reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam z rana, za 5 min spadam do pracy i tak se bede rypac do 19h.... co by mi cierpliwosci nie zabraknelo do ludziofffff...

MAKUC normalnie mnie rozwalilas z tym tancem:)))))))) fajnie:)) ja mimo mojego sloniowego ciala chcialam sie zapisac na latynoamerykanskie z malzem ale on nie lubi tanczyc:/// a z obcym wole nie zaczynac bo to tance zmyslow i nie chce zeby mi odwalilo:))))))

DORIS no tak...my "stare" prochno mamy tylko jedno wyjscie na showbiznes:))))))))))) duzo latarni miejskich:))))))))))))))))))))) (zartuje oczywiscie) ale tak szczerze to bynajmniej ja jak wpadam w trans na jakiejs imprezie/dyskotece to mimo mojego cielska daje czadu lepiej niz niejedna gowniara ubranka jak ostatnia dziwka a sztywna w tancu jak kij. nooo to sie wypowiedzialam:)))

Leane wlasnie u tatusia wyrwa mu wlosy z klaty hahah:)))

u nas po burzach i teraz patelnia na dworze.ehhhhhhhhh.... dobrze ze jutro od 15h do 19h tylko robota.to lece do tego kieratu://

Natus dla Pudzianka wielkie gratki :-)
Mona witaj znowu
Emiś ja tez rozpaczam, że wyłączyłam wczoraj BB, bo małż. nastawił komedyje i nie dało jej się oglądać i na bb siedzieć, a jak czytam co się tu działo to ziałam tak głośno, że prawie Zuzka obudziłam haha
Strip wiesz co jesteś, a jakby Cię nie było i to na równi z naszą Idusią
Doris co wczoraj piłaś?? ja też chcę? humor rewelka i te teksty buahhaha - ma...kuc , to nie twoje dziecko, ale amerykańskie itp i td....................
Makuc a jak już się wyuczysz to pochwalisz się pląsami?? I tak strasznie mi przykro , że Alutek buhnął na ziemie :-( (i niewiem jak to się stało, że ja tego nie zauważyłam wczoraj?)
Eliwrika brawo dla Oli a ubranko cudaśne i czekamy na foto relacje, a o tarobetach nie wspominam- beznadzieja pieniędzy nie maja, a czy ktos ich dla pieniędzy zaprasza??
Dziołszki czy mi się wydaje czy nam się gdzieś Alicja zapodziała?? może oni jednak polechali do Irladnii?

a u nas pobudka o 5:00 rano czyli standardy wróciły? a gdzie te czasy jak wstawała o 6:00?? ehhhh
Ps. i ponawiam pytanie me czy ktoś wie jak się usuwa wątek???? dzięki

Pojawiam się by złożyć Natolin gratki suwaczkowe dla Ciebie i Piotrusia i poczytać co od wczoraj stworzyłyście a więc...
Makuc z tym tańcem zazdraszczam, ja jakieś 2 lata temu skończyłam kurs hh, chciałam się na salsę zapisać może kiedyś...
Mała_mi super, że wszystko poszło po Twojej myśli :-) że ur udane a Łukaszek chyba lubi swoją babcię skoro do niej ucieka.
Mona witaj :-)
Strip i jak fantazje spełnione???
Sarisa ja niestety nie wiem jak się usuwa wątek :-(
Ida jak nastrój? mam nadzieję że naprodukujesz mega wypasionego posta dziś bo normalnie strasznie Nam go brakuje, przede wszystkim post ma być o Tobie, co u Ciebie, Michalinki, całej familii :-)
Aniawa, Doris współczuję nocek, Aniawa po targu do łóżka, sałatka nie zając...Doris a Ty kimnij się pod biurkiem, na pewno szef nie zauważy ;-)
Emiliab ja wczoraj płakałam ze śmiechu, dziewczyny może jakieś ziółka paliły heheh (herbatę, meliskę albo co ińszego).
Dziulka miłego dnia w pracy, mało stresu przede wszystkim.
Roxannka jak zdrówko Twoje i Patryka?
Paolcia a jak Julcia? katarek przeszedł?

i znikam na razie...

SARISKA a jakiż Ty wątek chcesz wytentegnąć?:) ja ni wiem jak to się robi niestety. Co do baunsów to si, si pochwalę się :D tylko jak?:)
DORIS znowu mnie zabiłaś tym hasłem o ziemi :rofl2:
KANIA hh? WOW:) teraz to ja zazdraszczam, bo ja się nigdy zmobilizować nie mogłam i jedyną naukę jaką miałam to salsa przez dwie lekcje i mój byly facet był zawodowym tańcerzem, więc cośtam mnie uczyl i gratis dzięki niemu horeografii z jutuba się uczyłam;)
IDA wróc do nas tak pelną gęba a nie na pół gwizdka :(

Ostatnia edycja:
reklama
...Bry...:dry:
łącze się w bólu niewyspaniowym z Doris,Aniawą i innymi,które sie jeszcze nie ujawniły.W nocy o 2.30 ryyk,ale taki,że NIC nie pomagało-smok,butla,noszenie na rączkach(czego nie robilismy od czasu kolek),głaskanie po pleckach, brzuszku, główce...eeech...dałam w koncu Ibum- jak wreszcie zadziałał(???),to znów chciała sie bawic...:no:
Tym sposobem oboje jestesmy nietomni,po dwóch kawach ,łby nap...ją...ech,co za początek dnia...
Gratki suwaczkowe dla PUDZIANKA:-).Natuś- wszystkiego najnajnaj dla Was:-):tak::***
Nie nadrobiłam tego,co wczoraj pisałyście- może jak to zrobię,to humor mi sie poprawi...bo widze,że wesoło było;).
Narka,nie wiem,kiedy będę w stanie coś sie więcej poudzielać....bo marudzenia c.d...

...aaa...Nat-wykrakałaś;-)- od dwóch dni wstaje w turystycznym,nawet szczebelkowe nie było jej potrzebne do nauki.Zapiera sie łapkami o siatkę,coraz wyzej,coraz wyżej i stoi...A miałam nadzieję,że -pierwsze primo- jest mniejsza,niz Pudzianek i nie dosięgnie do górnej krawędzi tak łatwo,drugie primo- mam głębsze niż standardowo łóżeczko( nie pytajcie,skąd takie przeświadczenie;-):dry::cool2:).Heh...
A dzis rano na łóżku wspinała się po M.,wstawała i stała "bez trzymanki":tak:

Do góry