reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
aniawa mówię Ci ... to pewnie nie Twoje dziecko tylko jakies amerykańskie
dziulka bejbe .... to mówsz ,ze jechalas na kostkach ... no no no ;-)
wiecie co? teraz bedziemy atakowac STRIP z ta fantazja
a to o nas swiadczy ze.......... JESTESMY ZAJEBISCIE ZBOCZONE
)))))
bo to jest tak: BB = AA = ZZ (tlumacze: jak sie siedzi na BB to popijamy A a potem jestesmy ZZ -patrzec wyzej
))
no nic, ja spadusiam. jutro wpadne dopiero wieczorem bo mam dzionek okropny jutro. od 10-19.
zaraz dostane kota do glowy (tzn chyba juz go mam) bo idzie kolejna burza, ziewam jak smok a ze strachu sie przytulam do mojego mezusiola
))
uciekam
do jutra Lasencje
bo to jest tak: BB = AA = ZZ (tlumacze: jak sie siedzi na BB to popijamy A a potem jestesmy ZZ -patrzec wyzej
no nic, ja spadusiam. jutro wpadne dopiero wieczorem bo mam dzionek okropny jutro. od 10-19.
zaraz dostane kota do glowy (tzn chyba juz go mam) bo idzie kolejna burza, ziewam jak smok a ze strachu sie przytulam do mojego mezusiola
uciekam
nie chwale sie...zeby tylkoaniawa mówię Ci ... to pewnie nie Twoje dziecko tylko jakies amerykańskie

nic , spadam na serio juz.
dorisday2512
dziulka juz sobie wyobrazam . Ty w lateksie i z takim kagancem na twarzy on ... w sumie w podobnym wdzianku , przykuty do kaloryfera . A ty z pejczem i bita smietaną ;-). a wariacje to i ja lubię w sprawach seksu ;p
Ja tez spadusiam. O 6.15 pobudka :-(
Spokojnej i przespanej nocy wszystkim ;-) ... no moze poza tymi co dzis w planach mają seksesy
Ja tez spadusiam. O 6.15 pobudka :-(
Spokojnej i przespanej nocy wszystkim ;-) ... no moze poza tymi co dzis w planach mają seksesy
renata borysek
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Dzień doberek,
po przeczytaniu Waszych nocnych rozmów stwierdzam jedno, jesteście równo walnięte w pozytywnych znaczeniu tego słowa:-).
Ja dziś mam kalafiora w głowie. No i pić mi się chce. Do tego małż wczoraj stwierdził że on mi jeszcze może dostarczyć % co bym potem łatwiejsza była
. No ale urodziny się mężowi podobały.
doris ja już nie mam słów na tego Twojego J. Powienien tą sprawę zupełnie inaczej rozwiązać. Tak jak piszesz on chyba ma radość z tego że Miki coś źle zrobi. A jego stosunek do Dorianka jaki jest? Pewnie o tysiąc razy lepszy bo to jego krew?
Byłam umyć przed chwilą włosy i przy wycieraniu okazało się że nie spłukałam szamponu całkiem i trzeb było znowu łepetynę moczyć:-).
Dzisiaj pewnie po obiedzie małego pójdziemy na spacer, pójdę podlać rybki i nakarmić kwiatki
. Potem mąż dojedzie i zjemy tam pozostałości wczorajszego papu, bo nie chciało nam się tego przenosić tutaj, no i później trzeba będzie pojechać na zakupy spożywcze.
Ja za tydzień jadę na Śląsk, jupi!:-)
A dzisiaj kto świętuje? Pudzianek! Wszystkiego najlepszego natolin dla WAS!!
Dziecko mi zwiało do teściowej..
po przeczytaniu Waszych nocnych rozmów stwierdzam jedno, jesteście równo walnięte w pozytywnych znaczeniu tego słowa:-).
Ja dziś mam kalafiora w głowie. No i pić mi się chce. Do tego małż wczoraj stwierdził że on mi jeszcze może dostarczyć % co bym potem łatwiejsza była

doris ja już nie mam słów na tego Twojego J. Powienien tą sprawę zupełnie inaczej rozwiązać. Tak jak piszesz on chyba ma radość z tego że Miki coś źle zrobi. A jego stosunek do Dorianka jaki jest? Pewnie o tysiąc razy lepszy bo to jego krew?
Byłam umyć przed chwilą włosy i przy wycieraniu okazało się że nie spłukałam szamponu całkiem i trzeb było znowu łepetynę moczyć:-).
Dzisiaj pewnie po obiedzie małego pójdziemy na spacer, pójdę podlać rybki i nakarmić kwiatki

Ja za tydzień jadę na Śląsk, jupi!:-)
A dzisiaj kto świętuje? Pudzianek! Wszystkiego najlepszego natolin dla WAS!!
Dziecko mi zwiało do teściowej..
reklama
emiliab
Siedzę i ryczę,łzy lecą jak grochy... Powód? Nadrobiłam wczorajszy wieczór na BB:-). Płakałam ze śmiechu
. Polałam sobie spódnicę kawą ze śmiechu
. Rewelacyjny początek dnia:-).
A wczoraj w nocy? Dobrze,że mąż "czegoś ode mnie chciał"

.
aniawa spóźnione,ale szczere życzenia urodzinowe dla Zuzi. Cmok cmok.
Natolinko wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Pudzianka

A wczoraj w nocy? Dobrze,że mąż "czegoś ode mnie chciał"

aniawa spóźnione,ale szczere życzenia urodzinowe dla Zuzi. Cmok cmok.
Natolinko wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Pudzianka