reklama
aniaw- uśmiała się z kotki, dobra jest
makuc- u nas takie akcje w rodzinie kończą się alkoholizmem, więc skończe tą szklankę i pójdę do wyra.
dziulka- dobrze że pyskata jesteś i znasz francuski, co ci zazdroszczę bo ja bym jak kot z podkulonym ogonem szukała winnych.
ojj w nietorych sytuacjach nie da sie inaczej. ja mam zasade ze najpierw spokojnie staram sie zalatwic sprawe a jak nie pomaga to tak samo ryje dre jak ktos a w ostatecznosci potrafie za szmaty zlapac.
DORIS normalnie cie nie poznaje
jezzzuuuuuuuuuuu jak pierd...nelo na dworze!!!!!!!!!!!!!!!! jaka burza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MALA MI napisz dluzszego posta to kazdy cie zauwazy
cholera okres mi sie rozbujac nie moze... objaw mam okresowy ale bardziej w srodku niz na zewnatrz. test byl negatywny wiec nie wiem o co kaman.
a co do lakoholi- martini moge pic z wiadra przez slomke
dorisday2512
Fanka BB :)
znalazłam tez gdzie indziej , ale nie wiem czy tu moge taką fotkę zapodac
Kania78
...
Dowcipy Wam się wyostrzyły Doris, Kroma, Makuc a ja niestety spadam, bo nie wyrabiam już dziś, miłego wieczorku, Makuc nie daj sie wrobić w takie kuce, Mała_mi nie tylko Tobie dziś % uderzają do główki :-) ja znikam miłe Panie, dobrej, spokojnej i przespanej nocki Wam życzę.
dorisday2512
sheeney spij dobrze :-)
dziulka chodzi o to ,ze znow się czepnął mojego Mikolaja . Matka mu powiedziala (nie wiem po kiego ch***) ,ze miki dzwonil ze stacjonarnego na komorkę i gadal pol godziny i ze bylo to 2 tygodnie temu. No co za glupia baba , nie dosc ,ze powinna mi powiedziec jesli ma jakis problem , to jeszcze po takim czasie wygaduje takie bzdury. A ten oczywiscie przylazł do domu i zaczął juz od progu: wiesz co Twój Mikolaj zrobił? itd. Powiedzialam mu oczywiscie ,zeby sie od niego odpieprzyl , bo to moje dziecko , moj dom i ja place wszytskie rachunki.... no ale cisnienie mi podniosl. Az wyszlam z domu!
makuc no widze pewne podobienstwo , ale nie wiem czy to to ;-) ta mina bezcenna . Ja taka robię jak chce mi sie spac w towarzystwie i próbuję to ukryć.
dziulka chodzi o to ,ze znow się czepnął mojego Mikolaja . Matka mu powiedziala (nie wiem po kiego ch***) ,ze miki dzwonil ze stacjonarnego na komorkę i gadal pol godziny i ze bylo to 2 tygodnie temu. No co za glupia baba , nie dosc ,ze powinna mi powiedziec jesli ma jakis problem , to jeszcze po takim czasie wygaduje takie bzdury. A ten oczywiscie przylazł do domu i zaczął juz od progu: wiesz co Twój Mikolaj zrobił? itd. Powiedzialam mu oczywiscie ,zeby sie od niego odpieprzyl , bo to moje dziecko , moj dom i ja place wszytskie rachunki.... no ale cisnienie mi podniosl. Az wyszlam z domu!
makuc no widze pewne podobienstwo , ale nie wiem czy to to ;-) ta mina bezcenna . Ja taka robię jak chce mi sie spac w towarzystwie i próbuję to ukryć.
stripMYmind
Doris, ubawiłaś mnie żartami, ale już historią z małżowinem nie... co za typ... ehhhhhh
A ja nie ćwiczę tańców nie mam siły choć wiem, że powinnam kopnijta mnie w suchą dupę~!!!!!
A ja nie ćwiczę tańców nie mam siły choć wiem, że powinnam kopnijta mnie w suchą dupę~!!!!!
reklama
dorisday2512
kania Tobie tez słodkich snów
strip a co to za uklad taneczny? Zdradź cos? Towarzyski? nowoczesny? Modern? Jazz ?.... i tu siegam pamięcia do programu ju ken dens
, co by byc bardziej profesjonalna ... no ale alzheimer to i u mnie polutenku wychodzi.
W kazdym razie chyba żadne pogo?
strip a co to za uklad taneczny? Zdradź cos? Towarzyski? nowoczesny? Modern? Jazz ?.... i tu siegam pamięcia do programu ju ken dens
W kazdym razie chyba żadne pogo?