Beata10
Mama Laury i Wiktora:-)
Beata, rozumiem, że rodzisz w Gorzowie? a gdzie dokładnie, jeśli mogę spytać:-)? zaszokowałaś mnie, że znieczulenie za darmo.... a do Gorzowa bliżej mam niż do SłubicNatomiast opinie na temat szpitala na Dekerta bodajże zatrważająceBędę Ci bardzo wdzięczna za jakieś szczegóły:-)
W Gorzowie to tylko na Dekerta mozna rodzić:-) I chyba tak zrobię. Wiem jakie są opinie na temat tego szpitala i sama też to przeżyłam ale ja rodziłam ponad 6 lat temu, więc mam nadzieję że to się zmieniło. Może któraś z gorzowianek rodziła później ode mnie i może nam powiedzieć coś na ten temat.
6,5 roku temu nie było wogóle mowy o znieczuleniu. A że teraz jest za darmo słyszałam juz wcześniej ale szczerze mówiąc wolałabym zapłacić i mieć pewność że je dostanę. A tak to jest loteria, może tak a może nie. A może jakaś położna będzie miała zły dzień i nie poprosi anestezjologa. Nie wiem. Akurat położne z tego szpitala wspominam najgorzej. Wredne małpy.
Ida jak będę znała jakieś szczególy dot. szpitala to dam znać. Akurat nie mam żadnej znajomej która rodziłaby niedawno, ale spróbuje sie czegoś dowiedzieć. Pozdrawiam.