reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

STRIP dawaj!!!! jaka fantazja???? przywiazac frienda do lozka i kostkami lodu jechac bez litosci???????????????? (nie ukrywam:) zaliczylam takie cus haha):)

reklama
wiecie co? teraz bedziemy atakowac STRIP z ta fantazja:) a to o nas swiadczy ze.......... JESTESMY ZAJEBISCIE ZBOCZONE:))))))
bo to jest tak: BB = AA = ZZ (tlumacze: jak sie siedzi na BB to popijamy A a potem jestesmy ZZ -patrzec wyzej:)))

no nic, ja spadusiam. jutro wpadne dopiero wieczorem bo mam dzionek okropny jutro. od 10-19.

zaraz dostane kota do glowy (tzn chyba juz go mam) bo idzie kolejna burza, ziewam jak smok a ze strachu sie przytulam do mojego mezusiola:)))

uciekam:) do jutra Lasencje:)

aniawa mówię Ci ... to pewnie nie Twoje dziecko tylko jakies amerykańskie

dziulka bejbe .... to mówsz ,ze jechalas na kostkach ... no no no ;-)
nie chwale sie...zeby tylko:))))))))) ale fajnie sie pastwilam nad nim:)))))))))))))):-p no i do tego dochodzi akcja z bita smietana:)))))) zezarlam cala butelke bitej smietany w srodku nocy kiedys:))))))))) :-Djak staralismy sie o Leane to takie cudwa wymyslalam ze maaaaamo!!! ja osobiscie przez kostki lodu dostalam list od sasiadki ze mam przestac wydawac dzikie odglosy w srodku nocy hahahah:))))))))))))) nie moge tego zniesc. brrrrrrrrrrr.... :rofl2:

nic , spadam na serio juz.

dziulka juz sobie wyobrazam . Ty w lateksie i z takim kagancem na twarzy on ... w sumie w podobnym wdzianku , przykuty do kaloryfera . A ty z pejczem i bita smietaną ;-). a wariacje to i ja lubię w sprawach seksu ;p

Ja tez spadusiam. O 6.15 pobudka :-(

Spokojnej i przespanej nocy wszystkim ;-) ... no moze poza tymi co dzis w planach mają seksesy :p

dla Makuc szalony kuc

kuc1.jpg

albo romantyczny ;)
kuc2.jpg

albo malutki różowy

1051.jpg

Ostatnia edycja:
Dzień doberek,
po przeczytaniu Waszych nocnych rozmów stwierdzam jedno, jesteście równo walnięte w pozytywnych znaczeniu tego słowa:-).
Ja dziś mam kalafiora w głowie. No i pić mi się chce. Do tego małż wczoraj stwierdził że on mi jeszcze może dostarczyć % co bym potem łatwiejsza była:szok::-D. No ale urodziny się mężowi podobały.
doris ja już nie mam słów na tego Twojego J. Powienien tą sprawę zupełnie inaczej rozwiązać. Tak jak piszesz on chyba ma radość z tego że Miki coś źle zrobi. A jego stosunek do Dorianka jaki jest? Pewnie o tysiąc razy lepszy bo to jego krew?

Byłam umyć przed chwilą włosy i przy wycieraniu okazało się że nie spłukałam szamponu całkiem i trzeb było znowu łepetynę moczyć:-).
Dzisiaj pewnie po obiedzie małego pójdziemy na spacer, pójdę podlać rybki i nakarmić kwiatki:rofl2::rofl2:. Potem mąż dojedzie i zjemy tam pozostałości wczorajszego papu, bo nie chciało nam się tego przenosić tutaj, no i później trzeba będzie pojechać na zakupy spożywcze.
Ja za tydzień jadę na Śląsk, jupi!:-)

A dzisiaj kto świętuje? Pudzianek! Wszystkiego najlepszego natolin dla WAS!!

Dziecko mi zwiało do teściowej..

reklama
Siedzę i ryczę,łzy lecą jak grochy... Powód? Nadrobiłam wczorajszy wieczór na BB:-). Płakałam ze śmiechu:-D:-D. Polałam sobie spódnicę kawą ze śmiechu:-D:-D. Rewelacyjny początek dnia:-).

A wczoraj w nocy? Dobrze,że mąż "czegoś ode mnie chciał":tak::rofl2::rolleyes::rofl:.

aniawa spóźnione,ale szczere życzenia urodzinowe dla Zuzi. Cmok cmok.

Natolinko wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Pudzianka:-D

Do góry