reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziewczyny może zrobimy wątek tak jak u wrześniówek - Poznajmy się, Imiona dla Fasolek i wstępną listę, co? Jeśli tak proszę technika forumowego o działania w tym kierunku ;-)

reklama
myślę że to bardzo dobry pomysł :-)

aaa, gabires, przez Ciebie śniło mi się że byłam administratorem jakiegoś forum... :-)

ulisia bo jesteś!!! Naszego ;-) Kilka MAmusiek już pisało o sobie ale nie wszystkie więc może niech zapanuje jakiś ład ;-) A imiona chyba najłatwiej będzie w nowym wątku wymienić się pomysłami niż szukać po całym forum...

kurcze ja pamiętam jak niedawno sie zapisałam do forum październiówelk 2009 a tu juz 2010:szok::szok::szok::szok:

GRATULACJE-ŻYCZECIERPLIWOŚCI, MAŁO MDŁOŚCI, ZGAG I INNYCH OLEGLIWOŚCI CIĄŻOWYCH NO I OCZYWIŚCIE SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA:tak::tak::tak::tak::-)

gratulluje wszystkim mamusią pażdziernikowym!!

Ja urodziłąm dzidzie w lipcu i tak się stało ,że znowu spodziewam sie beybisia .
Lecz wcześniej. koniec sierpnia,ale jak znam życie będzie we wrześniu!!;-)

MIŁYCH 9 MIESIĘCY ,JAK NAJMNIEJ BOLESNEGO I MEGA KRÓTKIEGO PORODU NO I ZDROWYCH DZIECIACZKÓW ŻYCZĘ!!!!

Witam serdecznie październikowe mamy:-)

To niesamowite jak czas biegnie:szok: :-)
Jak dziś pamiętam jak ja robiłam test a tu już 32 tyg. za mną:-)

Życzę szczęśliwych i pięknych 9 miesięcy:-) Dbajcie o swoje skarby w brzuszkach:-)

Gabires - nowe wątki zrobione, jak chciałaś. Zaraz popracuję nad uzupełnieniem listy

medeuska a ja gratuluję Dzieciątka :) Oby zdrowo rosło!
justysia85 Dzidziom w brzuszkach dobrze więc czasem lubię sobie trochę dłużej popływać ;) Szczęśliwego rozwiązania :-)
kasia0305 chciałabym, żeby mi tez tak szybko biegł bo już bym chciała tulić...
ulisia u mnie dzisiaj remont i dlatego dopisze się później (właczył mi się już syndrom "wicia gniazda" - trochę wcześnie tym razem ;-)). Mój M. właśnie maluje pokój :-D Jestes niezastąpiona!!!!

reklama
uffff przebrnęłam jeszcze raz przez cały wątek. zaraz wstawię listę październikowek, jeśli kogoś niechcący pominęłam to proszę się upominać

OK, lista gotowa :-)

Ostatnia edycja:
Do góry