reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

DORIS dokladnie-masz racje!!! niech spada na drzewo jesli tak jak mowisz to ty pokrywasz glowna czesc rachunkow. w kazdym razie ci sie dziwie ze tak pozwalasz. my jestesmy malzenstwem i pol na pol placimy. malo tego -kazdy z nas ma swoje konto i mamy tez wspolne.to wspolne to co miesiac jest przelew z naszych kont osobistych i same rachunki sie placa i z niego tez robimy zakupy.

a powiem wam numer. przez przypadek na NK znalazlam siostre mojego eksa. patrze w jej galerie (ma 18 lat teraz) i widze co??? zdjecia slubne!!!!!! ohajtala sie bo wpadla, na zdjeciach widoczna ciaza. qrwila sie od podstawowki to teraz ma. nie zal mi jej wcale. wiedzialam ze ona kiedys wpadnie.ale coz-jej dupa jej zycie. leje na to.

reklama
STRIP speszyl for ju

imagesCAJ7NSBP.jpg

1sza Pobudka Alutka zaliczona....

DORIS :)*

Nie wiem co żeście naskrobały, doczytam jutro rano bo spadam spać. Powiem tyle film zajefajny no i znów odświeżyłam miłość do Pattisona! W tym filmie jest taki męski i sexi! A w zmierzchu taki cienki bladzioch! No nic ide po śnić sobie, może mi się przyśni :-D dobrej nocy!

dziulka to juz nawet nie chodzi o te rachunki , tylko o fakt ,ze on sie upaja tym jak Miki faktycznie zrobi cos nie tak. A biedne dziecko nie wiedzial ze z takiego telefony jest drogo na komórke (a na swoim telefonie nie mial doladowania) no i se tyrknął do kuzyna. Oj no wielkie rzeczy. Powiem Wam ze cieszylabym sie bardziej jakby mial z moim Mikim taka tajemnicę i np. powiedzial mu ,ze pokryje ten rachunek ,zeby mama sie nie dowiedziala. takie podejscie chcialabym widziec, ze stara sie byc jego przyjacielem a nie tylko czekac na jego podknięcie. Przykre to dla mnie jest.

makuc o co chodzi z tą fotką z rozczapierzonymi palcami ? Bo chyba mi cos umknęło. A zdjęie na pw Ci sie podobało?

Ostatnia edycja:
DORIS to niej est smutne tylko wqrwiajace! mam wrazenie jakby z jego "nieszczescia " sie cieszyl... serio. zamiast wlasnie "po mesku" alatwic temat albo np namowic Mikiego zeby w ramach rekomensaty pomogl ci sprzatac dom itp czy cos tendy to kurna ma zaciesz bo biedne dziecko nie wiedzialo ile to kosztuje.... slow brak...

No i po spaniu :wściekła/y: Wojtek siedzi zadowolony na kolanach u taty, bawi się misiem i wydaje okrzyki radości. Boooosze, co jest grane? :szok: Ktoś zna sposób na położenie dziecia spać?

Kroma martini jest słodkie niezależnie od koloru (tzn. białe i czerwone, bo różowego nie piłam). Można pić z wodą, ale wystarczy dodać odrobinę cytryny i też jest pycha.

Sheeney mój zwykle karmi mnie swoim smoczkiem :-)

Mała mi jasne, nikt nie zauważył a piszę to do sąsiada? ;-)

Kania dziękuję, nie skorzystam. Wystarczą mi moje okna, do których najchętniej bym kogoś zatrudniła :rofl2:

Dziulka zazdroszczę znajomości języka. Ja już nawet angielskiego zapomniałam, bo od lat go nie używam :-(

Kasis jak masz okazję, to korzystaj :tak: Moja mała poszła do przedszkola w wieku 2 lat i byłam bardziej zadowolona niż ze żłobka.

Ika nic się nie martw. Co prawda nie po winku, ale przez moją marudę też nie nadążam :-)

Strip jeśli to pomoże to mocno kopię :tak:

Makuc pierwsza? U nas nie zliczę ile razy młody się budził :wściekła/y: Dlatego też zrezygnowałam z usypiania i wręczyłam go małżowi. Zastanawiam się tylko jak to zrobić, żeby poszedł spać, bo on nawet nie wygląda na śpiącego.

Doris przykro mi, że znowu jest nie tak jak powinno :-(

a co do lakoholi- martini moge pic z wiadra przez slomke:)))))))))

Ja też. Oł je :-p:cool::rofl2:

reklama
Kurde... takie odgrywanie się na dziecku, beznadziejne podejście ma facet... a jak między wami?

jak się klócimy to głównie o to samo czyli jego podejscie do Mikolaja. Teraz jakis czas bylo fajnie .... i dzis znow zonk. On się chyba nie zmieni.

dziulka no wlasnie o to chodzi.

aniawa to Ci sie dziec wyspał :-D powiedz mu zeby wracal do łóżka ,ze to nie Ameryka i nie ma różnicy czasu ,zeby teraz byl dzien.

strip a jaką? mów! związana z kucykiem?, rozczapierzonymi palcami? czy tańcem?

makuc dostalam , tylko mi sie sekretarka zepsula i mnie nie poinformowala. Zwalniam ją ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry