reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
cześć dziewczyny :-)

cos ostatnio nie zagladam bo siły nie mam... ciągle bieganina wokół Asi a jak juz jest chwilka odpoczynku to korzystam i drzemki sobie urządzam :-)
czuje sie fatalnie, nic sie nie zmienilo zygam dalej niz widze :baffled: masakra jakaś ...
no i ciągle rozmyslam nad tym jak ja sobie poradze, jakoś nie moge dopuscic do siebie myśli że to dwójka może byc :sorry2:
Wizyte mam przelozona na jutro takze utro dowiem sie dokladny termin porodu, no i w zaleznosci ktory to juz tydzien bede mogla isc zobaczyc do kumpeli ... :baffled: az mi sie portki trzesą ...
bira a ty jak sie czujesz? Jak Inga przeszło jej??

czesc ja ty;ko sie melduje ze zyje:-D dalej jestem przemeczona i ledwo zyjaca jak jutro odespie i odpoczne to nadrobie zaleglosci i napisze co nieco ;)
pozdrawiam :-D

Zrobiłam test, drugiej kreski ani sladu, nie wiem, chyba będę musiała wybrać się na wizytę do Gina bo to aż nie możliwe żebym tyle dni @ nie miała.:confused::dry:

No rzeczywiście produkujemy tych stron sporo :-) Więc po kolei:
ulisia czytałam - jest super poza jakimiś malutkimi edytorskimi poprawkami. Napiszę więcej wieczorem.
serwus pszczylaszczka gratuluję Fasolki i witam na forum ;-) Co do ubrań ciążowych to ja się wybijam ze schematu bo wczoraj zrobiłam duuuże zakupy :-D i strasznie mi to poprawiło humor...

Nina6x z tym strachem to dokładnie miałam tak samo, jak już pisałam ja po teście 2 dni dochodziłam do siebie bo tak się zaczęłam wszystkiego bać. A przy Bubie apogeum miałam rodząc - co mi powiedzą, ile punktów, czy zdrowe... Ale ten strach już z nami do śmierci zostaje bo to wielka odpowiedzialność BYĆ MATKĄ. I ja już wiem, że nie wyluzuję. Wiem też czego się bać a czego nie ;-) Mam nadzieję, że Twoja ciąża też będzie spokojna ;-)

pszczylaszczka - to ty też w Wrocławia? To już we 3 jesteśmy.
To napiszcie wcześniej kiedy to party brzuszkó będzie. Może i mi się uda do Breslau wskoczyć... Ach jakbym chciała...

Ja mam dwa, cane corso i dobermankę:-)
A ja pekińczyka - małe wzrostem wielkie duchem ;-)

Zrobiłam test, drugiej kreski ani sladu, nie wiem, chyba będę musiała wybrać się na wizytę do Gina bo to aż nie możliwe żebym tyle dni @ nie miała.:confused::dry:
A jakieś czynniki opóźniejące? Silny stres, przeziębienie? Czy zdarzały Ci się już takie opóźnienia? Może zrób jeszcze jeden test...

Dziewczyny ja padam na twarz - remontu cd. i właśnie fura prasowania na mnie czeka. Odezwę się później. Paaaa

No rzeczywiście produkujemy tych stron sporo :-) Więc po kolei:
ulisia czytałam - jest super poza jakimiś malutkimi edytorskimi poprawkami. Napiszę więcej wieczorem.

Nina6x z tym strachem to dokładnie miałam tak samo, jak już pisałam ja po teście 2 dni dochodziłam do siebie bo tak się zaczęłam wszystkiego bać. A przy Bubie apogeum miałam rodząc - co mi powiedzą, ile punktów, czy zdrowe... Ale ten strach już z nami do śmierci zostaje bo to wielka odpowiedzialność BYĆ MATKĄ. I ja już wiem, że nie wyluzuję. Wiem też czego się bać a czego nie ;-) Mam nadzieję, że Twoja ciąża też będzie spokojna ;-)

To napiszcie wcześniej kiedy to party brzuszkó będzie. Może i mi się uda do Breslau wskoczyć... Ach jakbym chciała...

Jesteś kochana, dzięki :-):tak:

Ja też się boje cały czas, chociaż jak tą betę zrobiłam to trochę jakby mniej. Za tydzień już będę po wizycie u lekarza więc już w ogóle się uspokoję, mam nadzieję.

Party miało być jakoś w 2-3 tyg marca z tego co pamiętam bo Muminka powiedziała że wtedy będzie w PL.
Nawet fajny czas na spotkanko, będziemy już 3 miesiąc konczyć... :-D

Luiza Patrycja-spróbuj innego testu-innej firmy, trzymam kciuki.
Ulisia-tekst zrozumiały,błędy korektorskie tylko drobniutkie,jak chesz podaj maila,wyślę odpowiednie przecinki:) generalnie-ok.
Czy my będziemy robić osobną podstronę dot. porodów...bo nie ukrywam, że chce mi się o tym dyskutować, szczególnie o podziale na naturalny i cesarski...happy-about-weekend-tupienoga:-D

hej dzewczynki.

ja juz po wizycie i lekarz powietwierdził bedzie dzidza.
Niestety juz maluszek sieje spustoszenie i narobł niezłego stanu zapalnego. Tak wiec dostałam leki i we wtorek udam sie ponownie do lekarza wtedy zbada dokładniej i skieruje na USG poniewaz niestety nie ma u niego w gabnecie. Trzeba bedzie czekac zeby wiedziała ktory to tydzien

reklama
a jaki masz termin? dopiszę do tabeli.

chociaż według OM, bo wg USG to będzie potem wiadomo...

Do góry