Bry...
Spóźnione ale szczere mega gratki suwaczkowe Aniawa, Cass, Kruszynka, Happy dla Was i Dzieciaczków.
Amelce wszystkiego naj naj naj z okazji imienin.
Mamaagusi, Elusia, Monia, Pszczylaszczka,Uska dla Was i Waszych Szkrabów wszystkiego naj z okazji 9 teczki na suwaczku.
Happy ok 10 m-ca hmm a w którym miejscu jest tak napisane? a Ty podajesz HA? ja zwykły Nan Pro, jeśli po eliminacji tych produktów które podałaś nie przejdzie to wówczas zmienię mleko na HA. Co Cię tak wzięło na te porządki? może wpadniesz do mnie jak już takiego powera masz?:-) Narazie buźka po maści się goi, winowajcy jeszcze nie znalazłam.
Kroma przeleaciałam Was mniej więcej? czyli mniej czy więcej ? sprzątnij, sprzątnij!!! znowu się @ nawróciła?????? uuuu to nie dobrze. Super, że już wyzdrowiałaś a dzieciaczki jak? ooo cosik nie bardzoooo to zdrówka dla Nich dużo.
Roxannka współczuję nocki :-( tak w kratkę macie to jedna spoko, druga do bani jak i u Nas :-( odpocznij jak Patryk pójdzie na drzemkę, zdrowy już? fajnie ze sobota taka miła, co do niedzieli to chyba nie było zafajnie :-( ja też całe tyg siedzę w domu :-( czasami popołudniu na spacer z Niunią wyjdę i tak jak napisałaś te same sklepy, ten sam park w kółko to samo...
Dawidowe dużo sił dla Ciebie, dla córci dużo zdrówka.
Witaj
Alicja posta mega wypisałać ale dzięki niemu jesteś usprawiedliwiona :-) super że jesteście już razem we Troje :-) tylko szkoda że znów musicie się rozstać :-( życzę Ci, żeby szybko Ci się udało znaleźć wymarzoną pracę. A z tym pakowaniem u Nas jest to samo gdziekolwiek jedziemy to ja muszę pakować...
Alutka blanocia. Ja przed kompem. D. przed kompem. Czyli rodzina K. i jej standardowy wieczor...
tak wyglądają wieczory i u Nas...Oliwka na głośne huki, krzyki, spadające talerze... itp jest bardzo wrażliwa, co do auta i prawka to ja też mam a w ogóle nie jeżdżę, zanim wsiądę do auta to muszę chyba parę godzin wykupić, super zdjęcia burzy :-) współczuję tak wczesnych pobudek no ale Kochana przecież od 18 do 3 to 9 h i tak całkiem nieźle :-) A co do D. to już lepiej, czy nadal jest kwas??? no bidulek się podtruł uuuuuu ;-)
Sheneey fajnie, że zakupy udane, że Tomuś lubi dużo tłumy i nie boi się tego, ooo zatem życzę miłego spędzania czasu z rodzinką. I nie przejmuj się wszystkim, wiem że chciałabyś żeby wszystko było na tiptop zaplanowane ale tak się nie da.
CzarodziejkaM ooo super, że spędziłaś taki babski wieczór, każdej z Nas taka odskocznia jest potrzebna.
E-lona moja je już 3, tym bardziej że po 12 m-cu wchodzi mleko Junior (tak jest napisane na tym moim opakowaniu).
Ika jejku czekam aż się jej przebiją ale masakra jakaś, pewnie wszystkie naraz będą...
A propo tego schematu żywieniowego...dajecie swoim dzieciom dwa dania?bo ja póki co jeszcze nie.....ledwo udaje mi się niuni wcisnąć jedno dania a co dobpiero zupke i drugie danie://
moja to nawet jednego nie chce teraz jeść :-(
Dziulka i dobrze że go gonisz do sprzątania, jakiś podział obowiązków musi być.
Margerrita z jednej strony mąż ma rację ale Ty swoje też masz, bo przecież jesteś mamą i wierzę, że ciężko Ci jest go zostawić na kilka dni.
Iduś tulam mocno :*** mam nadzieję, że niedługo częściej będziesz pisać, smutno tu bez Ciebie.
Paolcia dobrze, że Julce przeszło a Tobie zdrówka życzę, żeby Cię nie rozebrało.
Elwrika25 super, że chrzciny się udały :-)
Natolin fajnie tak posiedzieć na plaży, zwłaszcza o zachodzie słońca, z kimś pogadać, napić się czegoś dobrego :-) czemu dla Twojej wagi wypad w góry nie bardzoooo? tam zrzucisz trochę chodząc po górkach:-) ooo i 6 ząbka gratuluję Piotrusiowi, rany kiedy mojej się wypuszczą już siwa jestem...
Aniawa moja też w body z długim rękawem woli spać ale dziś spała w krótkim i chyba dobrze jej było, co prawda były pobudki ale na smoka, krótkie bez histerii, za to w sobotę też urządziła taką że ręce mi opadły i czasami są takie wieczory że jest jeden wielki ryk... Fajnie, że córcia wróciła, prezent się podobał? Bezpiecznej podróży.
Dobranocka jak Justysia? spadła jej temp?
Emiliab gratuluję kolejnego ząbka u Frania, powodzenia w diecie :-)
Efa współczuję ząbkowania ale dziś już gratuluję ząbka u Olusia, bo chyba się pojawił? ooo doczytałam że nie :-( A co do skoków to u Nas też książkowo skoki :-(
Uska współczuję ząbkowania i witaj w Klubie Mam Wyspanych Inaczej...
Rysia co u Ciebie?
Sarisa współczuję kłótni z małżem ale dobrze, że już jest ok :-) fajnie że płytki udało się znaleźć.
Doris super, że weekend udany, poszalałyście nieźle heh, zazdraszczam takiego wypadziku !!!
Mamaagusi super, że córcia daje pospać, na zdjęcia czekamy.
Lady tak to jest z tym czasem, jest dla Nas nieubłagalny ucieka przez palce, nie wiesz nawet kiedy...