pozyc pampersa od Wojtusia na droge hihihih Ja sie smieje ale sama taka łakoa jestem i nie mam opamietania

uska ja na dankanie w 3 miesiace schudłam 22 kg i tez wszystko ok ale potem pojechałam 4 tygonie na wczasy zagraniczne all inclusive hihihiihi

Natolin ja to sie boje burzy jak mnie gdzies po drodze złapie a w dou to nawet lubie choc raczej za dnia.

doris jezyk to i uciekł do d....py ładnie to tak?

Roxi a gdzie ta nowa fontanna bo ja nic nie wiem cos mnie omineło? a nad Wisłe tez bede musiała sie udac na spacerek ale jak niunia dojdzie do siebie.

Witam sie u nas było słoneczko a teraz zaszło tylko parno wiec moze bedzie burza. Rano pojechałam do lekarza i 8 pani doktor siedziała z rejestracji bo nie miała pacjentów wiec szybciutko nas przyjeła. Niunia nie płakała mocno bo zna pania doktor. Akurat nasza pani pediatra prowadzaca miała dyzur. Płuca ok oskrzela tez, uszy ok. Jest ostre zapalenie gardła i duze prawdopodobienstwo trzydniówki. Dawała dobrze leki wiec generalnie niunia mało płacze a w nocy spała. W nocy o 2 dawała czopek to sie nawet nie obudziła. Mgła była taka ze barierki balkonowej nie widziałam. Mam tylko zbijac goraczke, dawac tantum werde i pilniowac. Teraz spi ale wczesniej roznosiła łózeczko i sie smiała jak szalona. Taka mała łobuziara rosnie.

a ja tak Was czytam i chcialabym się włączyc do rozmowy i jakos zupelnie nie wiem co komu napisac. Mam tu dzis tak goraco w tym biurze ,ze mój mózg odmawia współpracy. normalnie duchota . Suuuuper , tylko nie akurat jak muszę byc w pracy.
No to napiszę po prostu ,ze Was wszystkie kofam :-) i już !

Dawidowe, my też już po wizycie u pediatry. Wszystko ok (brzuszek, płuca, oskrzela, uszy, gardło), a gorączka jak wracała tak wraca nadal. Strasznie trzeba pilnować godzin podawania leków, bo temperatura szybko skacze do ekstremów... Nam pani doktor kazała "czekać na wysypkę i zbijać temperaturę". Gdyby nie ten katar to czasem miałabym wrażenie że dziecko jest zdrowe, bo zaraz po leku szaleje jak dzika (jakby nadrabiała osłabienie), a potem potrafi siedzieć u mnie w ramionach nieruchomo nawet godzinę gapiąc się w jeden punkt. A Nasivin? Jakby zapomniał że ma przetykać nosek - jakbym wodę aplikowała. I się dzieć męczy.

dobranocka a kiedy pojawiła sie pierwszy raz goraczka bo u nas w sobote wieczorem. Pani doktor powiedziała ze to poczatek tylko jak to juz u nas dwa dni za nami

Dobranocka współczuję tak wysokich temp. żeby szybko przeszło, zdrówka dla Justysi, Ty to teraz masz urwanie głowy, nawet nie masz czasu żeby odpocząć bidulka, tulam mocno Was Obie.
Elwirka25 co się stało??? super, że Oliwia tak ładnie śpi.

reklama
Kania- u nas podobnie jest z nockami, raz wyje, raz śpi a co do jedzenia, to wczoraj jadł jak na niego dużo i dziś też wsuwa, ale nie zawsze tak ma, czasem cały dzień tylko mleko. A jedne Mniej A drugie więcej przeleciałam :-)

dawidowe- dobranocka- zdrówka dla pociech, to chyba jakiś wirus, ciepło a dzieciaki chorują, mojego też ciągle trzyma, ale nie ma gorączki, tylko kaszel.

Spać mi się chce a moim dzieciakom nie :-(

Do góry