reklama
M
Mona6061
Gość
Witam wszystkich
Ja mam termin również na pazdziernik,ginekolog wyliczyła na 9 a z usg lekarz dał termin na 6 pazdziernika.Pozdrawiam
Ja mam termin również na pazdziernik,ginekolog wyliczyła na 9 a z usg lekarz dał termin na 6 pazdziernika.Pozdrawiam
siva211
Aktywna w BB
witamy nowe mamusie :-) co do tych pryszczy i niedoskonałosci na twarzach polecam garnier activ peeling jest rewelacyjny kosztuje ok 20 zł zalezy gdzie w rossmanie taniej niz w tesco a teraz uciekam bo padam dzis miłego wieczorku
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
madziks, ja też mam termin na 8.10:-)
siva, ja polecam garniera ale peeling z serii codzienna pielęgnacja, taki jasnozielony pasek (ogólnie ta seria zaznaczona na jasnozielono). Narzekam na cerę bo jakoś nasza przyjaźń trochę ostygła- nie mam natchnienia na bardziej czasochłonne lub energochłonne czynności;-)
siva, ja polecam garniera ale peeling z serii codzienna pielęgnacja, taki jasnozielony pasek (ogólnie ta seria zaznaczona na jasnozielono). Narzekam na cerę bo jakoś nasza przyjaźń trochę ostygła- nie mam natchnienia na bardziej czasochłonne lub energochłonne czynności;-)
Witam o poranku. Powiem, że dużo lepiej czuje się po zmianie systemu pracy z 12-godzinnego na 7,35. Wychodzę i mam jeszcze sporo energii, nie jestem klapnięta jak po całym dniu na chodzie. Wczoraj miałam na tyle siły, że wybraliśmy się z mężem do sklepu dziecięcego zobaczyć co w trawie piszczy. Szału z wózkami niestety nie ma, przynajmniej wg nas, na ponad 40 modeli, spodobały się nam 2: oboje zakochaliśmy się w maclarenie xlr Maclaren Techno XLR - Maclaren Techno XLR Black/Champagne /kolekcja 2010 Maclaren.pl, ok jest też maxi cosi mura ale on mardziej podoba się mężowi niż mi, chociaż ogólnie może być. Maclaren xlr jest bardzo szeroki, dziecku na pewno jest w nim wygodnie, minus taki, rodzimy w październiku więc na jesień i przed nami zima i generalnie chłodno/wietrzne miesiące. Wiadomo, że w tym czasie z tak malutkim dzieckiem jakoś specjalnie nie naszalejemy ze spacerami, ale mimo wszystko maclaren nawet z gondolką napawa pewnym niepokojem czy nie będzie zbyt "otwarty" dla takiego maluszka na tą porę roku. Mura z kolei gondole ma świetną, naprawdę dużą na tle innych wózków z kolei spacerówka wydaje mi się nieporównywalnie mała, mam wrażenie, że jej używać będziemy do max roku bo potem wydaje mi się krótka, może to tylko wrażenie w porównaniu z szerokim i dość długim maclarenem. Sama nie wiem, to było tylko wstepne rozeznanie a le zastanawiamy się, żeby może upolować na allegro używaną Mure - samą gondole ze stelażem (fotelik mamy) na początek, a na wiosne jak dzidziuś będzie starszy i pogoda już ładna wymienić na spacerówke maclarena. Zobaczymy, ale ceny wózków walą z nóg. Miłego dnia, ja niedługo wychodzę do pracy
Ostatnia edycja:
kahaaa
Fanka BB :)
witam "nowe" i "stare" mamy
u nas w koncu slonko i wiosna i jest tak milo, pachnaco i kwitnaco!
przez ten weekend brzuchol mi urosl tak, ze w zadne spodnie nie wchodze, niby latwo go jeszcze ukryc pod bluzka ale powoli staje sie coraz bardziej widoczny! HURA!
lolisza, ty juz wozek wybierasz? do maclarenow mam uraz psychiczny, bo niedawno byla akcja ze wycofywali cale partie wozkow, bo ucinaly dzieciom paluszki! wiem, ze to makabryczne i moze nei powinnam nikogo zniechecac, ale wole przestrzec!
u nas w koncu slonko i wiosna i jest tak milo, pachnaco i kwitnaco!
przez ten weekend brzuchol mi urosl tak, ze w zadne spodnie nie wchodze, niby latwo go jeszcze ukryc pod bluzka ale powoli staje sie coraz bardziej widoczny! HURA!
lolisza, ty juz wozek wybierasz? do maclarenow mam uraz psychiczny, bo niedawno byla akcja ze wycofywali cale partie wozkow, bo ucinaly dzieciom paluszki! wiem, ze to makabryczne i moze nei powinnam nikogo zniechecac, ale wole przestrzec!
