reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Szafirek83, nie denerwuj się słonko! Poczytaj coś, pooglądaj, weź kąpiel. Całe szczęście, że jutro masz wizytę. A jeśli naprawdę bardzo się niepokoisz albo plamienie się nasila, to po prostu dzwoń po karetkę (wtedy ominie Cię nawet czekanie w kolejce na izbie przyjęć). Zrobią Ci USG i na pewno pomogą. Ja bym dzwoniła.

reklama
pocieszam sie,ze to nie jest plamienie zywa krwia,tylko takie brazowe...jakbym jutro nie miala umowionej wizyty,to napewno dzis bym sie wprosila na wizyte do jakiegos lekarza albo jechala na pogotowie,ale skoro mam jutro to chyba sie wstrzymam...biore luteine,leze,co moga mi wiecej zrobic w szpitalu?
dzieki dziewczyny za wsparcie,buziaki :****
ja sie dodatkowo denerwuje bo beta mi slabo przyrastala na poczatku,a potem juz nie mialam odwagi jej sprawdzac... :(((((((( jutro pierwsze usg...

Moriam - też posiadam tę książkę, zaczęłam ją czytać jakiś czas temu ale wydała mi się okropnie "amerykańska" .... i na razie odłożyłam ją na półkę. Napisz jak jednak coś mądrego w niej wyczytasz... to może zrobię do niej drugie podejście.

Szafirek będzie dobrze, zobaczysz! Leż spokojnie i jutro po wizycie koniecznie daj znać!

moriam ja również czytam tą książeczkę - mnie się nawet podoba :) Zatrzymałam się na 3 miesiącu i będę czytać stopniowo jak będzie rosło maleństwo :)

A tak poza tym to właśnie stwierdziłam, że Wam zazdroszczę, że macie mężów przy sobie. Ja mojego chłopa mam kilka razy w ciągu tygodnia, bo zamieszkamy razem dopiero po ślubie :(

Buziaki :*

Efa mam mamę, tatę i psa ;) Jeszcze przed ciążą, pomieszkiwałam u mojego chłopaka, ale on ma kotka. Dlatego na razie jestem w domu, dopóki nie zrobię badań na tokso i dopóki nie przebadamy Kizi Mizi :)

monimoni- nie chce sie licytowac, ale i tak masz lepiej niz ja. Moj narzeczony teraz wyjatkowo zostal oddelegowany do Wroclawia, na jakies dwa tygodnie. Na codzien pracuje w Pradze, widujemy sie wiec tylko na weekend. On jest inzynierem, w Pradze budowa juz sie konczy, az sie boje myslec, gdzie bedzie nastepny projekt:(

Witam :-)Moriam super wieści przynosisz :tak:Oby takich więcej, ja wizytę mam w następny czwartek :tak:

Co do płci - to marzy mi się druga dziewczynka ;-) a przeczucie mam na chłopca :-) Mąż oczywiście marzy o synku. Zobaczymy co wyjdzie :-D oby zdrowe :tak:

Dawidowe spakowana? Kiedy lecisz? ;-)

Farbowanie - robiłam pasemka 3 dni po teście. W poprzedniej ciąży też farbowałam :-)

Miłego dnia :-)

jeszcze nie spakowana nawet nic nie wyprasowane. Lece w piatek

reklama
witam Was z ranka :-) jak tam po nocce się czujecie? ja standardowo spałam pod wieczór, obudziłam się ok. 22 i za nic w świecie nie mogłam zasnąć... chyba będę musiała się przemęczyć dziś i nie zasnąć wieczorkiem.
Witam nowe koleżnki :tak:życzę wszystkiego dobrego.
Szafirek mam nadzieję, że dziś wszystko dobrze, życzę powodzenia na wizycie:-)

Miłego dzionka życzę

Do góry