reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
brałam 1 przed zajściem z ciąże, potem ostatnio jakoś dwie (razy 400mcg)

a teraz przestawiłam się na feminatal N - on od razu zawiera podwojną dawkę 800mcg

(możliwe że źle zapisalam jednostkę i to nie jest mcg ale nie ma takiej literki jak ta użyta na moim opak.)

ja biore FOLIK dwie tabletki, jedna ma 0.4mg. mam nadzieje że dobrze, nie zapytałam się o to lekarza, a na opakowaniu nic nie pisze. :Db

no tylko ja niestety przed ciąża nie brałam.. a teraz od miesiaczki jestem 6 tygodniu i to mnie martwi,następna wizyte mam na poczatku marca i mysle ze bedzie dobrze:)

:-D:-D:-DGratuluje wszystkim październikówką 2010. Takie rozmowy na forum sa super. Ja jestem z października 2009 . Super że są już nasze następczynie październikowe:-):-):-)Spokojnych 9 miesięcy;-)

Gratuluję, dziewczyny! Ja również jestem październikówką, ale 2009 :tak: Zobaczycie jak szybko Wam zleci ;-) Pod koniec będzie się strasznie dłużyło, ale mówie Wam - OBY JAK NAJDŁUŻEJ! ;-) Zazdroszczę!

cześć-totalnie nie potrafię poruszać się po forach-choć czytam je zawzięcie i szukam odpowiedzi na pytania-ale spróbuję:) według kalkulatorów poród-7.10.10-ostatnia @ 31.12.09-więc chyba dobrze obliczone. a ginekolog 1.02.10 potwierdził ciążę,kazała wrócić do domu i przyjść w marcu:)...i co mam tak czekać z tymi wszystkimi pytaniami,które mam. anybody help:)

reklama
Do góry