Ja się zgadzam z przedmówczynią, nieistotne jest to jakimi byli politykami bo wiadomo ze nie kazdego dazyło się sympatią, ale wszyscy Oni byli przede wszystkim ludźmi którzy zostawili rodziny, dzieci, przyjaciół .... uwazam ze jest to straszna tragedia i współczuje bardzo wszystkim bliskim ofiar
reklama
Zrobilo sie tu strasznie smutno, wiec pozwole sobie wrocic do naszych spraw przyziemnych...
Bylam wczoraj z TZ-em na naukach przedmalzenskich! mimo iz do slubu ponad rok, stwierdzilismy, ze zrobimy je teraz, zeby potem z maluszkiem sie nie wozic. i w polowie Mszy zrobilo mi sie nagle okropnie duszno, oblaly mnie poty, z obawy przed omdleniem reszte Mszy spedzilismy na zewnatrz. Nigdy wczesniej nie mialam takich historii. Chyba moj odmienny stan daje o sobie znac
no i wlasnie zajadam czekoladowego krolika, a jeszcze chwile wczesniej byly kiszone ogorki sama nie wierze
Bylam wczoraj z TZ-em na naukach przedmalzenskich! mimo iz do slubu ponad rok, stwierdzilismy, ze zrobimy je teraz, zeby potem z maluszkiem sie nie wozic. i w polowie Mszy zrobilo mi sie nagle okropnie duszno, oblaly mnie poty, z obawy przed omdleniem reszte Mszy spedzilismy na zewnatrz. Nigdy wczesniej nie mialam takich historii. Chyba moj odmienny stan daje o sobie znac
no i wlasnie zajadam czekoladowego krolika, a jeszcze chwile wczesniej byly kiszone ogorki sama nie wierze
Dojechał wczoraj mój olejek przeciw rostępom i chciałam was zapytać czy może któraś z was go już używała. Jest z firmy MAMA MIO Tummy Rub Stretch Mark OIL ??
Ja narazie raz posmarowałam, super się wchłania i bardzo przyjemnie pachnie
Ja narazie raz posmarowałam, super się wchłania i bardzo przyjemnie pachnie
emiliab
Fanka BB :)
Witam po kilkudniowej nieobecności. Po świętach pojechałam z synkiem i z mamą na 3 dni do znajomych do Berlina. Oderwałam się trochę od siedzenia w domu. Całe dnie spędzaliśmy z Jakubem na spacerach albo na jeżdżeniu metrem(synuś to uwielbia). Wróciłam w piątek wieczorem, zdążyłam tylko nadrobić zaległości na forum i poszłam spać. W sobotę chciałam trochę popisać, ale tragiczne wydarzenia nie pozwoliły mi zająć się niczym innym(nawet obiadu nie zrobiłam). Może jutro trochę więcej napiszę.
W każdym razie gratuluję zaręczyn i fikających koziołki maluszków.
Witam nowe mamusie i pozdrawiam wszystkie!!!!
W każdym razie gratuluję zaręczyn i fikających koziołki maluszków.
Witam nowe mamusie i pozdrawiam wszystkie!!!!
gabires
Fanka BB :)
Witam!
I ja wyrażam swój smutek i ubolewanie z powodu katastrofy, która wczoraj miała miejsce. Jakoś ciężko się z tego otrząsnąć...
Nie nadrobiłam wszytkich stron bo dawno mnie nie było a tyyyyllllleeee tego (postaram się ale nie obiecuję).
Karen to spotkamy się na Galla czy raczej nie? Ja właśnie przez wątpliwości zrezygnowałam z rodzenia w szpitalu gdzie przyszła na świat Anastazja. Dobrze, że tyle czasu na zastanawianie się mamy.
Pozdrawiam Was wszystkie Mamy i życze dużo zdrowia i czyściutkiej cery
I ja wyrażam swój smutek i ubolewanie z powodu katastrofy, która wczoraj miała miejsce. Jakoś ciężko się z tego otrząsnąć...
Nie nadrobiłam wszytkich stron bo dawno mnie nie było a tyyyyllllleeee tego (postaram się ale nie obiecuję).
Karen to spotkamy się na Galla czy raczej nie? Ja właśnie przez wątpliwości zrezygnowałam z rodzenia w szpitalu gdzie przyszła na świat Anastazja. Dobrze, że tyle czasu na zastanawianie się mamy.
Pozdrawiam Was wszystkie Mamy i życze dużo zdrowia i czyściutkiej cery
ulisia
chustomama :)
Oj tak, to ostatnie się przyda. Jeszcze w życiu nie miałam takich problemów z cerą jak teraz...Pozdrawiam Was wszystkie Mamy i życze dużo zdrowia i czyściutkiej cery
ulisia
chustomama :)
Oj tak, to ostatnie się przyda. Jeszcze w życiu nie miałam takich problemów z cerą jak teraz...Pozdrawiam Was wszystkie Mamy i życze dużo zdrowia i czyściutkiej cery
reklama