reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Cześć dziewczyny ja już po pracy witam ponownie
gabires co do twojego pytania to tak planowana ciąża broniłam się przez dwa lata ale mój mąż nie odpuścił i cały czas do celu a ja w końcu uległam

pytanko ile w końcu kosztuje to badanie beta nigdy takiego nie robiłam

reklama
Super ze mamy wreszcie swoj watek! Troche mnie nibylo ale juz sie melduje!
Dobry pomysl z ta lista. przynajmiej siebie niepomylimy :-) I to zadziwiajace jak duzo nas juz jest!
tupienoga Jejku to straszne jak Gin zostawia kobiete w takiej niepewnosci. Ja malm wizytew 4 tyg i na odchodne dostalam cala torbe info :-) Ogolnie to samo co mialm przy F ale tamtych rzeczy juz niemam wiec sie przydadza. Najlepsze z tego wszystkiego to ksiazeczka w ktorej opisane jest 9 msc. Sa zdjecia jak wyglada brzuch w jakim czasie i zdjecia dziecka w tych etapach. Jest dokladnie ale prosto i krotko opisane co baby potrafi co czuje i jak sie rozwija. Sa tematy roznych dolegliwasci choroby i poradnik co w pracy jakie papiery skladac pieniadze itd. Byly tam nawet malenkie biale bodki!!! Slodziasne bo takie malenkie!!! No ale zachecam Cie do pytan. Sa tu mamusie juz po przezyciach wiec napewno Ci dordza a napewno my wszystkie wsprzemy na duchu!
ulisia ty to jak nasza matka moderatorka tutaj :) Super ze zawsze tu wskakujesz i sluzysz milym slowem!
Za chwilke poczytam was dokladnie. Teraz tylko pokrotce odpisuje.
Ha ha ha wiecie ja tam grubaska niejestem ale brzuszek to zawsze jaks taki mialam okragly terz mi dziwnie sie napina i juz wygladam jagbym byla w 4 msc... Pani w przedszkolu nawet mnie sie dzisiaj zypytala czy czekamy na dzidzie ... Myslalam ze Filipo cos mowil ale ona ze nie ze wygladam jakos inaczej i mam taki fajny brzusio. Och zdziwla sie ze to dopiero 5 tydz. :tak: Tak samo wczoraj bylam na badaniach z Filipem na tej ruze. No i tam niemoga kobiety w tak do 6 msc. ciazy z powodu pola magnetycznego a ona odrazu domnie ze musze na korytazu poczekac :-D
Niby mile a jednak :zawstydzona/y:

lola33 - ja płacilam 25zł za badanie + 5 zl pobranie. Czyli razem 30 zł. Ale z reguły to jest 30-40 zł a widziałam nawet w cenniku Enel-medu 46.5zł ale to już mega dużo

dziewczyny... właśnie się obudziłam... spałam 2 h prawie i teraz tak jakoś niewyraźnie się czuję...

Dzień dobry:-)

Witam nowe mamy. Miałam coś napisać, ale mi z głowy wyleciało:baffled: Śpiąca jestem dzisiaj strasznie i sama nie wiem o co mi chodzi... Do tego mała kaszle, jest marudna, wiec mam wesoło..

Do później

czesc :)
widez ze juz jest podforum fajnie :)
niestety ja jestem od poniedzialju tak zmeczona ze nie mam sily nawet czytac co i jak slychac u Was.
chyba dopiero w weekend porzadnie poczytam i odpisze bo jak narazie to ledwo zyje:dry:

dziekuje za umieszczenie na liscie :) i pomyslowy sposob zrobienia listy przynajmniej nei bedzie sie gubic w postach :)
ulisia gratuluje pomyslu i napisalas kiedy przymujesz skargi a pochwaly kiedy? ;) a i prosilabym o pytajnik przy terminie bo to moje wyliczenia tylko ;)

pozdrawiam i uciekam odpoczywac :)

Ostatnia edycja:
czesc :)
widez ze juz jest podforum fajnie :)

ulisia gratuluje pomyslu i napisalas kiedy przymujesz skargi a pochwaly kiedy? ;) a i prosilabym o pytajnik przy terminie bo to moje wyliczenia tylko ;)

pozdrawiam i uciekam odpoczywac :)

pytajnik gotowy :-)

pochwały w środy 19-21 :-p:cool2:

ulisia dziekuje bardzo :D a pochwaly dzis juz nie zdaze zglosic wiec napisze za tydzien w srode ;-) bo dzis juz uciekam hehehe
wogole nei mam na nic sily ledwo funkcjonuje a w pracy zasypiam na biurku :/
nei wiem czy to pogoda czy fasolka ale mam nadzieje ze szybko minie

trzymajcie sie zdrowo i cieplutko:-)

reklama
ja też się tak sobie czuję dziś...

a tak w ogóle: właśnie policzyłam, ile mniej więcej będziemy musieli wydać na wyprawkę i wyszło mi... ponad 3000! :szok:

kurcze, a jak będziemy mieć trojaczki...? :-p

Do góry