Hej Dziewczynki.
Zgadzam się z Wami pogoda dramat Nawet mojej suni nie chce się wychodzić nigdzie ,muszę ja na siłe wyciągać z domku jak są jej godziny wyjścia. Protestuję
Wykonałam juz chyba z 10 telefonów ,żeby się na duchu podnieść ,ale nikt zbytnio nie tryska energią w taką pogodę....
Cieszę się ,że brzuszki rosną i dzidzie są zdrowe
.
Monimoni córci gratuluję i zazdorszczę , ja też bym chciała córcie . Póki co czekam na USG połówkowe.
Mała_Mi gratuluję daty
.
Efa fajnie ,że dzidzi zdrowe
.
Kasia_88 przykro mi ,ze facet Cię zawodzi a nie wspiera.Ale ja zawsze będę powtarzać ,że facet nigdy nie zrozumie kobiety w ciąży i kobiety podczas miesiączki ( niestety wytłumaczyć sie tego nie da też ) . I bardzo mi przykro ,że siostra mogła powiedzieć takie okropne słowa ,albo jest bardzo młoda albo bardzo nierozsądna (żeby nie mówić głupia).
Fasolkaania ja na początku ciąży biegałam baaaaaaardzo często do toalety ,teraz już jest lepiej .Ale od 3 dni chodzę co pół godziny i to jest okropne.
Zawroty głowy mi minęły , na początku ciąży miałam je non stop , teraz zdarzają się tylko czasem . Martwi mnie co innego , bo zaczęłam czytać o twardniejącym brzuszku i od 2 tygodni zauważyłam ,że rano często taki mam. Zresztą nie tylko rano ,bo wieczorem też i się martwię. Wczoraj mówiłam mojej gin ,ale nic nie powiedziała badała macice i powiedziała ,że ma rozmiar prawidłowy . Więc się chyba nie powinnam martwić ,ale i tak się martwię , bo na forum jak czytam to większość lekarzy każe leżeć ,brać nospe rozkurczowo ,a ta moja nic nie powiedziała. Jedynie kazała mi folik odstawić i femintal zacząć brać . I chyba się znowu zdołowałam ,że mało o mojego maluszka dbam
.
Pozdrawiam serdecznie .