reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

dzien dobry!
Ale pogoda:( u nas od rana pada:( super sie swieta zapowiadaja, nie ma co! Ja jade w niedziele do nowego domku rodzicow pod Wroclaw i mialam nadzieje na spacerki po lesie, ale w taka pogode skonczy sie siedzeniem za stolem i objadaniem:) teraz to juz na pewno waga pojdzie w gore:)
pozdrawiam i milego dnia zycze!

reklama
witam
Na początek chciałam wszystkim mamusiom życzyć spokojnych i radosnyh świąt bez jakich kolwiek dolegliwości:)
Dawidowe no z jednej strony zazdroszczę a z drugiej współczuje Egipt jest gorący teraz a co będzie latem,nawet nie chce myśleć ale i tak fajnie bo u nas pada deszcz jest niefajnie a słyszałam,że W Wałbrzychu spadł śnieg masakra.
Mnie martwią cały czas te moje zaparcia powoli mam ich dość,ale nie ma co narzekać niektóre z nas mają gorsze dolegliwości przy czym im bardzo współczuję.

Hej dziewczynki. U nas nie pada ale straszna mgła. Mam nadzieję że jak zejdzie to wyjdzie słońce bo pościel wyprałam i chciałabym żeby dzisiaj wyschła. No w święta ma być niezbyt fajnie. Jak dla mnie może być chłodno, byle tylko nie padało. Niestety chyba raczej będzie.

Oby zdrówko dopisało,
by jajeczko smakowało,
by babeczka nie tuczyła,
atmosfera miła była,
by króliczek uśmiechnięty
przyniósł radość w ten dzień święty!! zycze dla wszystkich mam pazdziernikowych duzo zdrówka i brzuszka ładnego :)

a u nas piekna pogoda moze nie jest za ciepło ale słonko swieci .a tak pozatym to pomagam mamie swieta uszykowac szkoda tylko ze bez mojego m :-(

Życzę wszystkim wesołych, rodzinnych a przede wsztystkim zdrowych świąt.

Ja dziś mam usg o 18.00 z pomiarem NT i kości nosowej i strasznie się boję czy wszystko w porządku.

hehe widzę że co region to inna pogoda:) u mnie też pochmurnie, a lany poniedziałek ma być dosłownie lany:) no trudno pewnie za chwile powiemy święta święta i po świętach i przyjdą ładne dni:) apropo w pierwszy dzień świąt przychodzą rodzice mojego chłopaka i niby oficjalnie zaręczamy się i szczerze to nic tylko z tego powodu kłótnie między nami. Czasami mam dość:/ także dodatkowo że pogoda mnie smuci to jeszcze cała ta sytuacja!

Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego, mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka.

A u nas jednak się rozpogodziło. Pięknie słoneczko świeci chociaż temperatura nie jest zbyt wysoka, tylko 8 stopni w cieniu.
Dagisu nie przejmuj się kłótniami. Na pewno wynikają ze stresu i tego że chcecie żeby wszystko wypadło idealnie. U nas przed ślubem też była straszna nerwówka i kłótnie :-) Przed zaręczynami nie, bo mój małż uknuł spisek z moją mamą i ja nic nie wiedziałam, tzn domyślałam się ale przyszedł wcześniej niż powinien i podczas zaręczyn ja byłam w krótkich portkach i wyciągniętej koszulce a on w gajerze. Było proszenie o rękę rodziców i klękanie na kolano, no i łzy szczęścia :-D Oficjalne spotkanie rodziców odbyło się później w celu obgadania wesela i też był stres. Trzymam kciuki. Na pewno wszystko wypadnie super :-D

niestety ja poraz pierwszy nie bede w Polsce na świeta. Tutaj obchodzi swieta tylko nielizna grupa koptów. Nie mam tu nawet z kim obchodzic swiat. Ugotuje tylko biały barszczyk i jajeczka. Tylko nie widze tu ani smietany ani majonezu. heh. Lepiej jednak bez swiat a z mezem niz ze swietami a bez niego.
A ja od jakiego tygodnia co zjem to wymiotuje a potem znowu jestem głodna.

reklama
Ale tu dzisiaj cicho. Chyba wszystkie ciężarówki siedzą w kuchni i przygotowują święta. Ja w tym roku mam luz. Jutro zrobię jakąś sałatkę i tyle. Nic więcej. Święta będą chodzone i nie chce mi się spędzać czasu w kuchni.

Do góry