Mialam byc druga, ale mi posta wcielo i Karen mnie wyprzedzila:-)
Witam wszystkie mamy weekendowo!
Mnie brzuch boli od samego poczatku, najpierw nawet myslalam, ze to z powodu zblizajacej sie @. No ale teraz im dalej, tym mniej boli. Na szczescie.
Ja usg genetyczne bede robic u mojego gin prowadzacego. U niego to standard postepowania. Bede je miec w terminie kolejnej planowanej wizyty, z tym ze poogladamy sobie dzidziusia dluzej, cykniemy mu pare fotek i nagramy film. A rodzice troche wiecej zabola;-)
Pytam z ciekawosci, ile placicie za wizyty u swoich gin? Ja za standardowa wizyte zawsze 130zl, za najblizsza bedzie 200.
Co do wakacji, to my juz mamy kupione bilety
Pod koniec maja lecimy na 2 tyg. do rodzinki narzyczonego- do Portugalii. Pochodzi on z typowo turystycznej miejscowosci i mieszka 5 min od pieknej plazy. Latamy tam co roku. Podobnie jak kolezanki zywo widze swoj obraz lezacej na lezaczku pod parasolem i saczacej drinki bezalkoholowe:-) Wykupilismy tez sobie bilety lotnicze do Porto, wiec troche tez bedziemy zwiedzac, bo zakladam, ze czuc sie bede rewelacyjnie.
Rezygnujemy za to z corocznego wrzesniowego wyjazdu w jakies inne miejsce.W tym roku miala byc Tajlandia. No ale inaczej sie ulozylo;-)
Tak sobie mysle, ze na wakacjach, to juz bedziemy z brzucholami paradowac. W jakim stroju sie widzicie na plazy? Normalnie dwuczesciowym, moze jakies takini? Dla mnie jednoczesciowy odpada. Moze po prostu jakas zwiewna tuniczka na stroj. Bed musiala temat przemyslec
Tylko gdzie ja znajde stroj na rozm.70 E?