Impreza na BB a ja w lesie, tzn. w łóżku nadrabiam Was, ale tak produkujecie że po prostu już się gubię, nie nadążam za Wami, ja też miałam dziś z małżem "krótkie spięcie", łacina się posypała, nerwy mi puszczają powoli, ostatnio żyję w mega stresie i się we mnie wszystko zbiera, praca, Oliwka i do tego jeszcze małż :-(((
Makuc to dobrze, że Alutkowi nic się nie stało, a D. należy się buraaa, co do avatarka to zmieniaj do woli (ten co Doris zaproponowała jest całkiem spoko) :-) a cytat świetny.
Kroma Twój avatar też super, a 660 ml piffka to niewiele
Aniawa sto lat dla córki, jak Ci tak dobrze idzie z tym myciem to zapraszam do mnie, przed dom? ja co najwyżej na balkon mogę się ewakuować.
Elwirka25 dlaczego nie przyjadą? ale co dziecko ma z tym wspólnego, bezsensu takie rozgrywki :-( gratuluję nowej umiejętności córci.
Doris Ty nie wejdziesz? dobre sobie hahah, razem z Sarisą byście w to weszły :-) co się porobiło??? jejku facetom naszym odbija z deka...
Roxannka no przynajmniej przytulił, nie wiedział bo faceci ciężko domyślni są, im trzeba wprost mówić.
Dobranocka to odpocznij kobieto, ja wiem że przy Justysi będzie ciężko ale musisz odpoczywać a na fotkę na pewno zerknę i brzuszek pooglądam :-)
Kasis oj nawet nie wiesz jak Ci zazdraszczam takiego wyjazdu, bawcie się dobrze o i fajnie, że udało Ci się znaleźć przedszkole ale to nie za wcześnie na to?
Natolin 6 ząbek? super !!! a co do gazetki pewnie po porodzie w szpitalu wypełniałam jakieś ankiety i dostaję darmową prenumeratę, jejku ale Ci fajnie nad morzem teraz jesteś...
Paolcia żeby jutro po katarze śladu nie było, zdrówka życzę i spokojnej nocki.
Sheneey życzę, by Wasza nocka też była spokojna, tzn. żeby mały Tomuś przespał a duzego Tomka może wygrzej, od razu mu się polepszy.
Emiliab mam nadzieję, że nie ma niecnych zamiarów wobec Ciebie ;-) dobrej nocki.
Ika ja też dziś winko sączę ale chyba na jednej lampce się skończy i usnę z tych nerwów :-)
Mamaagusi dobrze, że córci nic sie nie stało, pewnie straciła równowagę.
Dziulka dobrze, że reagujesz na takie sytuacje.