L
ladna.ex.panna
Gość
lolisza jesli moge cos dodac o Maclarenie XLR jako uzytkownik mam go jako spacerówke-parasolke i sprawdza sie idealnie, jest lekki i kompaktowy, nawet sama jak gdzies jade nie mam problemów z przemieszczaniem czy rozkładaniem, jest to drugi wózek małej, bo pierwszy był z gondolka miał duze pomopowane koła i był b.ciezki, faktycznie chyba lepszym wyborem bedzie zakupic MClarena na wiosne bo jakos, pomimo wszystkich osłonek i spiworka, nie wyobrazam sobie wozic w nim niemowlaka zimą
a co do tego co pisze kahaa to tez to słyszalam ale było to ok 10 przypadków na kilkadziesiat tys.sprzedanych sztuk, w tym ani jednego przypadku w naszej czesci Europy
a co do tego co pisze kahaa to tez to słyszalam ale było to ok 10 przypadków na kilkadziesiat tys.sprzedanych sztuk, w tym ani jednego przypadku w naszej czesci Europy
Witam wtorkowo :-)
Miałam nadzieje dziś zapisać się do położnej ale niestety już u niej full na dziś :-(
Zapisałam się na jutro ale złą jestem bo mi to plany rujnuje
Miałam jechać z kumpelą i jej synkiem w odwiedziny
do koleżanki ciężarówki z innego miasta :-(
No i lipa.... braknie mi czasu na wszystko przed wyjazdem
Ale cóż... samo życie ;-)
Z prasowania to zmęczyłam wczoraj wszystkie rzeczy Szyma,
na dziś została mi pościel i rzeczy moje i J.
Muszę dziś dać radę ewentualnie jutro dokończę ;-)
Witam kolejne Październikóweczki!!! :-)
Mam nadzieję, że pozostały czas oczekiwania na bobo
będzie szczęśliwy i spokojny
E-lona Dorisday dzięki za pomysły obiadowe
Co prawda wczoraj skończyło się na kotletach z piersi kurzej, ziemniaczkach pieczonych i sałacie w sosie czosnkowym ale przecież dziś znów trzeba coś ugotować ;-)
Dagisu E-lona Dorisday czekam na wieści po USG!!!
Zupełnie sie nie dziwię że nie możecie się doczekać ;-)
O tak ceny wózków to masakra jakaś. Ja mam nadzieję,
że mi posłuży jeszcze wózek od Szyma,
choć ekspalatowany był 2,5 roku,
bo dopiero nie dawno kupiliśmy małą spacerówkę Maclaren Quest.
Nie wiem tylko jak mi to pogodowo wyjdzie...
Bo Szymo rodzony na lato więc zupełnie odwrotnie
Zobaczymy jeszcze koooooopa czasu ;-)
Miałam nadzieje dziś zapisać się do położnej ale niestety już u niej full na dziś :-(
Zapisałam się na jutro ale złą jestem bo mi to plany rujnuje
Miałam jechać z kumpelą i jej synkiem w odwiedziny
do koleżanki ciężarówki z innego miasta :-(
No i lipa.... braknie mi czasu na wszystko przed wyjazdem
Ale cóż... samo życie ;-)
Z prasowania to zmęczyłam wczoraj wszystkie rzeczy Szyma,
na dziś została mi pościel i rzeczy moje i J.
Muszę dziś dać radę ewentualnie jutro dokończę ;-)
Witam kolejne Październikóweczki!!! :-)
Mam nadzieję, że pozostały czas oczekiwania na bobo
będzie szczęśliwy i spokojny
E-lona Dorisday dzięki za pomysły obiadowe
Co prawda wczoraj skończyło się na kotletach z piersi kurzej, ziemniaczkach pieczonych i sałacie w sosie czosnkowym ale przecież dziś znów trzeba coś ugotować ;-)
Dagisu E-lona Dorisday czekam na wieści po USG!!!
Zupełnie sie nie dziwię że nie możecie się doczekać ;-)
O tak ceny wózków to masakra jakaś. Ja mam nadzieję,
że mi posłuży jeszcze wózek od Szyma,
choć ekspalatowany był 2,5 roku,
bo dopiero nie dawno kupiliśmy małą spacerówkę Maclaren Quest.
Nie wiem tylko jak mi to pogodowo wyjdzie...
Bo Szymo rodzony na lato więc zupełnie odwrotnie
Zobaczymy jeszcze koooooopa czasu ;-)
reklama
iwcia1234
Natalka jest juz z nami:*
witam koleżanki!!!!!!ostatnio nie zagladam...mam problemy w domu-tzn problemy sa ze mna-mam straszne ataki zlosci nie wiem co mi jest
tak poza tym to za tydzien w czwartek mam dopiero genetyczne...boje sie strasznie ze bedzie cos nie tak a tak no to wszystko po staremu...
kupujecie juz jakies ciuszki dla maluszka????ja kiedys w ciucholandzie kupilam sliczny(nowy z metka) kombinezon od 0-3m. tylko jest rozowy..wiec raczej na dziopke.ale ze nie wiem co bedzie to narazie biore jak mi sie cos spodoba!a jak tam u was z zakupami?
tak poza tym to za tydzien w czwartek mam dopiero genetyczne...boje sie strasznie ze bedzie cos nie tak a tak no to wszystko po staremu...
kupujecie juz jakies ciuszki dla maluszka????ja kiedys w ciucholandzie kupilam sliczny(nowy z metka) kombinezon od 0-3m. tylko jest rozowy..wiec raczej na dziopke.ale ze nie wiem co bedzie to narazie biore jak mi sie cos spodoba!a jak tam u was z zakupami?