reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

dzien dobry, ja tylko na chwile, bo zaraz spadam do pracy!:tak:nawet nie wiedzialam, ze bede sie tak z tego cieszyc:happy2:

szafirek- powodzenia! czekamy na jakies wiesci
dawidowe- a gdzie sie wybierasz? Bo jakos mi umknelo:zawstydzona/y:

milego dzionka Wam Wszystkim|

reklama
czesc dziewuszki ja dzisiaj mam urwanie głowy lece zaraz torta odebrac dla synka który konczy 2latka. boze mi sie wydaje ze dopiero byłam na porodówce i go rodziłam a dzis ma juz 2 latunia .

Cześć dziewczyny!
Ja też mam tą książkę o której pisałyście wcześniej :-)
A tak w ogole... ostatnio mam taki rytm życia że od rana czuje się dobrze... a wieczorem jak wracam jestem tak zmęczona że padam i to często przed 21szą. Na najbliższą srodę mam umówioną wizytę, w tak zwanym międzyczasie zdążyłam zrobić wszystkie badania. Rzeczywiście szybko ten czas leci... już 11 tydzień... jestem w szoku...

witam, jakos ostatnio nie mialam sil zagladac na forum, ciagle tylko spac mi sie chce, mdli, a jak mam chwile bo moj brzdac wlasnie drzemie to ja drzemie razem z nim ;-)
gratuluje wszystkim mauskom, ktore juz po wizytach i usg, oby tylko takie radosne nowiny tu sie pojawialy :-)

szafirek - trzymamy kciuki, zeby okazalo sie ze wszystko z dzidzia ok

siva211 - 100latek dla synka!!! niech rosnie zdrowo i daje mnostwo szczescia

co do czytania ksiazek i prasy na tematdzieciaczkow, to ja sie chyba naczytalam przy pierwszej ciazy, bo teraz jakos jeszcze nie zaczelam, tylko to forum odwiedzam. no i nie mam tez preferencji co do plci. przy pierwszym dziecku strasznie chcialam chlopca i sie udalo ;-) a teraz niewazne, imiona mamy juz i dla synka i dla corci, wiec wsjo ryba ;-)
milego dnia mamuski!!!

Witam wszystkie październikowe mamusie w ten słoneczny dzień.

Szafirek i iwcia już nie mogę się doczekać waszych relacji z wizyt. Trzymam kciuki. Na pewno wszystko będzie ok:-)

dzien dobry, ja tylko na chwile, bo zaraz spadam do pracy!:tak:nawet nie wiedzialam, ze bede sie tak z tego cieszyc:happy2:

szafirek- powodzenia! czekamy na jakies wiesci
dawidowe- a gdzie sie wybierasz? Bo jakos mi umknelo:zawstydzona/y:

milego dzionka Wam Wszystkim|

jade do swojego meza do Egiptu.

a dzis rano mi sie trzy swiaty działy bo od 5 spac nie mogłam. Wkoncu o 5,30 poszłam sie wykapac i poczytałam ksiazke i zasnełam. Czas sie pakowac i skoczyc oddac ksiazki do biblioteki.

reklama
Hej Ida Sierpniowa!

Szafirek i Iwcia dajcie znać - ja też mam dziś wizytę ale późno, dopiero o 19.45.

Nie mogę się doczekać, jestem cała w nerwach czy wszystko jest okej.

moriam pewnie tym razem dostanie zlecenie gdzieś w pobliżu domu! :) Życzę Ci tego.

A swoją drogą spadam na zajęcia :) Do przeczytania popołudniu :)

Do góry