karolina29
Zaciekawiona BB
amelka ma 4,5 roku
pewnie teraz sie cieszy a cyrk sie zacznie jak sie bobo urodzi 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To napiszcie wcześniej kiedy to party brzuszkó będzie. Może i mi się uda do Breslau wskoczyć... Ach jakbym chciała...pszczylaszczka - to ty też w Wrocławia? To już we 3 jesteśmy.
A ja pekińczyka - małe wzrostem wielkie duchem ;-)Ja mam dwa, cane corso i dobermankę:-)
A jakieś czynniki opóźniejące? Silny stres, przeziębienie? Czy zdarzały Ci się już takie opóźnienia? Może zrób jeszcze jeden test...Zrobiłam test, drugiej kreski ani sladu, nie wiem, chyba będę musiała wybrać się na wizytę do Gina bo to aż nie możliwe żebym tyle dni @ nie miała.![]()
No rzeczywiście produkujemy tych stron sporo :-) Więc po kolei:
ulisia czytałam - jest super poza jakimiś malutkimi edytorskimi poprawkami. Napiszę więcej wieczorem.
Nina6x z tym strachem to dokładnie miałam tak samo, jak już pisałam ja po teście 2 dni dochodziłam do siebie bo tak się zaczęłam wszystkiego bać. A przy Bubie apogeum miałam rodząc - co mi powiedzą, ile punktów, czy zdrowe... Ale ten strach już z nami do śmierci zostaje bo to wielka odpowiedzialność BYĆ MATKĄ. I ja już wiem, że nie wyluzuję. Wiem też czego się bać a czego nie ;-) Mam nadzieję, że Twoja ciąża też będzie spokojna ;-)
To napiszcie wcześniej kiedy to party brzuszkó będzie. Może i mi się uda do Breslau wskoczyć... Ach jakbym chciała...