DORIS dokladnie-masz racje!!! niech spada na drzewo jesli tak jak mowisz to ty pokrywasz glowna czesc rachunkow. w kazdym razie ci sie dziwie ze tak pozwalasz. my jestesmy malzenstwem i pol na pol placimy. malo tego -kazdy z nas ma swoje konto i mamy tez wspolne.to wspolne to co miesiac jest przelew z naszych kont osobistych i same rachunki sie placa i z niego tez robimy zakupy.
a powiem wam numer. przez przypadek na NK znalazlam siostre mojego eksa. patrze w jej galerie (ma 18 lat teraz) i widze co??? zdjecia slubne!!!!!! ohajtala sie bo wpadla, na zdjeciach widoczna ciaza. qrwila sie od podstawowki to teraz ma. nie zal mi jej wcale. wiedzialam ze ona kiedys wpadnie.ale coz-jej dupa jej zycie. leje na to.
a powiem wam numer. przez przypadek na NK znalazlam siostre mojego eksa. patrze w jej galerie (ma 18 lat teraz) i widze co??? zdjecia slubne!!!!!! ohajtala sie bo wpadla, na zdjeciach widoczna ciaza. qrwila sie od podstawowki to teraz ma. nie zal mi jej wcale. wiedzialam ze ona kiedys wpadnie.ale coz-jej dupa jej zycie. leje na to.