iwcia1234
Natalka jest juz z nami:*
smoniq dalas mi nadzieje ze nie wydalam kasy na marne-z tym ze Ty masz jakis super detektor pewnie kosztowal fortune kupowalas nowy>??ja widxialam takie na allegro tylko ze 500zl kosztuja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
EfA jak byłaś/będziesz na tych drzwiach otwartych w 2 - szkole rodzenia, daj znać. Ja chciałam się wybrać ale nie wiem na którą godzinę i nie mogę nigdzie znaleźć informacji żadnej.
Efa a jak Ci się podobało? Masz jakiś link do tej szkoły albo coś gdzie mogłabym poczytać? Ja właśnie nie wiem, czy już się zapisać. Ten mój brzuszek nie jest taki widoczny..sama nie wiem. A ile trwa taka szkoła?
hejka dziewczeta
troche ostatnio nie mialam czasu tu pisac, podczytywalam was troche, zeby nie stracic calkiem watku.
gratuluje mamusiom, udanych wizyt. rosna te nasze malenstwa
u mnie zrobilo sie zamieszanie. nasz landlord poinformował nas, że we wrzesniu będą sprzedawac dom w którym mieszkamy no i masakra na całego. bo w październiku nie będę się przeprowadzac tylko rodzic, teraz mam uwazac na siebie i sie nie przeciazac, nie ma kiedy szukac mieszkania. w dodatku myslimy o kupnie i najlepszym rozwiazaniem byloby po prostu kupienie tego domu, w ktorym mieszkamy ale obawiam się, że on będzie poza naszym zasięgiem finansowym. teraz byłoby nas może stac na male mieszkanko, ale my nie chcemy mieszkania tylko dom. no wiec biegam teraz po biurach nieruchomosci i bankach, zeby ustalic ile kredytu nam moga dac i dlaczego tak mało... bardzo nieodpowiedni to czas na takie decyzje!!!
Już wszystko napisałam w odpowiednim miejscu. Jak zeskanuję fotkę to wkleję.E-lona, kochana, daj znać, co na wizycie
Już wszystko napisałam w odpowiednim miejscu. Jak zeskanuję fotkę to wkleję.
Kahaaa, Nina6x macie jeszcze trochę czasu, więc coś powinnyście znaleźć.
Ponawiam moje pytanie. Jakich balsamów nawilżających lub kremów używacie w ciąży? Nie wiem co mogę sobie kupić.