reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

dziulka praca z ludzmi :-( wierzę ,ze mialas dosc. A u mnie - pytalas co sie stalo ,ale nie warto psuc tak milego wieczorku.
makuc to ja czekam na "tą" Cię ;-)
sheeney nigdy nie mow niegdy. Nawiedź mnie tylko w Bielsku i przypomne Ci szaleńcze czasy ;-)

kroma ale bylby plus jakbysmy pracowaly tak jak dziulka a nie znalybysmy jezyka :-). Ja bym się nie wkurzyla na tą klientkę, bo niby czemu? :-D usmiechalabym się i kiwala glową ,ze niby rozumiem ... i tak trzeba zalatwiac sprawy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
dziulka- francuski to nie taki łatwy język, nie co angielski, u nas w Gw w Biovecie zawsze szukają z francuskim, mało chyba kto zna. W sumie to fajnie masz, też bym tak chciała, ale ja noga z języków jestem. A Pyskować ja nie umiem, chyba, że mnie ktoś już porządnie wpieni.
makuc- już mam dosyć, niedobrze mi, więc redbul może innym razem, ale z miłą chęcią wpadnę :)

Impreza na BB a ja w lesie, tzn. w łóżku nadrabiam Was, ale tak produkujecie że po prostu już się gubię, nie nadążam za Wami, ja też miałam dziś z małżem "krótkie spięcie", łacina się posypała, nerwy mi puszczają powoli, ostatnio żyję w mega stresie i się we mnie wszystko zbiera, praca, Oliwka i do tego jeszcze małż :-(((

Makuc to dobrze, że Alutkowi nic się nie stało, a D. należy się buraaa, co do avatarka to zmieniaj do woli (ten co Doris zaproponowała jest całkiem spoko) :-) a cytat świetny.
Kroma Twój avatar też super, a 660 ml piffka to niewiele
Aniawa sto lat dla córki, jak Ci tak dobrze idzie z tym myciem to zapraszam do mnie, przed dom? ja co najwyżej na balkon mogę się ewakuować.
Elwirka25 dlaczego nie przyjadą? ale co dziecko ma z tym wspólnego, bezsensu takie rozgrywki :-( gratuluję nowej umiejętności córci.
Doris Ty nie wejdziesz? dobre sobie hahah, razem z Sarisą byście w to weszły :-) co się porobiło??? jejku facetom naszym odbija z deka...
Roxannka no przynajmniej przytulił, nie wiedział bo faceci ciężko domyślni są, im trzeba wprost mówić.
Dobranocka to odpocznij kobieto, ja wiem że przy Justysi będzie ciężko ale musisz odpoczywać a na fotkę na pewno zerknę i brzuszek pooglądam :-)
Kasis oj nawet nie wiesz jak Ci zazdraszczam takiego wyjazdu, bawcie się dobrze o i fajnie, że udało Ci się znaleźć przedszkole ale to nie za wcześnie na to?
Natolin 6 ząbek? super !!! a co do gazetki pewnie po porodzie w szpitalu wypełniałam jakieś ankiety i dostaję darmową prenumeratę, jejku ale Ci fajnie nad morzem teraz jesteś...
Paolcia żeby jutro po katarze śladu nie było, zdrówka życzę i spokojnej nocki.
Sheneey życzę, by Wasza nocka też była spokojna, tzn. żeby mały Tomuś przespał a duzego Tomka może wygrzej, od razu mu się polepszy.
Emiliab mam nadzieję, że nie ma niecnych zamiarów wobec Ciebie ;-) dobrej nocki.
Ika ja też dziś winko sączę ale chyba na jednej lampce się skończy i usnę z tych nerwów :-)
Mamaagusi dobrze, że córci nic sie nie stało, pewnie straciła równowagę.
Dziulka dobrze, że reagujesz na takie sytuacje.

Ostatnia edycja:
kania- dla mnie za dużo 660ml, a z M się nie martw, my się też sprzeczamy, tylko my mamy Alzheimera i nie pamiętamy zaraz.

Doris i Makuc- ja nie będę ale mam dziwne uczucie w buzi i idę spać.

Witam, dzisiaj z wami posiedzę, bo ćwiczę układ taneczny na jutrzejsze zaliczenie z tańca do szkoły.
A jutro z friendem na balety...

Kania właśnie nie ja chce go dac za rok bo można wcześniej i poza tym to bardzo dobre przedszkole i juz musze sie zapisac bo zostalo tylko kilka miejsc.

reklama
dobry wieczór. Ja tylko na chwilę bo małż się kąpie.
Powiem Wam że chyba mi % w głowie już szumią tak więc nie poodpisuję nic sensownego na tą chwilę, mam nadzieję że rano mój mózg będzie w lepszej formie :p

Do góry